Ar dar žinot trokštat?
Daugiau žinių ir kažkiek nuotraukų bus vėliau (ir turbūt ne iš manęs, nes buvo daug fotografuojančių). Tuo tarpu - tradicinės padėkos.
le_golui ir Mortai - už visokeriopą organizavimą. Kai gegužę pasisiūlėte apsiimti Stovyklos koordinavimu ir kūrybinėmis dirbtuvėmis, buvau maloniai nustebęs (ir, kaip patys pastebėjote, turėjau "trust issues"), bet dabar tik džiaugiuosi neprieštaravęs. Išvis man Stovykla buvo kone poilsinė, ir būtent dėl jūsų, taigi dar kartą ačiū.
Nildei - už programos bendraorganizavimą. Manau, kad nors jos buvo nelabai daug, bet tai tik į naudą.
Nimrodel - už šukuosenų kūrybos parengimą ir muziką.
Dėdei Povilui - už vielos painiojimo workshop'ą.
Laegaladh, le_golui ir Mortai - už pamokymus apie žalvarį.
Magnus - už malkas ir laužo priežiūrą.
Tautvydui - už piešinius bei entuziazmą visose veiklose.
Aredhel - už Elrondo / Jane Eyre šukuoseną

Cassiopeia'i, Povilui, Exo ir Zlorf - už visokius geimerinius pokalbius, dėl kurių pasijaučiau beveik kaip jaunystėje, kai dar pats daug geiminau

Cassiopeia'i, Nildei ir Laegaladh - už tai, kad neužmigo, man pradėjus pasakoti apie žvaigždes, ūkų tipus ir panašius dalykus.
Victoria'i ir Tautvydui - už tai, kad nepabūgo atvykti pas šituos sektantus vos po vieno renginio

Košmaraitei ir Exo - už išsiaiškinimą, ką ir kaip daryti su TL tinklalapiu.
Tomui - už susidomėjimą.
Ir šiaip ačiū visiems dalyvavusiems, prisidėjusiems prie veiklų (šiemet kaip niekad didelis kažką organizavusiųjų ir apskritai dalyvių santykis - einame teisinga linkme