"Hobitas" jau ne už kalnų...?
Juk ir treileris vadinasi "Hobbit teaser", ar kažkaip panašiai.
Vertimas: Hobito erzintojas.
Taivat ir puikiai galime daryt išvadas.
Labai norėčiau ekranizacijos dėl pono Bilbo Maišėno kelionės su dvorfais. Man Žiedų Valdove nelabai patiko ta žiedo galia veikianti prieš Nešėją. Laikykit kvailiu, bet man bene ir nuobodžiausios vietos buvo apie Žiedą.(nuobodžiausios lyginant su kitomis, bet šiaip suprantama, kad puikios, nuostabios, idomios etc etc.). O va "Hobito" ekranizacijoje turėtų matytis visai kitokia hobito kelionė. Bailumas, kvailumas taips toliau. Jau kaip norėčiau pamatyti sceną su troliais tai, kad mane kur Balrogas surytų.

Labai norėčiau ekranizacijos dėl pono Bilbo Maišėno kelionės su dvorfais. Man Žiedų Valdove nelabai patiko ta žiedo galia veikianti prieš Nešėją. Laikykit kvailiu, bet man bene ir nuobodžiausios vietos buvo apie Žiedą.(nuobodžiausios lyginant su kitomis, bet šiaip suprantama, kad puikios, nuostabios, idomios etc etc.). O va "Hobito" ekranizacijoje turėtų matytis visai kitokia hobito kelionė. Bailumas, kvailumas taips toliau. Jau kaip norėčiau pamatyti sceną su troliais tai, kad mane kur Balrogas surytų.
Nu absoliuč su tavimi sutinku. Man taip pat tos vietos nuobodžiausios. Kai žiūriu dar kartą, tiesiog dažniausiai skipinu tas vietas.Folkas rašėCOLONMan Žiedų Valdove nelabai patiko ta žiedo galia veikianti prieš Nešėją. Laikykit kvailiu, bet man bene ir nuobodžiausios vietos buvo apie Žiedą.(nuobodžiausios lyginant su kitomis, bet šiaip suprantama, kad puikios, nuostabios, idomios etc etc.).
---
- Lady of the Rings
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 490
- UžsiregistravoCOLON 24 Kov 2004, 09:08
- MiestasCOLON Liverpool
-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 5119
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:16
- MiestasCOLON Reality: Extended Edition
- CONTACTCOLON
ŽV atveju pareiškiu, jog užjaučiu milijonus raudančiųjų, kad PJ filmo dvasia nėra JRRT knygos dvasia - nes ji tikrai nėra, bet nesigėdydama pareiškiu, jog šis vaikėzas, apsimetantis saugusiu dėdule, turi pakankamai supratingumo, nuoširdumo ir parako, jog remdamasis JRRT knygomis kurtų gyvybingus, jaudinančius ir niekuo iš esmės JRRT idėjoms neprieštaraujančius filmus. Ypač stebina tokie "atsitiktiniai" dalykai, kai detalės garso takelyje ar kokiame nors kostiume ima ir puikiai kompensuoja tuos praradimus siužete. O "Hobitas" visgi ne "Athrabeth Finrod ah Andreth", PJ čia kaip tik 
Nai tulya elenelya le
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Žinote, aš laukiu "Hobito" ekranizacijos jau seniai ir nekantriai. ŽV filmai bent jau vaizdais buvo įspūdingi, taigi galime tikėtis bent malonumo akims. Pagalvokit: Gūdžiagirė, Smogas, lobynas :shock: tikrai bus kuo pasigėrėti!
Tikiu, kad bus mažiau neatitikimų: pats "Hobitas" pakankamai iškrenta iš viso JRRT mitologijų konteksto ir siužetas paprastesnis, todėl nelabai gali nuinterpretuot į lankas.
O geriausia, kad bus DU filmai, galbūt nebus praleistų fragmentų, ko man labiausiai gaila ŽV. Žodžiu, oi laukiu laukiu... :dancing:
Tikiu, kad bus mažiau neatitikimų: pats "Hobitas" pakankamai iškrenta iš viso JRRT mitologijų konteksto ir siužetas paprastesnis, todėl nelabai gali nuinterpretuot į lankas.
O geriausia, kad bus DU filmai, galbūt nebus praleistų fragmentų, ko man labiausiai gaila ŽV. Žodžiu, oi laukiu laukiu... :dancing:

- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Hm, jei "Hobitas" bus tiek geresnis uz ZV, kiek atitinkamas animacinis miuziklas buvo geresnis uz ZV multika, tai jau dabar laukiu akis pastates ir ausis ispletes
Nors to tiketis gal ir neverta.
O va del tu dvieju filmu tai nuosirdziai tikiuosi, kad PJ susipras papildoma informacija imti ne is savo smegenines, bet is UT ir HoME.

O va del tu dvieju filmu tai nuosirdziai tikiuosi, kad PJ susipras papildoma informacija imti ne is savo smegenines, bet is UT ir HoME.

And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
-
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 846
- UžsiregistravoCOLON 04 Spa 2004, 11:19
-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 5119
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:16
- MiestasCOLON Reality: Extended Edition
- CONTACTCOLON
Mjo, liūdnoka, kai tokius dalykus nulemia kažkokie popierizmai ir nesusišnekėjimai (ar ir nenoras susišnekėti iš studijos pusės)
Tokiu atveju prašom duot režisuot Robertui Žemeckiui. Pasitikiu jo hobitiškai sveiku protu, išradingumu, humoro jausmu, gerbiu, kad niekad nebandė vaizduoti "mianinyko"; be to, jis jau yra bendradarbiavęs su WETA, tad galėtų tai pakartoti.

Tokiu atveju prašom duot režisuot Robertui Žemeckiui. Pasitikiu jo hobitiškai sveiku protu, išradingumu, humoro jausmu, gerbiu, kad niekad nebandė vaizduoti "mianinyko"; be to, jis jau yra bendradarbiavęs su WETA, tad galėtų tai pakartoti.
Nai tulya elenelya le
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
-
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 846
- UžsiregistravoCOLON 04 Spa 2004, 11:19