Personalinės Aiquen Haliucinacijos
Heh.
Pamėginau su savo keverzonėm įsisprausti į aukštesnę lygą, tai taip žiauriai gavau per nosį, kad baisu... Krapštaisi žmogus prie vieno piešinio tris dienas, kad išgauti tą suknistą realizmą, o sušoka penkiese, pareiškia, kad čia apskritai nepaišyta, o nukopijuota iš kažkur, ir apskritai, ne lygis... Susinervyjau.
Viskas, pereisiu ant multikų stiliaus arba apskritai, metu planšetę per langą...

Pamėginau su savo keverzonėm įsisprausti į aukštesnę lygą, tai taip žiauriai gavau per nosį, kad baisu... Krapštaisi žmogus prie vieno piešinio tris dienas, kad išgauti tą suknistą realizmą, o sušoka penkiese, pareiškia, kad čia apskritai nepaišyta, o nukopijuota iš kažkur, ir apskritai, ne lygis... Susinervyjau.
Viskas, pereisiu ant multikų stiliaus arba apskritai, metu planšetę per langą...

Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Pasakysiu trumpai: NEDRĮSKAiquen rašėCOLONViskas, pereisiu ant multikų stiliaus arba apskritai, metu planšetę per langą...

And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
-
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 192
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 21:21
- MiestasCOLON nėra
- Exon
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1883
- UžsiregistravoCOLON 02 Kov 2004, 19:32
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Primena mano anatomijos užsiemimus ir vizitą į prozektorijų
. Tik, laimei, tokių akių mūsų eksponatai neturėjo :shock: .
O jei people nesupranta, kad tai yra nupaišyta, o ne nukopijuota, ergo, toks jų ir aukštas lygis. Nemalonu, žinoma, ir gal kokias nors išvadas iš to vertėtų pasidaryti, bet tikrai nereikia barstytis pelenais ir per daug pergyventi.

O jei people nesupranta, kad tai yra nupaišyta, o ne nukopijuota, ergo, toks jų ir aukštas lygis. Nemalonu, žinoma, ir gal kokias nors išvadas iš to vertėtų pasidaryti, bet tikrai nereikia barstytis pelenais ir per daug pergyventi.
Mergaitė Gyvatė
[i]Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?[/i]
[i]Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?[/i]
Ale gi rimtai, velniop tuos kritikus. Paišau, kaip moku, ir jei nesigauna stilizuotai- ką gi... 
Dėkui už palaikymą
Naujas, t.y., senas, bet tik šiandien užbaigtas. Viena smulkmena- veidas pieštas tada, kai planšetė buvo sugedusi, taigi- pele, ir vėliau neredaguotas.
Visa kita "damušta" šiandien.
Taigi, susipąžinkit- Kerėtoja

Dėkui už palaikymą

Naujas, t.y., senas, bet tik šiandien užbaigtas. Viena smulkmena- veidas pieštas tada, kai planšetė buvo sugedusi, taigi- pele, ir vėliau neredaguotas.

Taigi, susipąžinkit- Kerėtoja

Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
- Ellorion
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 856
- UžsiregistravoCOLON 06 Rgs 2004, 16:48
- MiestasCOLON Krokuva

bet man tai nepatinka kad tie kompiuteriniai paveiksliukai dažnai būna tokie užapvalinti, suminkštinti .. nežinau kaip tai vadinas. kaip ir tie kalnai kažkada. tokie... minkšti. norėtųs atšiauriau kad būtų.
bet šiaip bobulka faina.
[size=84][b]Žengiu žingsnį ir krentu į bedugnę, nors prieš porą sekundžių ten buvo Džomolungma.[/b][/size]
- nassa
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 815
- UžsiregistravoCOLON 20 Sau 2006, 18:05
- MiestasCOLON urbanistinis rojus...
smagi keretoja su trim karposhkem
o del kritikos tai manau du dalykus, kritikuoti turetu tie, kurie zino, kad gali padaryti geriau.. ir kritika- tai nera vien tik klaidos ir "sudirbimas", tai yra ir geri pastebejimai, pagyrimas ar kazkas panausaus i ta puse
Exon - bene MF'o koridoriais vaiksciojai?
beje, busimieji fuxai sio dziaugsmo neteks... medziagos jau nera... aciu aciu musu vyriausybei 

Exon - bene MF'o koridoriais vaiksciojai?

don't read my AURA!!!
nassa rašėCOLONkritikuoti turetu tie, kurie zino, kad gali padaryti geriau.. ir kritika- tai nera vien tik klaidos ir "sudirbimas", tai yra ir geri pastebejimai, pagyrimas ar kazkas panausaus i ta puse![]()
Tai jeigu aš noriu pagirt Aiquen, tai man reikia išmokt geriau piešt už ją? Kažkaip čia man nesueina...

[img]http://i2.photobucket.com/albums/y37/folkas/Vaipukai/veliava.gif[/img]
Čia ne kompas kaltas. Aš lygiai taip pat užapvalintai ir suminkštintai paišau ant popieriaus.Ellorion rašėCOLONbet man tai nepatinka kad tie kompiuteriniai paveiksliukai dažnai būna tokie užapvalinti, suminkštinti .. nežinau kaip tai vadinas. kaip ir tie kalnai kažkada. tokie... minkšti. norėtųs atšiauriau kad būtų

Ok, ok, moku ir kitaip- specialiai tamstai minimalistinė Corpse Bride interpretacija:

O šiaip- dėkui visiems, jūs pirmieji ir svarbiausi mano kritikai.

- Exon
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1883
- UžsiregistravoCOLON 02 Kov 2004, 19:32
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Esu antroji iš vis besimokančių genetikių. O kas nutiko, kad lavonų truksta? Dėl kokios nors bioetikos prikibo?nassa rašėCOLONExon - bene MF'o koridoriais vaiksciojai? beje, busimieji fuxai sio dziaugsmo neteks... medziagos jau nera... aciu aciu musu vyriausybei
Sorry už nukryptemę, Aiquen, bet, pati supranti, tema neeilinė

Kerėtoja savotiška tokia, nei gera, bet ir į piktą nepanaši. Tikrų tikriausia "trečioji jega". Labai patinka sodrios spalvos

Mergaitė Gyvatė
- nassa
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 815
- UžsiregistravoCOLON 20 Sau 2006, 18:05
- MiestasCOLON urbanistinis rojus...
wow, tai turbut pas pati kucinska mokais?... nugi siemet jau su paskutiniais dziaugesi... toliau lauks kol kuris nors geras dede, nes tetu nera, paaukojes save testamentu, tiesiai sviesiai, iskeliaus anapilin ir ant prosektoriumo stalo... bet tai jus protingos 
tikiuosi isejo mazesni srifta padaryt
Aiquen - apie stiliu norejau suzinoti, ka dar be plansetes i rankas imi 

tikiuosi isejo mazesni srifta padaryt

don't read my AURA!!!