Po filmo peržiūros nusprendžiau, kad aš turbūt prie tų purist esu.
Thranduil nuoširdžiai sužavėjo.
Na, tikrai ne blogas filmas. Tiesiog -jokio VAU.
Jei tau filmas netgi "neblogas", tai dar nelabai puristė esiIdril rašėCOLONPo filmo peržiūros nusprendžiau, kad aš turbūt prie tų purist esu.
<...>
Na, tikrai ne blogas filmas. Tiesiog -jokio VAU.
Prašyčiau. Trečioje dalyje mirs visi trys tie, o gal ir daugiau dvorfų, bet ne nuo orkų kirvių/strėlių. Tiesiog Beornas ten atlėks su dviem kalašnikovais ir visus iššaudys į visas puses. Gabaliukais.le_golas rašėCOLONIr esu beveik įsitikinęs, kad į trečią dalį puristams geriau išvis neiti. Toriną greičiausiai paaukos, bet dėl likusių dviejų labai abejoju (Kilis jau kaip ir išsigelbėjo nuo mirties kartą, su juo beveik aišku).
Ir esu beveik įsitikinęs, kad į trečią dalį puristams geriau išvis neiti. Toriną greičiausiai paaukos, bet dėl likusių dviejų labai abejoju (Kilis jau kaip ir išsigelbėjo nuo mirties kartą, su juo beveik aišku).
Eikit Balrogų degint.... Tada tikrai užspaminsiu PJ'aus snukiaknygę.Ne ne ne, trečioje dalyje Taurijelės ir Kilio kūnai gulės viens ant kito mūšio lauke, o jos žūtis privers Legolasą kritiškai pažvelgti į namie priimtą politiką ir pasikeisti iki ŽV,
Na pagaliau, dar bent žmogus vienas tai pastebėjo, aš jau nuo pirmo filmo kartoju, jog jausmas toks, kad pririnkta pirmakursių iš kokios nors teatro/kino akademijos... įskaitant Gendalfą...Vulpecula rašėCOLON:arrow:Vienintelis aktorius įsijautęs į rolę buvo Freemanas. Kiti (gal dėl 3D taip atrodė) atrodė gana dirbtini.
Pritariu Aredhel 120%Aredhel rašėCOLONO žinot... Smaugas mane "už" Benedict'o Cumberbatch'o užkabino. Smarkokai. Pradžioje rašiau, kad būtų geriau, jog drakonas nekalbėtų, bet papirko tai KAIP jis prakalbėjo. Ir kiek pastebiu žiūrėdama kitus filmus su jį įgarsinusiu aktoriumi, tai tas drakoninis balsas kompu ne super smarkiai ir apdirbtas.
Kažkuriam interviu jis minėjo, jog jo prašė tik "perskaityti tekstą", bet jis nusprendė, kad esą tam, jog įsijaustų į vaidmenį reikia pabūt drakonu.Vulpecula rašėCOLONAišku atsidavęs, kai moka už tai
UK žinojo gana smarkiai. Jis tiek teatre tike kine talentą turi. Per paskutinius kelis metus po truputį sužinojo ir kiti (Hobitas prie to mažiausiai prisidėjo tiesa sakant, didesnę reikšmę turėjo Šerlokas, tiek Cumberbatchui tiek Freemanui). Aš kol kas Šerloku ir mėgaujuosi su juo ir su Martinu Freeman'u. Tik pradžioje kiek keista buvo Bilbą matyti kaip Dr. Vatsoną, o Smaugo balsą girdėti iš Šerloko burnos.Be to pažiūrėjus į kitus jo vaidmenis matosi, kad ne vien pinigai reikšmę daro. Juk visai neseniai nei jo vardo, nei pavardės niekas nežinojo.
O tu pagalvok, kaip atrodytų, jei super-detektyvų duetas iš tikro būtų hobitas ir drakonas, išaiškinantys paslaptingas žmogžudystes visoje Viduržemėje?Aredhel rašėCOLONTik pradžioje kiek keista buvo Bilbą matyti kaip Dr. Vatsoną, o Smaugo balsą girdėti iš Šerloko burnos.
Na jei jau paklausei....Laiqualasse rašėCOLONBet tai žiūrėk tu man, vieni pliusaiIzengardas rašėCOLONNuėjau ir aš pagaliau į "Hobitą 2" (pavadinkim sąlyginai taip). Ir.... Buvo super ! Ne, net ne super... o "Super duper freakin osom" !Niekas neužkliuvo, apart Galadrijelės trūkumo?