Pvz, jei man pavyktu ką planuoju, norėčiau bent dieną - kitą su Aldarionu paeit daugiau nei pagrindinė grupė.

Aš pridursiu nuo savęs, kad man kaip tik norisi, kad tolkinistinių renginių vyktų kuo daugiau ir kuo įvairesnių. Taigi jei tik bus nors du žmonės, norintys tęsti žygį ilgiau nei savaitę arba žygiuoti kitą jo dalį, vėliavą jums į rankas ir pirmynAldarion rašėCOLONGedeonai, būtų labai šaunu, jei prisijungtum Panemunėje pažygiuoti, ten tikrai teisingos vietos, idėjinės!
Again, kodėl du žygeiviai - Žygis, o vienas - ne? Again, per I-ąjį Žygį žygiavau vienas - BUVO Žygis, jei dabar žygiuočiau (netgi tą patį maršrutą, su dar gražesne vėliava, ta pačia knyga, netgi DAUG daugiau tolkinistinių dainųLaiqualasse rašėCOLONAš pridursiu nuo savęs, kad man kaip tik norisi, kad tolkinistinių renginių vyktų kuo daugiau ir kuo įvairesnių. Taigi jei tik bus nors du žmonės, norintys tęsti žygį ilgiau nei savaitę arba žygiuoti kitą jo dalį, vėliavą jums į rankas ir pirmyn
%$#!, tu tikrai taktiskumo neturi, gerai, kad as irgi.Aldarion rašėCOLONDėkui už atskirtas diskusijas, buvo laikas, reikėjo tą padaryti jau po Aredhel visų "užsičiaupk", jei antrąja taisykle vadovavaisi!
Again, kodėl du žygeiviai - Žygis, o vienas - ne? Again, per I-ąjį Žygį žygiavau vienas - BUVO Žygis, jei dabar žygiuočiau (netgi tą patį maršrutą, su dar gražesne vėliava, ta pačia knyga, netgi DAUG daugiau tolkinistinių dainųLaiqualasse rašėCOLONAš pridursiu nuo savęs, kad man kaip tik norisi, kad tolkinistinių renginių vyktų kuo daugiau ir kuo įvairesnių. Taigi jei tik bus nors du žmonės, norintys tęsti žygį ilgiau nei savaitę arba žygiuoti kitą jo dalį, vėliavą jums į rankas ir pirmyn) vienas - Žygio nebūtų? Argumentacijos, prašau jūsų tik argumentacijos!
And again, jei Aragornas klajojo vienas gelbėdamas Viduržemę, tai jis tik šiaip sau taip leido laisvalaikį, bet vat jei jau prie jo prisijungė Halbaradas, tai reiškia, jog sugrįžo vadas prie True Bastūnavimo? Jokios logikos. Įrodykit, kad tokia egzistuoja, pleeeeeeeease!
That is all I want.
O gal bent kokios bastūnavimo patirties turi bastūnavimo logikai konstruoti? Bet žavus bandymas, dėkui, daugiau tokių kandidatųMagnus rašėCOLON%$#!, tu tikrai taktiskumo neturi, gerai, kad as irgi.
Nei tu organizavai I-ąjį Žygį, nei turbūt skaitei jo organizavimo giją. Visa logika ten tiesiog JAU egzistuoja, tad aš tik ja mėginu pasiremti šitoje diskusijoje, o ne kurti naują, pagal savo niekuo nepagrįstą nuomonę, ką darai tu. Tavo pateiktas argumentas (o, pagaliau, bent kažkas stengiasiMagnus rašėCOLONLogika nekuriama remiantis nuomone, bet jei taip nori... Ne, vienas zmogus ne zygiuoja, ne pirmas "zygis" nebuvo tada zygis, bet bastymasis, ne Aragornas nezygiavo vienas, jis bastesi po pasauli, ne veltui gi bastunas.
Nesuabsoliutink rėmėjų skaičiaus - jei šiaurės bastūnai jų būtų turėję pakankamai, jie net nebūtų buvę bastūnai, paprasčiausiai būtų tarnavę Karaliaus gvardijoje. Pasižiūrėk į mano parašą ir gal bent ką suprasi apie Bastūnus.Magnus rašėCOLONTavo nuomone yra tavo nuomone, taciau jei kazkas priestarauja tavo nuomonei, tavo nuomone ir priestaraujancio nuomones nieko nevertos. Tik tada, kai atsiranda parama toms nuomonems, jos tampa svarbios ir tik pagal remeju skaiciu galima jas vertinti.
Nesutinku su tokiu apibrėžimu, nes bastūnai nėra tiesiog šiaip eiliniai forumiečiai. Nors net jei ir būtų - jei žygis turi visus jam tinkamus atributus, kodėl tai ne Žygis. Bastūnams autoritetu turėtų būti Aragornas, ir jis niekad nevengė vienišo bastymosi, tad čia bandomas įpiršti kažkoks "bandos" formatas šiuo požiūriu yra visiškai neaktualus. Jei kažkas nori eiti bandoje, sakau, pritariu, eikit, bet kodėl tuomet draudžiat tą patį daryti bastūnams, likusiems be kompanijos? Indraja, kas jau kas, bet tu tai tikrai turėtum suprasti, kad vienišas ėjimas (šiuo atveju, neintensionalus vienišas (gal) bastymasis, bet vistiek) yra ir idėjinis, ir rimtas.Indraja rašėCOLONTad ir pirmas Žygis gali būti ir vieno, o kiti, kai jau yra Gildija (kolektyvas) - jau ne. T.y. pirmam kartui gali užtekti tiek narių, kiek reikia tokiam veiksmui minimaliai, bet ne vėliau. Siūlau tokį foruminių renginių apibrėžimą
Bandau, ir kol Aredhel nėra, atrodo visai pavyksta...Indraja rašėCOLONIr kviečiu visus diskutuoti ne stačiokiškai, tai juk nieko nepagerins.
Pagaliau visoje "makalienėje" į temą prabiltaIndraja rašėCOLONAldai, iš tiesų suprantu, koks idėjiškas ir visais kitais atžvilgiais puikus gali būti žygiavimas ar vaikščiojimas pavieniui, bet, net jei pvz. išėjusi kur nors visą dieną aplink matyčiau užuominas į Viduržemę, tai nebūtų TL ar kokių kitokių tolkinistų žygis - tai tiesiog mano asmeninis pasivaikščiojimasVieno bastūno žygis - turbūt bastūno, bet visgi ne bastūnų ir ne bastūnų gildijos, jei jau tokia yra. Nesakykit, šiokio tokio kolektyvizmo toje idėjoje yra, kitaip nebūtų išskirtos asmenų grupės, tam tikro priėmimo į ją ir kitų pionieriškų neblogąja prasme žaidimų.
BingoIndraja rašėCOLONVieno bastūno žygis - turbūt bastūno, bet visgi ne bastūnų ir ne bastūnų gildijos, jei jau tokia yra.
Aciu, po sito nebenoriu dalyvauti ne viename "bastuniskame" bastymesi.Aldarion rašėCOLONO gal bent kokios bastūnavimo patirties turi bastūnavimo logikai konstruoti? Bet žavus bandymas, dėkui, daugiau tokių kandidatųMagnus rašėCOLON%$#!, tu tikrai taktiskumo neturi, gerai, kad as irgi.
Nors Bastūnų gildija jau ir buvo įkurta du kartus, ji vistiek vis dar yra labiau idėja nei kažkas realaus. Taip, mes turim žyginę vėliavą, kelias runas ir Starlin surinktus Bastūnų gildijos pergamentus, bet pačios veiklos... nulį. Kai turim tik gražią idėją ir krūvą pažygiuoti mėgstančių forumiečių, iniciatyvą idėjiškai pabastūnauti aš kur kas labiau susiečiau su BG idėja, nei su grupe ant tos idėjos seniai dėjusių žygiuotojų. O ar tas idėjinis pabastūnavimas bus vienišas ar ne, koks skirtumas, vėliavą visada galima užskaityti kaip sąsają su BG kolektyvizmu, kuris, pagal visas BG įkūrimo diskusijas neturėtų būti siejamas su bandos jausmu, o labiau su šūkiuIndraja rašėCOLONVieno bastūno žygis - turbūt bastūno, bet visgi ne bastūnų ir ne bastūnų gildijos, jei jau tokia yra. Nesakykit, šiokio tokio kolektyvizmo toje idėjoje yra, kitaip nebūtų išskirtos asmenų grupės, tam tikro priėmimo į ją ir kitų pionieriškų neblogąja prasme žaidimų.
Aredhel rašėCOLONVisi už vieną ir vienas už visusAldarion rašėCOLONBastūnas broliškai palaiko kitą bastūną visuose/bet kokiuose pavojuose
Žr. aukščiau.Laiqualasse rašėCOLONBingo
Hmm, tikrai labai gaila... Bet tu nenusimink, tikrai ne visiems skirta žinoti "Kuo plaka vienišė bastūno širdis", o kompanija, manau, tikrai pasiūlys ir ne bastūniškų pažygiavimųMagnus rašėCOLONAciu, po sito nebenoriu dalyvauti ne viename "bastuniskame" bastymesi.