Matyt čia jau nuo skonio priklauso... tikrai nesiginčysiu

o Hobitas man labiau patinka ta 1997 metų versija (sorry jei data sumaišiau nes daba po ranka neturiu kad pažiūtėt)
Hurino vaiku virselyje vaizduojamas pats Turinas, todel kad jis turi "the Dragon-helm of Hador" ir karda Anglachel. Silmrillion skaiciau originalo kalba, taigi nieko negaliu pasakyti apie vertimaMorwena rašėCOLONNa man tie viršeliai kažkokie vienodoki pasirodė.... na nežinau... kažkaip panašumų daug ... ypač "silmarilijonas" ir "hurino vaikai" abu pilki, tik kad vienam medis o kitam elfų karys (jei neklystu).
Matyt čia jau nuo skonio priklauso... tikrai nesiginčysiuvieniem gražu o kitiem (tokiem kaip man) užkliūna smulkmenos
![]()
o Hobitas man labiau patinka ta 1997 metų versija (sorry jei data sumaišiau nes daba po ranka neturiu kad pažiūtėt)
Turbūt turi omeny "Unnumbered Tears", ar ne? Geras aprašymas, tikrai pritariu.fingon rašėCOLONis originalo man labiausiai patiko "The battle of a Thousand Tears" aprasymas
Teisingai, Unnumbered TearsLaiqualasse rašėCOLONTurbūt turi omeny "Unnumbered Tears", ar ne? Geras aprašymas, tikrai pritariu.fingon rašėCOLONis originalo man labiausiai patiko "The battle of a Thousand Tears" aprasymas
Aha, man skaitant pirmą kartą irgi sukirbėjo kažkas širdy... Nepaisant, kad Sarumanas jau buvo "paspoilinęs" šitą filme.Simba rašėCOLON O toj vietoj kur aprašoma kaip atsirado orkai tai išvis vos neapsiverkiau
Taip, tai yra parašyta Sile, taigi išmąstyti šitai nėra taip jau sudėtingaKing ov Isengard rašėCOLONtai orkai iš esmės yra "puolę" elfai? jau lygtai sakiau tai
Taip. Orkus sukūrė Morgotas, pagrobęs elfus ir juos apdorojęs savo galiomis. Detaliau procesas lygtai neaprašomas, bet galbūt mūsų biologės galėtų kažką patikslintiKing ov Isengard rašėCOLONne ne, aš anaiptol nesakau, kad išmąsčiau, norėjau pasitikslint, ar teisingai perskaičiau. Tad ačiū