O, siaube, o aš neturiu knygų lentynos! gerai apeisiu savo kambarį ir surašysiu, ka matau...
Pirmiausia- kampe stovinti sekcijos dalis, kažkuo panaši į lentyną:
"Sveki, štai ir aš/Sveika mama, sveikas, tėti" (na, ko jūs tikitės iš balrogiuko mamos?)
Poul Anderson apsakymų rinkinys (rus.)
Glen Cook "Juodoji gvardija" (rus.)
Wha??? Kažkokia Perumovo knyga, ji ne mano, ne, preciouuus, ne!!!
V.Norbutas- "Skorpiono ženklas"
V. Norbutas- "Samariečiai"
Rusiškas fantastinių apsakymų rinkinys
Viena lentynėla žemiau:
Simak'o "Miestas"
Lietuvių- anglų k. žodynas
U.K.le Guin "Tolimiausias krantas"
Dvi kažkokios knygelės iš PFAF serijos
Pusė A. Lindgren "Ronjos" (be viršelių, suskaityta iki nebeįskaitomumo)
Visas Sapkovskio "Raganius" (rus.)
Ok, čia knygų nebėra, kas toliau... Aha, minkštos dėžės, vadinamos jotule....
Vienoje iki viršaus prigrūsta PFAF serijos knygų, įvairiausių rusiškų tu pačių autorių leidimų, matau kampelį S. Kingo "Rūko"
Kur čia dar? Aha, taip... Atdarau sekcijos dureles- Vėl PFAF knygų ir rusiškos fantastikos mišrainė.
Atidarau kitas- S. Kingo raštai (bent tie tvarkingai išrikiuoti

)
Du stori žali segtuvai su S. Lukjanenkos apsakymais, kuriuos man tėvukas partempė iš interneto ir atspausdino, kad negadinčiau akyčių)
Sekanti sekcijos lentyna:
"Butterflies of the World"
"Scenic wonders of America"
Gerald van der Kemp "Versailles"
"Treasuresof Pompeii and Herculaneum"
"Pasaulio dailė"
Kazuo Ishiguro "Dienos likučiai" (labai gera knyga, bet niekaip nerandu laiko perskaityti iki galo)
"Pažink savo šunį" iš kažkokios "ypač nesupratingiems" serijos(supraskit, beveik vieni paveiksliukai), kažkas iš tos pačios serijos apie kates,
Hiroshi Sugimoto "Architecture of time"
Krūvelė visokių vaikiškų enciklopedijų
Penkios ar šešios knygos apie dailę ir architektūrą ( tingiu jau surašinėt visas)
Lothlorien paskolintas angliškas LOTR :')
Ką? Ir viskas?A, tiesa... Visas kitas Tolkino knygas išskolinau potencialiems ligoniams....
Paskutinė lentynėlė- smetoninė knyga apie buitį
Tokio pat amžiaus knygelė, keistu pavadinimu "Didžioji virėja" ar kažkaip panašiai
Trumpas vynų žinynėlis, šalia- kažkas ta pačia tema, bet kitos leidyklos
Ir taip toliau, ir taip toliau... maždaug pusė knygų liko nesurašyta, nes elementariau nematau jų... Supraskit, sukaišiotos visur, kur tik yra vietos;) Knygų sandėlys...
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?