Pirtis - jipii

Starlin, tu angelas, ačiū

Čia tai nerealus dalykas, dabar pavojus gyvybei tikrai nebegresia. Ei, žygeiviai, sugalvojau: per tas dvi ar tris dienas turėsim išmokti hobitų dainą apie pirtį! Neprisimenu, Tolkien Ensemble yra sukūręs jai melodiją? Snortinge praeitą kartą irgi minėjo, jog yra bandžiusi pritaikyti jai akordus - manau, ką nors sugalvosim ir, baigę savo žygį, Starlin garbei sutrauksim savo darniu choru

Ką pasakysit, draugai?
Šiaip žiemą palapinėje niekad nesu nakvojęs (vieną kartą kieme specialiai pamėginau, bet buvo -16 laipsnių, tai po poros valandų visgi "atsitraukiau" - pabūgau nušalti nosį, patį veidą, susivaryti inkstus ir pan.

), bet vienos dienos žygių tai turėjęs gal kokius penkis. Keliavom su rogėm - miške tai nepasiteisino, tad visgi geriau su kuprinėmis

Prisimenu, vieną kartą suplanavom žygį, bet sutartą dieną paspaudė -23 laipsnių šaltukas - susirinkom tik trise ir vos nukeliavom 7 km - stovyklavimas truko apie 1,5 val., per kurias sunkiai susikūrėm laužą (be pirštinių buvo galima išbūti tik minutę), ir išsivirėm arbatos. Jos karčio nespėjome pajusti

Na, bet vistiek buvo smagu - pasiprikolinom kaip reikiant. Žygiuojant žiemą vietoj šalia šaliko verta turėti ir skarą - veidui apsidengti ji daug tinkamesnė. Manau, kad bet kokiu atveju nepražūsim
O į klausimą su keliom nakvynėm keliauti aš kol kas ir pats neturiu vienareikšmio atsakymo. Tikriausiai reiktų planuoti smuklę "Po gluosniu" pasiekti penktadienio vakarą, tai yra 30 d. Aš koncertuosiu Kaune arba 27 arba 28 d., taigi antru atveju mano galimybė apsiriboja Žygiu su viena nakvyne. Bet dar ne faktas, artiniausiu laiku turėčiau sužinoti. Šiaip aš irgi už dvi
O tu, Vytai, tikrai pagalvok, turėsi atsiminimų visam gyvenimui, negi ne žavu. Elentari požiūris man patinka!

"Few now remember them ... yet still some go wandering, sons of forgotten kings walking in loneliness, guarding from evil things folk that are heedless."