Divinity: Original Sin 2

Coa Iarwain Ben - Adaro: RPG, mįslės, trivia ir kt. tolkinistiniai žaidimai.
BUTTON_POST_REPLY
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
Mistress of All Evil
Matė Žiedą
PranešimaiCOLON77
UžsiregistravoCOLON12 Sau 2013, 04:43
Divinity: Original Sin 2

#1 Standartinė Mistress of All Evil » 07 Vas 2020, 01:46

Gal kas žaidėt? Manrods, tolkinistams (o ir šiaip fantastams) turėtų būt labai pats tas.

Nenoriu girtis, bet aš tam žaidime kindda esu The Mistress of All Cheese :dansu:

Gal kas norit pažaist kada kartu?
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Laiqualasse
Melkoras Morgotas Metraštininkas
PranešimaiCOLON8383
UžsiregistravoCOLON23 Kov 2004, 18:22
MiestasCOLONnegyvenu, tai žalingas įprotis
CONTACTCOLON

Re: Divinity: Original Sin 2

#2 Standartinė Laiqualasse » 07 Vas 2020, 10:39

Buvau pradėjęs žaisti pirmą, bet aš co-op nemėgstu (I don't play games for social interaction, thankyouverymuch), o žaidžiant vienam gana greitai užkniso asmenybės susidvejinimas. Antro nebandžiau.

Šitąjį, gal užtektų gijos tiesiog bendrai kompiuteriniams žaidimams, o ne atskirai vienam konkrečiam?
And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation

Nai i cala Eruo siluva tielyasse...

Vartotojo avataras
Shienpjovys
Girdėjo apie Žiedą
PranešimaiCOLON38
UžsiregistravoCOLON21 Spa 2006, 12:36

#3 Standartinė Shienpjovys » 09 Vas 2020, 21:34

Mistress of All Evil rašėCOLON
07 Vas 2020, 01:46
Gal kas žaidėt? Manrods, tolkinistams (o ir šiaip fantastams) turėtų būt labai pats tas.

Nenoriu girtis, bet aš tam žaidime kindda esu The Mistress of All Cheese :dansu:

Gal kas norit pažaist kada kartu?
Pusę metų taupiau eurus ir kažkaip eh. Nei jei ir pavyko išvengti asmenybės susidvejinimo ar net susiketvirtimo. Pasirodė, kad per daug pixelbitching ar kaip tai pavadinti.
Laiqualasse rašėCOLON
07 Vas 2020, 10:39
Šitąjį, gal užtektų gijos tiesiog bendrai kompiuteriniams žaidimams, o ne atskirai vienam konkrečiam?
Jei galima, būtų geriau po giją kiekvienam serialui irba žaidimui, kad nesimaišytume ;)

Alotar
Girdėjo apie Žiedą
PranešimaiCOLON6
UžsiregistravoCOLON29 Sau 2020, 12:54

#4 Standartinė Alotar » 10 Vas 2020, 16:17

Laiqualasse rašėCOLON
07 Vas 2020, 10:39
Buvau pradėjęs žaisti pirmą, bet aš co-op nemėgstu (I don't play games for social interaction, thankyouverymuch), o žaidžiant vienam gana greitai užkniso asmenybės susidvejinimas. Antro nebandžiau.
Antras stipriai geresnis ir gameplay prasme, ir istorijos prasme, bet veikėjų skaičius išauga iki 4, tai dar sunkiau su susidvejinimu gaunasi.
Shienpjovys rašėCOLON
09 Vas 2020, 21:34
Pusę metų taupiau eurus ir kažkaip eh. Nei jei ir pavyko išvengti asmenybės susidvejinimo ar net susiketvirtimo. Pasirodė, kad per daug pixelbitching ar kaip tai pavadinti.
Kas yra pixelbitching?

Vartotojo avataras
Shienpjovys
Girdėjo apie Žiedą
PranešimaiCOLON38
UžsiregistravoCOLON21 Spa 2006, 12:36

#5 Standartinė Shienpjovys » 10 Vas 2020, 17:41

Alotar rašėCOLON
10 Vas 2020, 16:17
Shienpjovys rašėCOLON
Kas yra pixelbitching?
Čia kai antrą nakties trys draugai stovi, kikena ir laukia sakydami "tegul Shienpjovys išsprendžia puzzle", o Shiepjovys spaudinėja ant visų NPCs iš eilės, gal kuris tiks :D

Vartotojo avataras
Mistress of All Evil
Matė Žiedą
PranešimaiCOLON77
UžsiregistravoCOLON12 Sau 2013, 04:43

#6 Standartinė Mistress of All Evil » 29 Bal 2020, 17:47

Shienpjovys rašėCOLON
10 Vas 2020, 17:41
Alotar rašėCOLON
10 Vas 2020, 16:17
Shienpjovys rašėCOLON
Kas yra pixelbitching?
Čia kai antrą nakties trys draugai stovi, kikena ir laukia sakydami "tegul Shienpjovys išsprendžia puzzle", o Shiepjovys spaudinėja ant visų NPCs iš eilės, gal kuris tiks :D
Mes tau taip darėm?
Paveikslėlis

BUTTON_POST_REPLY