Personalinės Aiquen Haliucinacijos
- Nūmenorietis
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 264
- UžsiregistravoCOLON 21 Rgs 2006, 21:55
- MiestasCOLON Negyvenu, stumiu laiką.
- CONTACTCOLON
Tai išleisk i dienos šviesą, norime pamatyti visa. 

Virtualus svoločius mėgsta Country blues - Delta blues - Jazz blues - Jump blues - Piano blues - Boogie-woogie - Chicago blues - Swamp blues - Texas blues ir kitus regioninius bluzo stilius, kūriuos pabijojo kopinti į parašą, nes būt gavesis labai didelis ir nazgūlai ragų duotų.
Eilėraščiai puikūs, ką jau čia ir bepridursi...
O paveikslo grožį pamačiau tik ekraną iki maximumo pasišviesinus - labai gražu. Bet gaila, kad kai pašviesini ekraną - pasikeičia spalvos, nebelieka tokio tirštumo.
Beje, Aiquen, tu ten dar visokių paveikslų pareklamavai - "Vaistininkas", "Orkė" ar kažką panašaus. Kada galima būtų juos išvysti tiems, kurie negalėjo sudalyvauti gimtadienyje ir jų pamatyt natūroj
Labai jau smalsu.
O paveikslo grožį pamačiau tik ekraną iki maximumo pasišviesinus - labai gražu. Bet gaila, kad kai pašviesini ekraną - pasikeičia spalvos, nebelieka tokio tirštumo.
Beje, Aiquen, tu ten dar visokių paveikslų pareklamavai - "Vaistininkas", "Orkė" ar kažką panašaus. Kada galima būtų juos išvysti tiems, kurie negalėjo sudalyvauti gimtadienyje ir jų pamatyt natūroj

Labai jau smalsu.
Paskutinį kartą redagavo 1 Strėlė. Iš viso redaguota 25 kartus.
Kai gausiu kompą namie, nes darbe neturiu... kada tai bus- neprognozuoju.Strėlė rašėCOLONBeje, Aiquen, tu ten dar visokių paveikslų pareklamavai - "Vaistininkas", "Orkė" ar kažką panašaus. Kada galima būtų juos išvysti
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
Pora valandų laisvo laiko- ir štai jums... e... akivaizdus anatominis briedas.
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
- Laurien
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 230
- UžsiregistravoCOLON 18 Rgs 2005, 17:35
- MiestasCOLON Valinoras
O man patinka manga.

Miegu žiemos miegu, nežadinti iki pavasario (apytiksliai iki kol braškės ims nokti)
Braškės jau raudonuoja, o aš miegosiu toliau - iki Kalėdų...
Kalėdos praėjo - nežadinti iki alyvinių obuolių!
O paskui - iki žibučių...
Žibučių prirankiojau, gal palaukti grybų...
Laukiu, kol vanduo sušils...
- grumlinas
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 113
- UžsiregistravoCOLON 02 Lie 2007, 22:17
- MiestasCOLON Pelargiras, Sirith'o ir Anduin'o santaka
žynomia, žynomia, tai ir nesiūlomia tos temos plėstiAiquen rašėCOLONNu žyyynocia, ponuli, čia gi padorus forumas...grumlinas rašėCOLONhentai krūčiau![]()

gyvenimas - ne tai, ko tu nori, o tai, ką tu gali
http://www.grumlinas.lt/?cat=13 - šiek tiek Tolkinizmo
http://www.grumlinas.lt/?cat=13 - šiek tiek Tolkinizmo
- Laurien
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 230
- UžsiregistravoCOLON 18 Rgs 2005, 17:35
- MiestasCOLON Valinoras
O man patinka hentai
T.y. su manga aš pirmą kartą susipažinau, kai man į rankas papuolė hentiškas žurnaliukas...

T.y. su manga aš pirmą kartą susipažinau, kai man į rankas papuolė hentiškas žurnaliukas...
Miegu žiemos miegu, nežadinti iki pavasario (apytiksliai iki kol braškės ims nokti)
- Nūmenorietis
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 264
- UžsiregistravoCOLON 21 Rgs 2006, 21:55
- MiestasCOLON Negyvenu, stumiu laiką.
- CONTACTCOLON
Na man tai nepatinka :P
Virtualus svoločius mėgsta Country blues - Delta blues - Jazz blues - Jump blues - Piano blues - Boogie-woogie - Chicago blues - Swamp blues - Texas blues ir kitus regioninius bluzo stilius, kūriuos pabijojo kopinti į parašą, nes būt gavesis labai didelis ir nazgūlai ragų duotų.
jėga. tik trūksta kažko jos veidui,neužbaigtas atrodo. galbūt pakreipimo kampas atrodo keistai ir nesiderina su visu kūnu ;> butelis - alkoholikė. maišelis - narkomanė. vėl pasakysiu. jėga ;D
[size=75]Being hurt inevitably breeds feelings of hatred towards your attacker. We have to deal with their hatred for us, and our own feelings of guilt. But knowing what it feels like to be hurt is exactly why we try to be kind to others. That's what makes us human.[/size]
Kritiką dėl veido priimu ir susigėdusi nuleidžiu akis- snukeliui tikrai mažai dėmesio skyriau... O kampas... hmz, atitinką nuotrauką, į kurią žiūrėdama paišiau, taigi, neteisingai pakreiptas ne snukelis, o visa kita 
A dėl butelio- kitoks čia siužetas... ale neatskleisiu jo, sorry, interpretuokit pagal save.

A dėl butelio- kitoks čia siužetas... ale neatskleisiu jo, sorry, interpretuokit pagal save.