Gal kas žaidėt? Manrods, tolkinistams (o ir šiaip fantastams) turėtų būt labai pats tas.
Nenoriu girtis, bet aš tam žaidime kindda esu The Mistress of All Cheese
Gal kas norit pažaist kada kartu?
Divinity: Original Sin 2
- Mistress of All Evil
- Matė Žiedą
- PranešimaiCOLON77
- UžsiregistravoCOLON12 Sau 2013, 04:43
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON8383
- UžsiregistravoCOLON23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLONnegyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Re: Divinity: Original Sin 2
Buvau pradėjęs žaisti pirmą, bet aš co-op nemėgstu (I don't play games for social interaction, thankyouverymuch), o žaidžiant vienam gana greitai užkniso asmenybės susidvejinimas. Antro nebandžiau.
Šitąjį, gal užtektų gijos tiesiog bendrai kompiuteriniams žaidimams, o ne atskirai vienam konkrečiam?
Šitąjį, gal užtektų gijos tiesiog bendrai kompiuteriniams žaidimams, o ne atskirai vienam konkrečiam?
And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
- Shienpjovys
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON38
- UžsiregistravoCOLON21 Spa 2006, 12:36
Pusę metų taupiau eurus ir kažkaip eh. Nei jei ir pavyko išvengti asmenybės susidvejinimo ar net susiketvirtimo. Pasirodė, kad per daug pixelbitching ar kaip tai pavadinti.Mistress of All Evil rašėCOLON ↑07 Vas 2020, 01:46Gal kas žaidėt? Manrods, tolkinistams (o ir šiaip fantastams) turėtų būt labai pats tas.
Nenoriu girtis, bet aš tam žaidime kindda esu The Mistress of All Cheese
Gal kas norit pažaist kada kartu?
Jei galima, būtų geriau po giją kiekvienam serialui irba žaidimui, kad nesimaišytumeLaiqualasse rašėCOLON ↑07 Vas 2020, 10:39Šitąjį, gal užtektų gijos tiesiog bendrai kompiuteriniams žaidimams, o ne atskirai vienam konkrečiam?
Antras stipriai geresnis ir gameplay prasme, ir istorijos prasme, bet veikėjų skaičius išauga iki 4, tai dar sunkiau su susidvejinimu gaunasi.Laiqualasse rašėCOLON ↑07 Vas 2020, 10:39Buvau pradėjęs žaisti pirmą, bet aš co-op nemėgstu (I don't play games for social interaction, thankyouverymuch), o žaidžiant vienam gana greitai užkniso asmenybės susidvejinimas. Antro nebandžiau.
Kas yra pixelbitching?Shienpjovys rašėCOLON ↑09 Vas 2020, 21:34Pusę metų taupiau eurus ir kažkaip eh. Nei jei ir pavyko išvengti asmenybės susidvejinimo ar net susiketvirtimo. Pasirodė, kad per daug pixelbitching ar kaip tai pavadinti.
- Shienpjovys
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON38
- UžsiregistravoCOLON21 Spa 2006, 12:36
Čia kai antrą nakties trys draugai stovi, kikena ir laukia sakydami "tegul Shienpjovys išsprendžia puzzle", o Shiepjovys spaudinėja ant visų NPCs iš eilės, gal kuris tiksAlotar rašėCOLON ↑10 Vas 2020, 16:17Kas yra pixelbitching?Shienpjovys rašėCOLON ↑09 Vas 2020, 21:34Pusę metų taupiau eurus ir kažkaip eh. Nei jei ir pavyko išvengti asmenybės susidvejinimo ar net susiketvirtimo. Pasirodė, kad per daug pixelbitching ar kaip tai pavadinti.
- Mistress of All Evil
- Matė Žiedą
- PranešimaiCOLON77
- UžsiregistravoCOLON12 Sau 2013, 04:43
Mes tau taip darėm?Shienpjovys rašėCOLON ↑10 Vas 2020, 17:41Čia kai antrą nakties trys draugai stovi, kikena ir laukia sakydami "tegul Shienpjovys išsprendžia puzzle", o Shiepjovys spaudinėja ant visų NPCs iš eilės, gal kuris tiksAlotar rašėCOLON ↑10 Vas 2020, 16:17Kas yra pixelbitching?Shienpjovys rašėCOLON ↑09 Vas 2020, 21:34Pusę metų taupiau eurus ir kažkaip eh. Nei jei ir pavyko išvengti asmenybės susidvejinimo ar net susiketvirtimo. Pasirodė, kad per daug pixelbitching ar kaip tai pavadinti.