TAISA:O šiaip mes čia kalbėjom... Metas pradėti galvoti apie kostiumus jau šiais metais išeinančiai antrai daliai, jei norim kažko geresnio nei sukurpėm pernai. Žinau, kad aš tikrai gaminsiuosi "special for Hobbit".

Mačiau miške, mačiauAredhel rašėCOLONNa... vargai ne vieną medelį griovė, o visus iškart. Tai domino čia gal labiau suveiktų, kai medis vos laikosi ir ant jo užkrenta kitas medis. Beje, realybėje esu mačiusi dviejų medžių domino, užpraeitą vasarą miške po audros dirbant. Atrodė kiečiau nei filme, ypač su natūraliais garso efektais.
Apie Bomburą čia?Atrodo, jog jei nesi dvorfas tik dėl vaizdo, veikiausiai mirsi, o užtenka visą filmą pratylėti, ir po užduoties pabaigos taip nusipenėsi, jog tave kitiems reiks nešioti ant rankų.
Kaip man trūksta ten tokių elfų! Medžiuose sėdinčių ir dvorfus p**davojančių.Gedeonas rašėCOLONArtimesnis knygai pasirodė ir pats Elrondas. Gal sakyčiau visgi per daug įpratau prie jo kilnaus rūstumo ŽV. Knygoje jis visgi pakankamai linksmas "bičelis". Kaip ir visa elfiška kompanija iš knygos, kuri sėdėjo medžiuose ir šaipėsi iš nykštukų.
Gal kaip tik labiausiai tiktų "Hobitas jau už kalnų"Gedeonas rašėCOLONP.S. Kiekvieną kartą kai skaitau šitą giją, kyla noras ją pervadint į "Hobitas jau kalnuose".
Vadinas jis pirma pas tave, paskui pas mane
Dvaliną tikrai. Dėl Torino pagalvočiau. ;DAredhel rašėCOLONIr vis tik, kurį dvorfą pasikviestumėt pietų?
Taigi ne valgyt kviesčiau.Aredhel rašėCOLONNu jo, Torinas ne vakarėlio siela.Nors Dvalinas irgi, tylėtų, valgytų ir piktai spoksotų demonstruodamas dilbius. Juo labiau jei vieną pakviestum.