Nagi, kuris pirmas?

THIS! Fantastinis veidas, akys!! Ir laukiu daugiau jo charakterio vystymosi kitose dalyse, galų gale baigėsi jo "fui tas hobitas lėvas, jis mus paliks, jis lėvas" periodas.Nimrodel rašėCOLONDieve, jaučiuos kaip tokia paperkamoji mergelė, bet jau tas Torinas Ąžuolskydis, mmmmm. Saldainėlis
Exo, o tu komentuok, komentuokThat beard is pathetic. A teenage dwarf girl would be embarassed to be seen in that, let alone the patriach of Durin's folk.
O, čia sutinku! Bet jis man vis tiek buvo labai gražus :"> :">That beard is pathetic. A teenage dwarf girl would be embarassed to be seen in that, let alone the patriach of Durin's folk.
O gal kartais jis nematęs ir mes čia visko prispoilinom..........? Oi...Laiqualasse rašėCOLONExo, o tu komentuok, komentuok
Niu ok, nežinojau. bet vis tiek... IŠ KUR tokia GOBLINO kalba?? IŠ KUR?Laiqualasse rašėCOLONGoblinų karalius, atrodo, šneka su labai posh akcentu, kuris daugumai anglų atrodo "pasikėlusių ir perdėm susireikšminusių bjaurastukų" požymis
Taip!Aredhel rašėCOLONIr tai nėra išforsuota, nėra išspausta, kaip kad Fodo kančia buvo išspausta. Tai atrodo taip natūraliai.
O tu ką, manai Gundabade ar kitur po Ūkanotaisiais kalnais negali būti mokyklų ir universitetų, kuriuose mokoma retorikos subtilybių, taisyklingos tarties ir puikių mėsbarzdės priežiūros sugebėjimų? Kas per diskriminacija?!Cassiopeia rašėCOLONNiu ok, nežinojau. bet vis tiek... IŠ KUR tokia GOBLINO kalba?? IŠ KUR?
Nu pats prisiprašeiLaiqualasse rašėCOLONExo, o tu komentuok, komentuok
Uch kaip.Exo rašėCOLONNu pats prisiprašei
Taigi, man susidarė jausmas kad arba ŽV ne PJ kūrė arba Hobbitą ne jis. Tokio nemokšiškumo aktorių vaidyboje, dar seniai neteko matyti, jaučiausi lyg prastam lietuviškam vilme, kur aktoriai labai stengiasi kažką parodyti, o parodo tik tiek kad nemoka įsijausti į vaidmenį (t.y. matosi kad vaidina). Manau tai esminis momentas sužlugdęs visą filmą. Kitas dalykas 3D... nu nafik kaip spektaklyje jaučiausi. O toliau jau gilinantis į detales, tai labai trumpai, hobbitas su Tolkieno Hobitu bei dwarfai su tolkieno dworfais, turi tiek pat bendro kiek aš ir balerina... Išėjau giliai nuliūdęs atvirai tariant...
Heeehehehe, sakiau! Sakiau!le_golas rašėCOLONtikėjausi po ŽV jau nebepamatyti Frodo veidelio, bet kadangi neverkė ir nestenėjo, nieko tokio.
Aš turėjau čia problemą... Kaip tyčia prieš kelias savaites peržiūrėjau naują serialą "Šerlokas".. Ir dabar Bilbo emocijose nuolat mačiau niurnantį daktarą Vatsoną!le_golas rašėCOLONnaujasis Bilbas - mano silpnybė. Nesupraskit neteisingai.Tiesiog kai kažkada sužinojau, kas jį vaidins, iškart supratau - žiauriai taikliai pataikė. Labai geras aktorius, labai tiko į Bilbus ir viskas buvo tiesiog puiku.
Oho! Per tokį 3D filmų bumą taip atsilaikei ir niekur nenuėjai!le_golas rašėCOLONpirmąkart buvau 3D (visada kažkaip būdavau prieš tą reikalą)... reikėjo laiko, kad priprasti, bet efektas geras.
le_golas rašėCOLONTik kažkaip ta pabaiga labai nečysta... kaip galvojat, gal bus antra dalis?
Hm... nieko šito praktiškai nepastebėjau. Ir aktorių nemačiau, tik veikėjus.kad filmas nebe filmiškas, o realistiškas, ir matai AKTORIUS, o ne veikėjus ("nu nafik kaip spektaklyje jaučiausi" tinka labai), matai grimą, matai akmenų plastmasiškumą, nes jie nebėra tokia užliūliuoti "filmiško" filmavimo, o tiksliai matosi netikri.
Exo, žinant, koks buvo tavo nusistatymas praktiškai visą laiką, kol buvo kuriamas "Hobitas", ir, manau nesuklysiu, su kokiu tu ėjai į filmą, nenuostabu, kad nepatiko. Išankstinė nuomonė duoda LABAI daug - pradedi matyti tai, ką nori matyti ir neįžvelgti to, ko nenori įžvelgti. Anyway, tai pilnai galioja ir man - tikėjausi tikrai puikaus, visapusiškai gero filmo - tokį ir gavau. Vis dėlto, išankstinis nusistatymas tikrai neišgelbės tragiško filmo, todėl nemanau, kad jis buvo toks prastas.Exo rašėCOLONNu pats prisiprašeiLaiqualasse rašėCOLONExo, o tu komentuok, komentuok
Taigi, man susidarė jausmas kad arba ŽV ne PJ kūrė arba Hobbitą ne jis. Tokio nemokšiškumo aktorių vaidyboje, dar seniai neteko matyti, jaučiausi lyg prastam lietuviškam vilme, kur aktoriai labai stengiasi kažką parodyti, o parodo tik tiek kad nemoka įsijausti į vaidmenį (t.y. matosi kad vaidina). Manau tai esminis momentas sužlugdęs visą filmą. Kitas dalykas 3D... nu nafik kaip spektaklyje jaučiausi. O toliau jau gilinantis į detales, tai labai trumpai, hobbitas su Tolkieno Hobitu bei dwarfai su tolkieno dworfais, turi tiek pat bendro kiek aš ir balerina... Išėjau giliai nuliūdęs atvirai tariant...
Šerloką mačiau prieš metus, taip kad jau nebetrukdė.Cassiopeia rašėCOLONAš turėjau čia problemą... Kaip tyčia prieš kelias savaites peržiūrėjau naują serialą "Šerlokas".. Ir dabar Bilbo emocijose nuolat mačiau niurnantį daktarą Vatsoną! Labai stengiaus nematyti, nes hobitui jis puikiai tinka.. Bet vis tiek mačiau :/