ennor nepasirodė, o ji jau šį savaitgalį išvažiuoja iš Vilniaus
Ką gi, tai darom nassos sutiktuves, Numės atvyktuves ir pan. Man kitą savaitę kažkada nusimato repeticijos, tai da negaliu pasakyt, kada geriau. Didesnė tikimybė, kad trečiadienį bus geriau.
soriukas, chebryte, daug visokios veiklos šią savaitę turėjau, nebespėjau , bet manau, kad dar pargrįšiu (neatsikratysit taip lengvai) ir bus galima ką nors sumąstyt
Ok, tariu žodį. Būčiau siūlius šiandien, bet jau nebesusitarsim ir šiaip rugsėjo pirma Rytoj negaliu, poryt negaliu, ketvirtadienį, galimas daiktas, irgi negaliu... dėl penktadienio negarantuoju... Tiksliau, dėl ketv-penkt galėsiu pasakyt rytoj vakare. Tai galim tartis penktadienį. Arba dar galima trečiadienį, gal persikelsiu kaip nors planus, jei pavyks. Nume??
Na, man penktadienis tikrai netiktų. Tiesa, trečiadienis turbūt irgi, taigi į mane geriau nekreipti dėmesio.
Numę buvau susitikęs mieste prieš kelias dienas, ji sakė, kad nežino, kada ir kaip prieis prie interneto, taigi jos atsakymo gali tekti palaukti.
And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
Indraja rašėCOLONO jei kitą penktadienį iš pradžių nueitume į Mamytės muzikavimą "Ilgumose", o po to - pasisėdėt?
Man tiktų.
Numė parašė, kad šį trečiadienį važiuoja namo.
Na, po koncerto tai jaučiu eisiu pasisėdėt su kolegom muzikantais ir kitokia marga kompanija, galit prisijungt, jei norit, bet tai nebus tiesiog TL mytas, jei būtent tokio tikitės