* Laikas. Kažkada vasarą, turbūt kaip visada liepos gale, gal rugpjūčio pradžioje. Gerai būtų suderinti iki naujų metų, kad paskui visi galėtų derinti savo vasaras pagal šitą punktą. Taip, aš vis dar naiviai tikiuosi, kad kas nors Stovyklą vertina kaip svarbų dalyką

* Vieta. Galima tradiciškai pas Jurgį, galima kur nors kitur. Pasiūlymai labai laukiami.
* Tema. Turbūt nuo šito ir reikėjo pradėti... Neseniai skype pokalbyje buvo iškelta mintis padaryti tolkinistinį larpą. Man tokia mintis patinka - galima būtų larpą daryti šeštadienį/sekmadienį, o kitomis dienomis kažką kita. Tačiau larpas - tik priemonė, ne tema. Taigi temą sugalvoti vis dėlto reikia.
* Programa. Kai turėsim temą, reikės galvoti ir programą. Ji turėtų būti neperkrauta, bet ir ne per menka. Ir taip toliau ir panašiai. Vėlgi - idėjos dėl konkrečių programos elementų laukiamos.
* Organizatoriai. Prie organizavimo prisidėsiu, nebent nenorėsit manęs šitame reikale matyti. Savanoriai labai laukiami - kokie 3 pagrindiniai organizatoriai yra pats tas. Norint būti organizatoriumi, nėra būtina žinoti labai daug apie Tolkiną ir tolkinizmą

Visus klausimus, pasiūlymus ir flūdus rašykite čia arba man AŽ. Po kiek laiko turbūt atsiras slapta kategorija organizatorių pokalbiams, bet kol kas visos diskusijos gali vykti čia