Mums jau treji! Forumo gimtadienio gija
Namie turėsit pasigamint. Na, nebent kažkoks ypatingas patiekalas, kuris nereikalauja virtuvės ir jį reikia paruošti prieš pat pateikiant. Juk Perkūnnamį žinai. Ten nelabai rasim virtuvę. Jeigu karštas normalus patiekalas, tai gal į kokį termo indą įdėkit, jeigu karštas gėrimas, tai į termosą, šaltas- šiaip kurnors. Bet dalyvaukit būtinai. Ir laukit taisyklių. 

[img]http://i2.photobucket.com/albums/y37/folkas/Vaipukai/veliava.gif[/img]
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- UžsiregistravoCOLON 28 Vas 2004, 12:48
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
...nes kitaip Folkas liks alkanas. Teisingai perpratau mintį?Folkas rašėCOLONBet dalyvaukit būtinai.

Aha. Pagalvojau, kad jau esam trejinukai, o Aiquen norėjo žaidimėlių, tai galėsim tokiam amžiui pritinkančius žaidimus ir žaisti. Gal atsivežam... m... žaislų?

- Warrior elf
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 481
- UžsiregistravoCOLON 02 Bir 2004, 20:45
- MiestasCOLON Havens...
- CONTACTCOLON
- Aldarion
- Dešimtmečio Meris
- PranešimaiCOLON 1519
- UžsiregistravoCOLON 10 Geg 2004, 14:17
- MiestasCOLON Rumšiškės/Kaunas
Niekas nuoširdžiai taip ir neatsakė dėl nakvynės, nors gilthoniel pasiūlymas buvo tikrai nuoširdus... Ką aš žinau, taip pasakyt...Folkas rašėCOLON Čia tik pirminiai sapaliojimai buvo dvidienis gimtadienis.Ir tikrai didžioji dauguma grįš tą pačią dieną.

Oki, kadangi mūsų pajėgos yra pakankamai nedidelės, mes dar pasitarsime dėl lėlių teatro spektakliuko. Idėja labai šauni, pasistengsime

P.S. Man vis dar sesija, taigi atleiskit, jog taip retai lankausi forume... Liko dar savaitė.
"Few now remember them ... yet still some go wandering, sons of forgotten kings walking in loneliness, guarding from evil things folk that are heedless."
-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 5119
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:16
- MiestasCOLON Reality: Extended Edition
- CONTACTCOLON
Akhm... Nuoširdžiai ačiū už pasiūlymą, bet kuklia asmenine nuomone, Perkūnnamyje miegoti būtų kiek per šalta. Nemiegoti yra smagu, bet - tik jei galėsi kitą/dar kitą naktį išsimiegot, o taip juk nebus, reiks eit į mokslus/darbą.
Prie spektakliuko, manyčiau, galiu prisidėti truputį (mat teks ne truputį prisidėti prie planuojamojo 'koninio - kuriam kažko nieks nieko nebepasiūlo, - o jau pernai pamačiau, kad "ne truputis" yra labai smagu, bet dviejų tokių būtų per daug).
Konkursinį maistą turbūt uostysiu, nebijokit, iš toli...
Prie spektakliuko, manyčiau, galiu prisidėti truputį (mat teks ne truputį prisidėti prie planuojamojo 'koninio - kuriam kažko nieks nieko nebepasiūlo, - o jau pernai pamačiau, kad "ne truputis" yra labai smagu, bet dviejų tokių būtų per daug).
Konkursinį maistą turbūt uostysiu, nebijokit, iš toli...
Nai tulya elenelya le
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- UžsiregistravoCOLON 28 Vas 2004, 12:48
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
Galiu nuoširdžiai atsakyti: nelabai esu linkusi pasilikti nakvynės. Sakiau gi, bus darbų įkarštis... Bet gal visų pirma dėl datos susitarkim, a?
Vilniečiai, reiktų dar bent poros žmonių lėlių spektakliukui. Kas su manim?
Dėl ekstremalų ir jų netekčių: tai gal galų gale kas nors pradės normaliai organizuoti stovyklą, a? Čia tai tikri ekstremalumai, bet kažkodėl man vis labiau atrodo, kad dauguma mano juos nutiksiant savaime.
Vilniečiai, reiktų dar bent poros žmonių lėlių spektakliukui. Kas su manim?

Dėl ekstremalų ir jų netekčių: tai gal galų gale kas nors pradės normaliai organizuoti stovyklą, a? Čia tai tikri ekstremalumai, bet kažkodėl man vis labiau atrodo, kad dauguma mano juos nutiksiant savaime.
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Dėl ekstremalaus pasiūlymo - idėja patinka, jei vis dėlto bus kur pernakvoti. Nes nemiegoti visą naktį nepažadu. O dalyvauti tokioje aferoje beveik tikrai galėsiu 
Dėl valgių - prisidėsiu prie Indrajos su uostymu ir, jei Folkas leis, su juo prie ragavimo
Dėl lėlių... hm... na, jei jau labai nerasit nieko, tai galiu prisidėti, bet geriau 'koniniam spektakliukui ruošiuos.

Dėl valgių - prisidėsiu prie Indrajos su uostymu ir, jei Folkas leis, su juo prie ragavimo

Dėl lėlių... hm... na, jei jau labai nerasit nieko, tai galiu prisidėti, bet geriau 'koniniam spektakliukui ruošiuos.
And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
- Warrior elf
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 481
- UžsiregistravoCOLON 02 Bir 2004, 20:45
- MiestasCOLON Havens...
- CONTACTCOLON
- KRONAS
- Forumo barzdyla
- PranešimaiCOLON 617
- UžsiregistravoCOLON 20 Bal 2005, 11:47
- MiestasCOLON Vežimas Pietiniam kely...
- CONTACTCOLON
Dar truputį apie maistą. Jei aš noriu paruošt firminį grybų troškinį, tai negi gamint namie, o paskui patiekt šaltą? Net jei ir būtų galimybė pašildyt, tai vis tiek troškinys prarastų pusę savo gerųjų (skaniųjų) savybių....
P.S. O kodėl visgi Folkas gavo tokias išskirtines teises į maistą?.. Man rodos aš mėgstu prisikimšt skrandį ne mažiau nei jis
//Kronas leidžiasi į požemines grybų plantacijas nusipirkti porą kilogramų grybukų vakarienei.//
P.S. O kodėl visgi Folkas gavo tokias išskirtines teises į maistą?.. Man rodos aš mėgstu prisikimšt skrandį ne mažiau nei jis

//Kronas leidžiasi į požemines grybų plantacijas nusipirkti porą kilogramų grybukų vakarienei.//
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
[size=75] Boyar Aleksandr of Kislev[/size]
- KRONAS
- Forumo barzdyla
- PranešimaiCOLON 617
- UžsiregistravoCOLON 20 Bal 2005, 11:47
- MiestasCOLON Vežimas Pietiniam kely...
- CONTACTCOLON
Nieko aš niekad nepapirkinėju! Patiekalai iš grybų - tai dvorfų nacionalinės virtuvės ypatumai!..
O kad visiems užtektų maisto galima daryt taip: visi padaro po patiekalą, o tada visi jais susikeičia. (panašiai kaip per Kalėdas dovanėlėmis
)
//Kronas smulkiai supjausto grybus, ropes, morkas, suberia į katilą, ten pat įberia mirkytų pupelių, druskos, svogūno, viską užpila vandeniu ir pakabina virš liepsnos.//
O kad visiems užtektų maisto galima daryt taip: visi padaro po patiekalą, o tada visi jais susikeičia. (panašiai kaip per Kalėdas dovanėlėmis
//Kronas smulkiai supjausto grybus, ropes, morkas, suberia į katilą, ten pat įberia mirkytų pupelių, druskos, svogūno, viską užpila vandeniu ir pakabina virš liepsnos.//
If you kill one man you are murderer.
Aš mąstau apie savo firminį hobitišką pyragą su mėsyte arba žuvyte... Ale gerb. teisėjas jau ragavo, ir net procesą matė, tai teks dar pasukti galvą... 
(O Zae, jei netingės, pristatys savo garsųjį Raitūzą, kuris, deja, irgi geresnis karštas...)

Bet gal visgi apsiriboti šaltais patiekalais? Hmz... Folkai, greičiau skelbk taisykles.
P.S. Aš už pernaktinį variantą!

(O Zae, jei netingės, pristatys savo garsųjį Raitūzą, kuris, deja, irgi geresnis karštas...)

Bet gal visgi apsiriboti šaltais patiekalais? Hmz... Folkai, greičiau skelbk taisykles.

P.S. Aš už pernaktinį variantą!

Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
-
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 328
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:12
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Dėl maisto, tai Perkūnnamy nėra jokių sąlygų net pašildyt, todėl manau, geriausia ruošti šaltą.
Jeigu dar kiek daugiau žmonių norės nakvot, tai galėsiu paorganizuot norintiems
O nakvynė tai paprasta, miegmaišyje arba ant kėdės
Naktį ten labai idėjinė atmosfera, todėl ir pasiūliau.
Jeigu dar kiek daugiau žmonių norės nakvot, tai galėsiu paorganizuot norintiems

"Aš esu lietuvis kaukas didžiausiame New York'o viešbutyje" - A.Š.