Woodberry, tavo aptiktieji tolkinistai, be abejo, įrašomi į kviečiamųjų sąrašą
Dėl organizacijos aš irgi taip pat manau: bent jau aš asmeniškai nenoriu kurti nieko "oficialaus", nes nesugebu susitvarkyti net su tokiu paprastu dalyku kaip universiteto biblioteka. Be to, kaip minėjo Toma, rinkliavos ir t.t. Bet tai nereiškia, kad negalime sukurti iš dabar turimos virtualios "bazės"
neoficialaus klubo. Sutinku, kad daug kam lengviau bendrauti internetu - man taip pat. Bet taip prarandama dalelė žavesio. Šiaip čia ne visai į temą, bet TORCe prieš kelias savaites skaitinėjau giją, kurioje jaunas tolkinistas klausė veteranų, kaip buvo "tada", t.y. iki Silmarillion išleidimo. Ir ten buvo kalbama, be abejo, apie tai, kad iki Sil'o išleidimo tolkinizmas irgi gyvavo, tik tai buvo visų pirma realus bendravimas - interneto gi nebuvo dar kokius dvidešimt metų net ir po Sil'o. Kažkaip iš tų žodžių buvo matyti, jog virtualus bendravimas gyvojo niekada nepakeis. Norėjau pacituoti, bet TORCas nulūžo... Taigi tokios mintelės...
TAISA: TORCas vėl veikia, šį bei tą pacituosiu. Čia nėra tiesiogiai ta tema kalbama, bet man tos nuotrupos paliko šiokį tokį įspūdį
Even though it was pre-internet, I should point out that there were all sorts of stories about what would be in the Silm. that proved to be wildly inaccurate. We got most of them from older siblings who were at college and thus getting views from all over. What it really was was one person's wish becoming a second person's might be becoming a third person's "I heard that..." - a wonderful Grimmsian experiment, I am sure, that can never again be repeated!
[...]
I do remember how much fun we had trying to predict what we were going to get.