Aredhel rašėCOLONAgreed. Ir šiaip bet kuris asmuo matęs komiksą atpažins.
Nemanau

Čia reikia tikriausiai gyventi tuose komiksuose, kad taip atkreiptum dėmesį

Nu mačius aš kadaise tų komiksų. Su visokiais skirtingais šriftais, beje, ir niekad nebūčiau atpažinus, kad čia kažkoks labai komiksams būdingas šriftas. Man jokių asociacijų nekelia tie šriftai ir ši antraštė, ar bet kokie kiti šriftai, dažnai naudojami kur nors kitur ir kitos antraštės...

Šitas šriftas gal nėra kažkoks labai solidus (beje, senesnių metų antraštėse ir dar mažiau solidžių būta, bet tai tikrai ne minusas), o tiesiog smagus, kaip ir tolkinistai, dažniausiai smagūs žmonės, smagi kompanija, tai ir šriftas net ir tuo požiūriu man labai čia net tinka

Taip kad, nebūkit nuobodos
Na, Laiqua, reikalavimams antraštei mes nepateikiame reikalavimų naudoti tik tam tikrus šriftus ar turėti kokį tai meninį išsilavinimą, kad žmonės išmanytų "dizaino ir kompozicijos taisykles" ar to, kad antraštė būtų kažkokio tai "solidumo lygio".

Kiekvienas kūrėjas vadovaujasi savo kažkokiu tai suvokimu, tai yra meninė išraiška. Nes jei taip, tai galima kabinėtis prie kiekvienos antraštės, ir ne tik dabar, bet ir n metų atgal, kiek jų buvo.
Žinai, atsidariau pasižiūrėt, kokiais pavadinimais būna šriftų (na, kiek standartiškai paprastose programose būna), tai toks juokas suėmė, Gothic tikriausiai tik gotams galima naudoti, koks Book Antiqua tikriausiai iš vis turėtų būti uždraustas, ne antikiniais laikais gyvenam, žodžiu, nebežinau, ar juoktis, ar verkti
Moksleiviška saviveikla? Sensti, ar ką?

Ir išvis, Laiqua, chill out, ta antraštė vis tiek nelaimės ir forumo nepuoš, tai ko taip pergyveni?
Kalbant apie pasakymą "kvailai atrodo", va, šita gal ir pasakytum, kad kvailai atrodo, nors man ji tiesiog baisiai juokinga
(kas nežino, kas tai - tai viena iš 2006 metų žieminės antraštės konkurso dalyvių
)
Dar primenu, kad antraštė puoš forumą tik pavasarį, o ne liks "for life", o artėjant vasarai rengsime naują konkursą
Aha, ir bus prierašas prie taisyklių dalyviams - Laiqua pateikia bent tris savo kurtas antraštes