Vilniečiai ir drambilai
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- UžsiregistravoCOLON 28 Vas 2004, 12:48
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
Susitikimas Baltuose Drambiluose
Susitikimas įvyks lapkričio 14d., sekmadienį, 15 val. "Baltų dramblių" kavinėje Vilniuje. Renkamės lauke, prie forumo vėliavos, kurią turės Elfhild ir, priešingai visuomenėje pasklidusiam gandui, į susitikimą ateisianti Starlin (nebent tuo metu Scanorama rodytų ką nors įdomaus). Vėliavą po susitikimo žadama perleisti kito susitikimo vadui Laiquai arba kam nors kitam, jei šis sugebėtų išvengti atsakomybės.
Jeigu kam nors labai reikia forumiečių kontaktų, lai parašo man AŽ ir paprašo mano telefono numerio.
Kad žinotumėm, kiek maždaug žmonių laukti, prašome papildyti sąrašą arba save iš jo išsibraukti (tiesiog parašykite žinutėje):
Elfhild
Starlin
Woodberry
Laiqualasse
Indraja
Exon
Toma
Smeli
Aldarion
Lothlorien Leaf
Bird of Prey
Maja
Coranar
Gutruna
Iki sekmadienio laukiame į susitikimą negalėsiančių ateiti žmonių pasiūlymų, ką galėtume susitikime aptarti. Kol kas numatyti tokie klausimai (prašom pildyti):
Reali forumo veikla
ŽV jubiliejaus šventimas
Naujų metų šventimas
Galimybės statyti filmą
Susitikimas įvyks lapkričio 14d., sekmadienį, 15 val. "Baltų dramblių" kavinėje Vilniuje. Renkamės lauke, prie forumo vėliavos, kurią turės Elfhild ir, priešingai visuomenėje pasklidusiam gandui, į susitikimą ateisianti Starlin (nebent tuo metu Scanorama rodytų ką nors įdomaus). Vėliavą po susitikimo žadama perleisti kito susitikimo vadui Laiquai arba kam nors kitam, jei šis sugebėtų išvengti atsakomybės.
Jeigu kam nors labai reikia forumiečių kontaktų, lai parašo man AŽ ir paprašo mano telefono numerio.
Kad žinotumėm, kiek maždaug žmonių laukti, prašome papildyti sąrašą arba save iš jo išsibraukti (tiesiog parašykite žinutėje):
Elfhild
Starlin
Woodberry
Laiqualasse
Indraja
Exon
Toma
Smeli
Aldarion
Lothlorien Leaf
Bird of Prey
Maja
Coranar
Gutruna
Iki sekmadienio laukiame į susitikimą negalėsiančių ateiti žmonių pasiūlymų, ką galėtume susitikime aptarti. Kol kas numatyti tokie klausimai (prašom pildyti):
Reali forumo veikla
ŽV jubiliejaus šventimas
Naujų metų šventimas
Galimybės statyti filmą
O jau teroristine grupuote(Al Tolkieno kankiniu brigados ir Tolkieno Issivadavimo Frontas(TIF)) uzmirsot,ane?
Kita savo pasiulyma atidedu kitam kartui,mat jis dar nesusigulejo pilnai mano galvoje,o ir nebutina skubeti...
Butinai aptarkite kaip sekasi su Silo vertimu.
Aptarkite del galimybes rengti reguliarius susitikimus drambliuose ar kur kitur.
Quenya-lietuviu kalbu zodynelis kolkas yra nedidukas.Ar butu imanoma apsvarstyti jo prapletimo klausima?
Jei kas tures diktofona ar pan. galima pabadyti irasyti pasnekesi elfu kalba(klausymo pratimams skant
Aldariono ideja,beje(c))
Nepamirskite fotiku(o)!
daugiau pasiulymu dabar neisnesa galva...

Kita savo pasiulyma atidedu kitam kartui,mat jis dar nesusigulejo pilnai mano galvoje,o ir nebutina skubeti...
Butinai aptarkite kaip sekasi su Silo vertimu.
Aptarkite del galimybes rengti reguliarius susitikimus drambliuose ar kur kitur.
Quenya-lietuviu kalbu zodynelis kolkas yra nedidukas.Ar butu imanoma apsvarstyti jo prapletimo klausima?
Jei kas tures diktofona ar pan. galima pabadyti irasyti pasnekesi elfu kalba(klausymo pratimams skant
Nepamirskite fotiku(o)!
daugiau pasiulymu dabar neisnesa galva...

-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 1921
- UžsiregistravoCOLON 01 Kov 2004, 15:55
- MiestasCOLON agūp ilautriv
- CONTACTCOLON
Valio, mamytė eina! (suveikė mano strategija, kaip padaryti, kad ji eitų
)
Na gerai jei taip norit vėliavą atitempsiu. Jau įsivaizduoju, kaip eisiu per miestą. Ech, užtat eisiu pėsčiom - jokių troleibusų. O tai paskui prisikabins kokia nors įkyri senutė ir ims pasakas iš savo vaikystės pasakot, kaip ji žąsis su tokiu pat pagaliu vaikydavo
(tai nebuvo priekaištas gražiajai vėliavai, man tas pagalys kaip tik labai mielas
)
LL ir Paukštuką į sąrašą įrašiau, dabar tegu tik pabando neateiti

Na gerai jei taip norit vėliavą atitempsiu. Jau įsivaizduoju, kaip eisiu per miestą. Ech, užtat eisiu pėsčiom - jokių troleibusų. O tai paskui prisikabins kokia nors įkyri senutė ir ims pasakas iš savo vaikystės pasakot, kaip ji žąsis su tokiu pat pagaliu vaikydavo

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
LL ir Paukštuką į sąrašą įrašiau, dabar tegu tik pabando neateiti

Hrrrr
- Coranar
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1138
- UžsiregistravoCOLON 17 Bal 2004, 23:43
- MiestasCOLON http://diary.ru/~ya-coranar/
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Oi tu Starlin, būtinai man dabar užkrausi vėliavinę atsakomybę.
Šiaip tai visai jos neprašiau, jei labai norit, galit kas nors kitas pasiimti. Bet galiu ir aš.
Šiaip tai visai jos neprašiau, jei labai norit, galit kas nors kitas pasiimti. Bet galiu ir aš.
And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
Elfhild, tu žinai, kaip mane veikia tokie komentarai. Dar vienas žodis, ir tikrai neisiu. Prašom visus įsidėmėti, kad aš laisvas žmogus ir galiu eiti/neiti priklausomai nuo to, kas užplauks. Sprendžiu aš. Pareigos jausmą tokiu atveju prarandu.
Dėl visų organizacijų šmorganizacijų - jos telpa į pirmą punktą "reali veikla". Dėl Quenyos, tai, chebryte, jūs turbūt nenutuokiat, kas yra kvenja ir ar ja galima iš tiesų kalbėti. Gal ir galima, bet nei aš, nei Elfhild jos nemokam taip gerai. Geriausia, ką galim padaryti, tai kad norintys kvenjistai atsineštų savo namų darbus, tekstukus ir pan. ir paprašytų mūsų taisyklingai ištarti. Tartį ir kirčiavimą bent jau aš moku neblogai. O pašnekesiai... gal paliksim ŽV jubiliejui, nes čia reikia iš anksto labai ruoštis
Dėl visų organizacijų šmorganizacijų - jos telpa į pirmą punktą "reali veikla". Dėl Quenyos, tai, chebryte, jūs turbūt nenutuokiat, kas yra kvenja ir ar ja galima iš tiesų kalbėti. Gal ir galima, bet nei aš, nei Elfhild jos nemokam taip gerai. Geriausia, ką galim padaryti, tai kad norintys kvenjistai atsineštų savo namų darbus, tekstukus ir pan. ir paprašytų mūsų taisyklingai ištarti. Tartį ir kirčiavimą bent jau aš moku neblogai. O pašnekesiai... gal paliksim ŽV jubiliejui, nes čia reikia iš anksto labai ruoštis

-
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 192
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 21:21
- MiestasCOLON nėra
- Coranar
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1138
-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 1921
- UžsiregistravoCOLON 01 Kov 2004, 15:55
- MiestasCOLON agūp ilautriv
- CONTACTCOLON
Bus viena bendra nuotrauka, kurios dabar nepublikuosiu, nes turiu ruošti namų darbus (per ilgai Drambiluose užsisėdėjau...).
Taip. Mano trumpa ataskaita. Pasisėdėjimas buvo labai linksmas, nors gal ir nelabai matomi jo rezultatai. Kažkodėl vos būdavo prisimenama, kad reikia pakalbėti apie naujametį, staiga buvo nukrypstama į daugybę kitų įdomių temų
tas pats pasakytina ir apie smelio siūlytą LARPo taisyklių ruošimo numatymą, galų gale tam bent žmonės buvo paskirti. Daugiau nutarimų lyg ir nebuvo, a, tiesa, Aldarionas pasiūlė, kad gali susitarti dėl patalpų forumiečių susitikimams. Kito susitikimo kol kas nenumatėm, nuspręsim forume, kai reikės 
Apskritai džiugu kad tiek daug žmonių susirinko, ir dažniau taip galima, ne tik kartą per metus
Taip. Mano trumpa ataskaita. Pasisėdėjimas buvo labai linksmas, nors gal ir nelabai matomi jo rezultatai. Kažkodėl vos būdavo prisimenama, kad reikia pakalbėti apie naujametį, staiga buvo nukrypstama į daugybę kitų įdomių temų

Apskritai džiugu kad tiek daug žmonių susirinko, ir dažniau taip galima, ne tik kartą per metus

Hrrrr
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
...na, baisiausia, kad aš pamiršau IMO svarbiausią klausimą, t.y. ŽV jubiliejų. Todėl mes pasitarėm ir aš nusprendžiau tam atidaryti giją forume
Be to, buvo aptariami, nors ir su pertrūkiais, netgi vertimo klausimai. Indraja desperatiškai klausinėjo, kas dar nori versti Tolkiną. Smėlis norėjo, bet sakė, kad nevers
O šiaip tai vyko visapusis verbavimas, bendravimas, susipažinimas su dar nematytais tolkinistais ir šiaip... na, neblogai. Tik būtų smagu, kad kitas susitikimas būtų ne per naujus metus, o šiek tiek anksčiau (beje, apie naujus metus... pats laikas rimčiau susimąstyt. marš į giją). Beje, kai kas gal dar ir tebesėdi drambiluose...

- Coranar
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1138
Smeli veikiausiai jau nusigerė
Dėl vertimo-aš turiu rusišką, veikiausiai nelabai tikslų Silmą, kažkiektai laiko ir vidutiniškai noro, to man taip ir nepavyko pranešti-erzelynė tokia buvo..(ypač kai persedinėjome..Pusė sėdi, pusė stovi, ir atrodo, kad nesiruošia sėstis..Ir tas smeli pareiškimas "Kažkas juk turi vadovauti
"ir jo atitinkami veiksmai buvo labai laiku ir vietoje
)

Dėl vertimo-aš turiu rusišką, veikiausiai nelabai tikslų Silmą, kažkiektai laiko ir vidutiniškai noro, to man taip ir nepavyko pranešti-erzelynė tokia buvo..(ypač kai persedinėjome..Pusė sėdi, pusė stovi, ir atrodo, kad nesiruošia sėstis..Ir tas smeli pareiškimas "Kažkas juk turi vadovauti

Po šiuo dangumi gimsta labai mažai būtybių, kurių norai turi kokią nors reikšmę.
- Aldarion
- Dešimtmečio Meris
- PranešimaiCOLON 1519
- UžsiregistravoCOLON 10 Geg 2004, 14:17
- MiestasCOLON Rumšiškės/Kaunas
Nors bendravimui gal kiek ir trūko koordinacijos, tačiau juk ne į konferenciją rinkomės
. Bendrai paėmus, buvo naudinga ir įdomu sudalyvauti šitame susitikime, nes ir kai ką naujo išgirdau, ir su kai kuriais žmonėmis susipažinau, pasikalbėjau - tik susitikdami galime tobulinti savo realius susitikimus, todėl iškeltom rankom pritariu dažnesniems susitikimams
. Dėl patalpų dar nekalbėjau, tačiau devyniasdešimčia procentų manau, kad pavyks sutarti (reikia tartis tik su vienu žmogumi
). Penki mūsų “Drambiluose” dar sėdėjo iki pusės aštuonių, tačiau nusigert tikrai niekas nenusigėrė
– detaliau aptarėm kūrybinės grupės darbą ir šiaip pablevyzgojau Tolkieno bei LARPG tematika. Taigi dėkoju visiems už tolkinistinę kompaniją ir iki kito susitikimo
.
Apie Smėlį tai pakeičiau nuomonę kordinaliai
. Vienu sakiniu: Smėlis – tikrai įdomus ir nuoširdus orkas, nors nežinodamas jo rasės, tiesiog palaikytum geru žmogumi.

Apie Smėlį tai pakeičiau nuomonę kordinaliai

"Few now remember them ... yet still some go wandering, sons of forgotten kings walking in loneliness, guarding from evil things folk that are heedless."