Nekenčiu savęs dėl to, kad neprisiverčiau suprasti gitaros iš teorinės pusės (dar ne vakaras, žinoma. Žadu rimtai prie to prisėsti), nes kai tai prasikali, atsiveria labai plačios galimybės pačiam muzikos kūrime. Itin padeda pritaikyti antros gitaros partijai.
Taip, iš širdies reikia rifą palaikyti. O dėl shredinimo, tai jį ir turėjau omeny kaip ne mano skonio reikalą. Kiekvienam savas skonis, bet man pagalvojus apie tai iškart prieš akis stoja čiurka kapojantis klasikinius gabalus "extremely fast". Grožio labai didelio tame nematau, čia jau mano problemos turbūt.

Mėgstu kartais pagrot ant speedo, bet nebent juoko forma. Greit grot nėra sunku, reik mokėt
gražiai grot. Kaip kas supranta, žinoma, bet shredinimo malimas man ne prie širdies. Kaip jau minėjau, puikaus gitaristo vaizdį galima sudaryt nesunkiai. Ir būtent per shredinimą. Taip, kad techniškai atlikti reikia kažkiek pasėdėti, bet šeip... Nu sakau, kiekvienam savo.
Ne taip jau seniai pagavau save labai jau "ant speedo" grojantį. Senstu?

Reik principus iš po lovos išsitraukt, bo po to bus gėda į akis žmonėm pažiūrėt, tiek pristūmus ant shredinimo.