WOW. geras. galvojau kad tik kompiuteriniuose žaidimuose yra velykinių kiaušinių, pasirodo ir į DVD filmus deda. Geras. Maloniai nustebino.

Pažiūrėjau kolkas tik ROTK antrame diske esantį filmuką. Nu nžn nelabai ką ten supratau, bet visai nieko, ir FOTR, kur Elrondo susirinkimas iškraipytas. Tas tai geras.

Lūžis nerealus.

Pasiliksiu kitus kitai dienai, nereikia gi viską per vieną kartą peržiūrėt - kitąkart bus linksmiau.
O ką galiu pasakyt apie Extended trilogiją?
Tik vieną - must seen. Ir taip visi tą puikiai žinom. Tiesą sakant pirmas įspūdis buvo labai geras, peržiūrėjus FOTR extended ir naujas scenas, bet truputį nuvylė, nes paskaičiavus minutes man nelabai gavosi, kad nauji epizodai trunka 30 min. Nebent su fan klubo titrais. O gal tik blogai paskaičiavau.

Bet kai pažiūri FOTR, dar didesnis jauduliukas kyla dėl TTT, nes ten net 40 minučių pilnų naujų epizodų... o kai pagalvoji apie ROTK, tai išvis kažkas nerealaus. Gera taktika.
Iš visų extendend'ų labiausiai mane vežė TTT, nes kiek aš iki tol ieškojau, internete mažiausiai kadrų iš šios dalies galima rasti, o tuo tarpu, ROTK - pilna. Geriausia papildyta vieta, tai Faramiro atsiminimai apie brolį, bei santykių su tėvu vystymas. Ypač nesitikėjau Gimlio ir Legio Helmo daubos kovos ataskaitos.

O kas dėl ROTK, joa... kaukolių kiekis įspūdingas. Gera vieta, net lūžau, kai Gimlis beeidamas traškino tas kaukoles, ir toks jo veidas išraiškingas buvo. Unreal.

Oj...pasakot ir pasakot...
Tik nesuprantu, kodėl čia kai kuriems Extendend'as nepaliko didesnio įspūdžio. Kaip tik net baisu dabar teatrinę versiją prisimint. brrrrrrrr........ kaip ten viskas neužbaigta. :/ Rodos, žiūri ne filmą, o epizodus, o Extended taip viską sulieja į vieną vietą, kad gražu.
[size=75]...Beat me, hate me.
You can never break me.
Will me, thrill me.
You can never kill me.
Jew me, Sue me.
Everybody do me.
Kick me, kike me.
Don't you black or white me...[/size]