Šiaip šitas gal labiau tiktų prie humoro, bet galima palikti ir čia.
Ar tai reiškia, kad bus ir ketvirtas? (juokauju)Laiqualasse rašėCOLONTrečias filmas oficialiai pervadintas į "Hobitas: Penkių armijų mūšis" ("The Hobbit: The Battle of the Five Armies"). Sori, nuorodos, kuri būtų ne feisbuke, dabar nerandu, gal kas kitas rasite.
O būčiau visai nieko priešle_golas rašėCOLONAr tai reiškia, kad bus ir ketvirtas? (juokauju)Laiqualasse rašėCOLONTrečias filmas oficialiai pervadintas į "Hobitas: Penkių armijų mūšis" ("The Hobbit: The Battle of the Five Armies"). Sori, nuorodos, kuri būtų ne feisbuke, dabar nerandu, gal kas kitas rasite.
Dėl to ženklo, tai Lietuvoj tai nustatanti komisija šiek tiek viską ne taip supranta. Juk po to, kai "Hobitui" buvo nustatytas N-13, pasipylė labai daug pasipiktinimų iš tėvų - jie atėjo kartu su vaikais į kinus pažiūrėti ilgai laukto tęsinio, o še tau kad nori - vaikų ir neįleidžia.. Aš nesakau, kad "Hobitas" buvo orientuotas į vaikus. Turėjau omeny, kad "Hobitas" yra daug lengviau suprantamas nei "Žiedų Valdovas", todėl net ir vaikai gali žiūrėti kartu su tėvais. Kaip pasaką. Kur jų herojai, perėję visokias negandas, nužudo piktą pabaisą ir visi laimingai gyvena. Aš, asmeniškai, nesuprantu absoliučiai to N-13, skirto "Hobitui" (ypač jei palyginti su dauguma kitų filmų, kuriems duodamas tas pats amžiaus cenzas ar net blogiau). Kad ir štai vienas iš daugybės pavyzdžių. Mane ypač biesina visi tie nešvankių ir vulgarių juokelių pertekę filmai, kuriuos žiūrėti vaikams, komisijos nuomone, yra visiškai padoru, tačiau pasaka, kur gėris nugali blogį - jau ne vaikams! O kas ten tokio "Hobite" baisaus, kad 10-12-mečiai negalėtų pažiūrėti? Mūšiai ir kovos? O kurioj pasakoj nebuvo kovų? Buvo jų ir "Alisa stebuklų šalyje", ir "Narnijos kronikose", ir "Hary Potery", net ir pačiam "Frozen".. Bet pasakos dėl to ir yra vertingos, nes išmoko atskirti, kas yra gėris ir blogis, meilė ir ištikimybė, už ką verta kovoti... Bet ką darysi, komisijos nuomone, vaikams geriau yra leisti išmokti vulgariai kalbėti, negerbti vyresniųjų (kas dažnai rodoma tose visose "komedijose"), viską sieti su seksu ir labiausiai vertinti gyvenime savo lytinius organus. Man net pačiai nesmagu tokius filmus žiūrėti, o ką jau kalbėt, kad leisčiau žiūrėti savo vaikams! O "Hobitą" mielai žiūrėsiu su savo atžalom, kai tik jų turėsiu.Elentari rašėCOLONHobito filmai tikrai nėra orientuoti į šeimą ar vaikus, priešingai, nei knyga. Net ir ženklas uždėtas N-13... Ir visai suprantu, kodėl.