Rūkymas ir tolkiniškumas
- Bombadilas
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON785
- UžsiregistravoCOLON01 Bir 2009, 16:24
- MiestasCOLONOld Forest
- Bombadilas
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON785
- UžsiregistravoCOLON01 Bir 2009, 16:24
- MiestasCOLONOld Forest
Re: Rūkymas ir tolkiniškumas
aš tai niekada tokio vaizdo nepamiršiu, per dainų šventę matyto...
sau lakstau kažkuriais tai metais po seną gerą vingio parką, ten chorai dainas traukia, Vytautas su palyda su žirgais trusena ant tokių kailinių balnų... iš visos Lietuvos žmonių privažiavę, kas su orkestrais, kas be nieko, visi skirtingi, visi įdomūs... nu smagumėlis, ką ir bepasakysi, nekitaip nei kiekvienais metais...
ir žiū - stovi tolumoj toks storas diedas su žalia medžiotojo skrybėle su gaigalo plunksna, su tautiniais rūbais (aukštaičio berods) su austa juosta, ir pypkę įsikandęs šypsos... nu super vaizdas...
o kai dėl rūkymo tai IMNSHO cigaretės yra tiems, kas nesugeba saves ir savo nervų suvaldyt, siurbia ir kaifo nejaučia, tik apsiramina kiek ar svorio numeta... o va kai smilkalai visą kambarį uždusina ir tris dienas plaukai dūmais dvokia... va, čia tai gėris... pasėdi sau, pasvajoji, pasimėgauji kvapais... jeigu rukyčiau tai tik pypkę, o ir tą su įpatingu, brangiu tabaku - rūkymas turi būt malonumas, prabanga ypatingom progom o ne priklausomybė nuo kontrabandinio šlamšto... o ir gamtą teršia begaliniai nuorūkų kiekiai
sau lakstau kažkuriais tai metais po seną gerą vingio parką, ten chorai dainas traukia, Vytautas su palyda su žirgais trusena ant tokių kailinių balnų... iš visos Lietuvos žmonių privažiavę, kas su orkestrais, kas be nieko, visi skirtingi, visi įdomūs... nu smagumėlis, ką ir bepasakysi, nekitaip nei kiekvienais metais...
ir žiū - stovi tolumoj toks storas diedas su žalia medžiotojo skrybėle su gaigalo plunksna, su tautiniais rūbais (aukštaičio berods) su austa juosta, ir pypkę įsikandęs šypsos... nu super vaizdas...
o kai dėl rūkymo tai IMNSHO cigaretės yra tiems, kas nesugeba saves ir savo nervų suvaldyt, siurbia ir kaifo nejaučia, tik apsiramina kiek ar svorio numeta... o va kai smilkalai visą kambarį uždusina ir tris dienas plaukai dūmais dvokia... va, čia tai gėris... pasėdi sau, pasvajoji, pasimėgauji kvapais... jeigu rukyčiau tai tik pypkę, o ir tą su įpatingu, brangiu tabaku - rūkymas turi būt malonumas, prabanga ypatingom progom o ne priklausomybė nuo kontrabandinio šlamšto... o ir gamtą teršia begaliniai nuorūkų kiekiai
Jei nerūkai tai gal nešnekėk, kad "kaifo" nejaučia rūkantys. Parūkyt cigaretę visada yra malonu, išskyrus kelis išimtinus atvejus, kai sveikata šlubuoja ir karštis krečia.samwha rašėCOLON
o kai dėl rūkymo tai IMNSHO cigaretės yra tiems, kas nesugeba saves ir savo nervų suvaldyt, siurbia ir kaifo nejaučia, tik apsiramina kiek ar svorio numeta...
Bet bendrai paėmus, tai parūkyt - malonumas. Nerūkantis rūkančio nesupranta.
What have I got in my pocket?
- kalnius
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON8
- UžsiregistravoCOLON18 Lap 2012, 23:17
- MiestasCOLONTauragė
Aš tai kartas nuo karto pypkę išsitraukiu turiu tris, paprašau kad kas kokio tabakėlio iš užjūrio parveštų ir papapsiu. Žmona pirmą padovanojo kai mečiau rūkyt prieš keturis metus vien todėl kad svaigau kad norėčiau kaip Gendalfas papapsėt , tai ir papsiu tik kai ŽV pasižiūriu. Peter Jackson pasakojo kiek jie galvas laužė kaip nesusilaukt anti rūkalių nepasitenkinimo, dėl kai kurių herojų papsėjimo, būtent todėl jie dažniausiai pypkes tik "čiaumoja" ir tik poroj vietų rūksta dūmelis, bet mane vistiek gundo pypkę užsikurti
Even the smallest person can change the course of the future.
- Onodrim
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON20
- UžsiregistravoCOLON24 Geg 2009, 18:19
- MiestasCOLONGūdi giria
- CONTACTCOLON
Jeigu pypsėti pypkę retkarčiais, gali tabokas sugesti (sudžiūti ar išsivadėti). Man taip ir atsitiko, kai užsitraukdavau kokį kartą per pusę metų. Šiuo metu neturiu nei pypkės nei noro papapsėti, nors kartais pagalvoju kad būtų visai smagu kokioj geroj kompanijoj išsitraukti cibuką, prisikimšti tabokos ir paaukoti smilkstantį dūmą senovės didvyrių dvasioms.
Siauruose sluoksniuose plačiai žinomas kaip Buu
Gal ir man reiktų šitoje gijoje užsiregistruoti.
Pypkiuoju jau ~6 metus, turiu šiokią tokią pypkių kolekciją, kuri paskutiniu metu vis pasipildo. Rūkau dažniausiai nearomatizuotą/silpnai aromatizuotą tabaką (pvz.: Peterson Irish Oak arba University Flake). Mane dažnai galima pamatyti rūkantį per TL renginius lauke, vaikštinėjantį Antakalnyje vakarais.
Pypkiuoju jau ~6 metus, turiu šiokią tokią pypkių kolekciją, kuri paskutiniu metu vis pasipildo. Rūkau dažniausiai nearomatizuotą/silpnai aromatizuotą tabaką (pvz.: Peterson Irish Oak arba University Flake). Mane dažnai galima pamatyti rūkantį per TL renginius lauke, vaikštinėjantį Antakalnyje vakarais.
- Legolas86
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON128
- UžsiregistravoCOLON15 Rgp 2007, 20:39
- MiestasCOLONLORIEN
- CONTACTCOLON
aš kažkaip nelabai rūkantis padaras, aišku turiu vieną pokelį cigarečių ir dar kažkur voliojas pokelis tabako su filtrais , bet kad nerūkau, pas mane gali šimtmečius gulėt :d kažkada nuspirkau daug daug, bet taip ir neprilipo rūkymas man kaži, ką rūko elfai ar išvis elfai turi kokių "nesveikų" įpročių? :\
VISA YRA TAI IR NE-TAI, TAI IR NE-TAI SYKIU, NEI TAI, NEI NE-TAI
Alassenya ná alat sinomë
Alassenya ná alat sinomë
turiu tam tikra rukymo patirtile_golas rašėCOLON Bet bendrai paėmus, tai parūkyt - malonumas. Nerūkantis rūkančio nesupranta.
parukai ir nukrenti ant zemes, negali nei atsikelti nei apskritai kazka padaryti, viskas aplinkui sukasi
speju kad ypatinga malonuma galima pajusti po tokio parukymo pries pat kova su kokiais tai orkais
sitaip nutinka ne vien 1 rukymo metu, bet ir po gana ilgo nerukymo
---------------------------
beje rukyt gali visi, kazkur nusipirkau ajurvedini rukymo misini plauciams valyt
jokiu nikotinu, jokiu narkotiku ir jokiu apsvaigimu.
taigi pabuti rukanciu hobitu galima ir bunant pikciausiu rukymo priesu
ROTW - Return of The Warlord
- Legolas86
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON128
- UžsiregistravoCOLON15 Rgp 2007, 20:39
- MiestasCOLONLORIEN
- CONTACTCOLON
man nėr problemų būt tarp rūkančių o jei dar kokį tabaką rūko tai turbūt susigundyčiau ir aš bet kas liečia pastovų rūkymą tai kažkaip nelimpa nors rūkiau kažkur 5 metus ir praktiškai mečiau be jokių problemų- iškart... matomai nelemtas man šitas malonumas
o kas liečia gulejimą ir "plaukimą" tai man ir taip sukas ir be tabako (mažakraujas ) tai net pasirūkint nereik nes ir taip jau rūke
o kas liečia gulejimą ir "plaukimą" tai man ir taip sukas ir be tabako (mažakraujas ) tai net pasirūkint nereik nes ir taip jau rūke
VISA YRA TAI IR NE-TAI, TAI IR NE-TAI SYKIU, NEI TAI, NEI NE-TAI
Alassenya ná alat sinomë
Alassenya ná alat sinomë