Ir apskritai, Laiqua, dabar tik SPALIO MĖNUO, o tu jau dėlioji naujamečio tvarkaraštį VALANDOM? :]]]
O man visai patinka. Toks savianalizinis šventimas gaunasi, kas nėra taip jau blogaiStarlin rašėCOLONO kalbėtis apie tai "organizuotai" naujų metų naktį man vis tiek atrodo keistaŠvęst reikia, o ne galvoti
![]()
Aš tiesiog žinau mūsų organizavimosi sugebėjimus ir tempusIr apskritai, Laiqua, dabar tik SPALIO MĖNUO, o tu jau dėlioji naujamečio tvarkaraštį VALANDOM? :]]]
Bausmę nepaisantiems dress kodo sugalvosim iš anksto, ar jiems tai bus staigmena?Starlin rašėCOLONDėl teminio vakarėlio pasistengsiu savo idėją suformuluot ir inmest čia šiąnakt ar rytoj naktį, kaip pasiseks. O tuomet galėsim balsuoti... kaip taryboj
Bausmė yra labai dvasingas skatinamasis sprendimas, o jei dar ir staigmena, tai manau tolesnių įvykių virsmas dar labiau paskatins auklėjamuosius bei vidiniųs kontemplecinius procesus...le_golas rašėCOLONBausmę nepaisantiems dress kodo sugalvosim iš anksto, ar jiems tai bus staigmena?Nes tokio pobūdžio staigmenos mane baugina...
Eik jau, koksai protingas, baisu. :PExo rašėCOLONBausmė yra labai dvasingas skatinamasis sprendimas, o jei dar ir staigmena, tai manau tolesnių įvykių virsmas dar labiau paskatins auklėjamuosius bei vidiniųs kontemplecinius procesus...
Šiuo metu tėvas jį kažkam paskolinęs, paklausiu, gal jau perskaitė. "Raganiaus" tu prašei, ane?Exo rašėCOLONP.S. Baiginėju Fausta, sekantį apkalbėtą egzempliorių jau esi paruošęs?
KodasCOLON Pasirinkti visus
Ei, švytintis Viduržemės jaunimėli! Ei, Gondoro, Rohano, Harado, kitų pasaulio kraštų grietinėle!
Visus metus vargai, krimsdamas savo krašto teisės aktus ir spręsdamas vietinių kaimiečių ginčus? Nusikalei, padėdamas tėvui varyti biznį? Nusibodo matyti tuos pačius veidus savo atokaus dvaro apylinkėse? Pasiilgai ko nors šviežesnio?
Esi kviečiamas į išskirtinį naujametį vakarėlį Minas Tirite, skirtą tik mums - ŽAVIEMS IR DRĄSIEMS!!!
Panirk į šėlsmą drauge su kitų Viduržemės pakampių grietinėle, visos Viduržemės ateitimi!!!
Kitaip sakant, konferencijos dalyviai už tave atlieka visą metraštininko darbą?Laiqualasse rašėCOLON kartu lengviau atsimenam, kas vyko ir nevyko, kas galėtų įvykti ir panašiai.
Nilde rašėCOLONTema pasaulio įvairovė - auksinis jaunimėlis skamba kaip išsvajota proga pranešioti savo gražųjį sarį... Galima?
Jis šiaip buvo žadėtas bastūnams, bet nebūtinai turi būti vien su jais susietas, čia tiesiog aš pastaruoju metu lankau chorą, kuriam dainuojam viso pasaulio liaudies dainas nirialias ir šiaip iš ten visokių metodų išmokt dainuot (a.k.a išmokyti dainuoti nedainuojančius) prisigaudžiau, tai ta proga pasisiūliau pamokyt tų nerealumų ir kitus. Įtraukiant ir lietuviškų dainų ta proga, jei tik bus noro.YBN rašėCOLONkas per daiktas tas dainavomo workshopas?
Jei kažką galima atiduoti daryti kitiems - negi darysiu pats?Nilde rašėCOLONKitaip sakant, konferencijos dalyviai už tave atlieka visą metraštininko darbą?