tepu tepuExo rašėCOLONGali būti, jog yra nedidelė tikimybė tokiai menkutei galimybei, jog galbūt Lansb... tfu...jog aš irgi būsiu
bet ar žinote brangieji mano, kodėl tas forto dvaras pradėjo totaliai netikti? Ogi todėl kad ten bl... aplinkui stovėjimas, valanda 6Lt
Tolkien-ėjimai: reguliarūs susitikimai
Re: Tolkien-ėjimai: reguliarūs susitikimai
CTF Glaurung
- Hildiko
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 151
- UžsiregistravoCOLON 31 Sau 2005, 07:08
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Manau, kad ateisiu. Ir atsinešiu keletas papuošalu, jei jums dar nenusibodo:)
http://tolkien.balt.net/viewtopic.php?f ... 855#p73855
http://tolkien.balt.net/viewtopic.php?f ... 855#p73855
... и носить всю жизнь чужие гербы (С) Анарион
Cha! Vienintelį kartą šiemet, kai aš pirmą mėnesio ketvirtadienį kaip tik ištaikau parvažiuot į Vilnių, jūs nukeliat į trečiadienį. Nu ir kaip norit. :P
What have I got in my pocket?
Awwwle_golas rašėCOLONCha! Vienintelį kartą šiemet, kai aš pirmą mėnesio ketvirtadienį kaip tik ištaikau parvažiuot į Vilnių, jūs nukeliat į trečiadienį. Nu ir kaip norit. :P

Visiems kitiems - iki greito, staliukas Eglės vardu, prašiau, kad būtų rūsyje.
Exo, kiekvienas senamiesčio kabakas turi kokių nors minusų (kaip parkavimo kaina), idealaus nėra. Vienintelė išeitis susitikinėti vis kitame, taip kas mėnesį visi turėsim kuo pasiskųsti

“I have found it is the small everyday deeds of ordinary folk that keep the darkness at bay. Small acts of kindness and love.”
- Gandalf, The Hobbit
- Gandalf, The Hobbit
- Exo
- Dešimtmečio Gimlis
- PranešimaiCOLON 518
- UžsiregistravoCOLON 15 Gru 2008, 00:24
- MiestasCOLON Kažkur anapus!
- CONTACTCOLON
Nilde, aš čia šiaip, nekreipk dėmesio 

---
www.rastai.info - teisingas puslapis :)
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8362
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Sėkmingai patolkinėkite! Dar galite atkreipti dėmesį, jog tolkinėjimai vyksta jau metus, kas yra labai labai šaunu, mano nuomone.
Gal netyčia kokių nuotraukų viena kita bus?
Gal netyčia kokių nuotraukų viena kita bus?

And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
Aš gi irgi šiaip gi. Nors tikrai manau, kad paprasčiausias variantas kas kiek laiko tiktis vis kitoj vietoj ir galbūt net vis kitą savaitės dieną, tada tie, kam netinka kažkuri vieta ar kažkuris laikas nebus visiškai nuskriausti.Exo rašėCOLONNilde, aš čia šiaip, nekreipk dėmesio
Patolkinėjome puikiai, o nuotraukos tikrai būtų gerai, bet kažkaip niekas neatsineša fotoaparatoLaiqualasse rašėCOLON Gal netyčia kokių nuotraukų viena kita bus?

Išsprendėm kvizą apie Viduržemės žiemas ir Šiaurę. Tikiuosi, bent kažkam galvoj užsiliks, kas ta Forošelė, ką įdomaus nuveikė Helmas, kiek buvo istorinio atšiaurumo žiemų ar kas nutiko Elenvei.
Hm, dabar pagalvojau, kad norintiems galėčiau atsiųsti .ppt failą pasiegzaminuoti patiems.
Beje, pradžioj Tomas iškėlė klausimą, kodėl valai apleido Ilūvataro vaikus ir kelis šimtmečius sudėję rankas sėdėjo ir prieš Morgotą nieko nesiėmė. Iš esmės, klausimas filosofinis, bet siūlyčiau visiems susipažinti su Exon požiūriu.
“I have found it is the small everyday deeds of ordinary folk that keep the darkness at bay. Small acts of kindness and love.”
- Gandalf, The Hobbit
- Gandalf, The Hobbit
- Exon
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1883
- UžsiregistravoCOLON 02 Kov 2004, 19:32
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nildė, dėkui už smagų ir informatyvų kvizą (tema buvo ne itin linksma, bet kada tas trūkdė mums linksmintis
), už tušinuką ir už mano rašliavos reklamą
.

Mergaitė Gyvatė
[i]Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?[/i]
[i]Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?[/i]
- Bombadilas
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 785
- UžsiregistravoCOLON 01 Bir 2009, 16:24
- MiestasCOLON Old Forest
Lbai smagu buvo. Magnus, spėju pradėsim rašyt knygą šimtas būdų kaip panaudoti arklį

Hey! Come derry dol! Can you hear me singing? Old Tom Bombadil is a merry fellow;
Bright blue his jacket is, and his boots are yellow!
- Laiqualasse
- PranešimaiCOLON 8362
- CONTACTCOLON
Atsiųsk, ką?Nilde rašėCOLONHm, dabar pagalvojau, kad norintiems galėčiau atsiųsti .ppt failą pasiegzaminuoti patiems.

Sausio tolkinėjimai greičiausiai įvyks pirmą ketvirtadienį, t.y. sausio 6-ą dieną. Papasakosiu apie elfų kalbas ir galbūt net išmokysiu vienos kitos naudingos kvenjiškos frazės (na tokios kaip "Kas man įpils?" ir panašiai)

PowerPoinT failąLaiqualasse rašėCOLONAtsiųsk, ką?Nilde rašėCOLONHm, dabar pagalvojau, kad norintiems galėčiau atsiųsti .ppt failą pasiegzaminuoti patiems.
Sausio tolkinėjimai greičiausiai įvyks pirmą ketvirtadienį, t.y. sausio 6-ą dieną. Papasakosiu apie elfų kalbas ir galbūt net išmokysiu vienos kitos naudingos kvenjiškos frazės (na tokios kaip "Kas man įpils?" ir panašiai)Daugiau detalių paskelbsiu kažkada vėliau.
CTF Glaurung
- Laiqualasse
- PranešimaiCOLON 8362
- CONTACTCOLON
"ką" šiuo atveju reiškė "visai faina būtų", o ne "ką tokio"Magnus rašėCOLONPowerPoinT failą

TAISA: beje, o kas dalyvavo? Metraštininkiškiems reikalams norėtųsi žinoti

I'm no elf, I don't play with wordsLaiqualasse rašėCOLON"ką" šiuo atveju reiškė "visai faina būtų", o ne "ką tokio"Magnus rašėCOLONPowerPoinT failą
TAISA: beje, o kas dalyvavo? Metraštininkiškiems reikalams norėtųsi žinoti

Nildė, Tomas, Hildiko, Exon, Povilas^3
CTF Glaurung
Metų aukso frazė, be rinkimųI'm no elf, I don't play with words

Raganauju –
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės nuo nemigos, širdies dieglių –
žolelės, kad pavirstum vilkolakiu –
žolelės, kad prašvistų aptemę akys,
žolelės, kad aptemtų šviestos akys,
žolelės, žolelės...
ir driežai.
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės nuo nemigos, širdies dieglių –
žolelės, kad pavirstum vilkolakiu –
žolelės, kad prašvistų aptemę akys,
žolelės, kad aptemtų šviestos akys,
žolelės, žolelės...
ir driežai.
- Laiqualasse
- PranešimaiCOLON 8362
- CONTACTCOLON
O kas nors trečiadienį atkreipėte dėmesį į tai, kad Tolkinėjimai vyksta jau ištisus metus? Dvyliką kartų per vienerius metus sugebėjome susirinkti į teminius susitikimus, ir kol kas nežadame lėtinti tempo. Ar įsivaizduojate, kaip tai yra nuostabiai nerealu ir nerealiai nuostabu? Ne? Tai va galima palyginti, kad nemanau, jog koks nors kitas Lietuvos fantastų klubas kada nors yra taip gerai "varęs"! Aišku, yra susitinkančių kas savaitę, bet tie susitikimai nebūna programiniai ir jiems nėra ruošiamasi. Vienu žodžiu, mes esam jėga
Bet kiekviena jėga gali būti ir dar jėgesnė. Taigi vėl prašau jūsų atsiliepimų ir komentarų - kas patiko, kas nepatiko; kodėl nedalyvavote (jei nedalyvavote), kas priverstų dalyvauti; ko norėtumėte daugiau, ko mažiau; ir taip toliau. Jeigu bijote sakyti viešai, galite rašyti man AŽ (arba ne man, jei labai mane kritikuoti norite; pvz. Nildei rašykit). Labai laukiu pasisakymų

Bet kiekviena jėga gali būti ir dar jėgesnė. Taigi vėl prašau jūsų atsiliepimų ir komentarų - kas patiko, kas nepatiko; kodėl nedalyvavote (jei nedalyvavote), kas priverstų dalyvauti; ko norėtumėte daugiau, ko mažiau; ir taip toliau. Jeigu bijote sakyti viešai, galite rašyti man AŽ (arba ne man, jei labai mane kritikuoti norite; pvz. Nildei rašykit). Labai laukiu pasisakymų

- Bombadilas
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 785
- UžsiregistravoCOLON 01 Bir 2009, 16:24
- MiestasCOLON Old Forest
Dude, just chill, we are THE COOLEST taigi nėr čia ko pūstis, jau ir taip visiem špygą parodėm

Hey! Come derry dol! Can you hear me singing? Old Tom Bombadil is a merry fellow;
-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 5119
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:16
- MiestasCOLON Reality: Extended Edition
- CONTACTCOLON
Jau kurį laiką stebiuosi, kaip nerealiai nuostabu ir nuostabiai nerealu! Kas kartą paruošti įdomią paskaitą, manau, yra tokinistinis žygdarbis! Dalyvauti įdomu dėl gana įdomių temų ir galimybės jaukiai pasėdėti su kompanija; dalyvauti kartais sudėtinga ar tingisi dėl to, kad reikėtų anksti išsikrapštyti iš darbo, konkreti tema nėra man pati įdomiausia, o kompanija ne taip jau seniai matyta.
(P.S. Stengiamės išpešti atsakymą iš tolkinistės tekstologės ir poetės Kemenkiri, ar ji norėtų mums paskaityti paskaitą, jei žiemą atvažiuos - manau, tam netgi būtų galima kiek paslinkti tolkinėjimą - bet kol kas ji tingi atsakyti).
(P.S. Stengiamės išpešti atsakymą iš tolkinistės tekstologės ir poetės Kemenkiri, ar ji norėtų mums paskaityti paskaitą, jei žiemą atvažiuos - manau, tam netgi būtų galima kiek paslinkti tolkinėjimą - bet kol kas ji tingi atsakyti).
Nai tulya elenelya le
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
- Exo
- Dešimtmečio Gimlis
- PranešimaiCOLON 518
- UžsiregistravoCOLON 15 Gru 2008, 00:24
- MiestasCOLON Kažkur anapus!
- CONTACTCOLON
Visiškai pritariu Indrajai, pvz. šį kartą nedalyvavau nes tiesiog būtų tekę verstis per galvą dėl per daug ankstyvo laiko, o vartytis per galvą aš nemėgstu 

---
- Laiqualasse
- PranešimaiCOLON 8362
- CONTACTCOLON
Na aš ir nesakau, kad su šituo reikalu būtinai reikia kažką taisyti
Bet jei galima neskausmingai padaryti dar geriau, tai kodėl gi nepabandžius?
Ačiū už atsakymus, bet nesupykčiau ir daugiau pamatęs.

Ačiū už atsakymus, bet nesupykčiau ir daugiau pamatęs.
Nedalyvavau, nes trečiadienis suck'ina. ;P
What have I got in my pocket?