Mitrilo vėrinukas 2!!
Saulės nušviesta - mediniai laiptai į palėpę - termitai ėdantys Entus - Indiana Džounsas - rimbas - ŠMAUKŠT!!! - mazochiztinė kelionė - su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- UžsiregistravoCOLON 28 Vas 2004, 12:48
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
mediniai laiptai į palėpę - termitai ėdantys Entus - Indiana Džounsas - rimbas - ŠMAUKŠT!!! - mazochiztinė kelionė - su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės
mediniai laiptai į palėpę - termitai ėdantys Entus - Indiana Džounsas - rimbas - ŠMAUKŠT!!! - mazochiztinė kelionė - su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės
Išėjau aš rasotais takeliais, gauruotom kojelėm mindamas lapus..
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
termitai ėdantys Entus - Indiana Džounsas - rimbas - ŠMAUKŠT!!! - mazochiztinė kelionė - su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus
termitai ėdantys Entus - Indiana Džounsas - rimbas - ŠMAUKŠT!!! - mazochiztinė kelionė - su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi
- Košmaraitė
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 282
- UžsiregistravoCOLON 07 Vas 2008, 11:37
- MiestasCOLON Mordoro mūrai
- CONTACTCOLON
Indiana Džounsas - rimbas - ŠMAUKŠT!!! - mazochiztinė kelionė - su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori
"This is. And thou art. There is no safety. There is no end. The word must be heard in silence. There must be darkness to see the stars. The dance is always danced above the hollow place, above the terrible abyss."
Indiana Džounsas - rimbas - ŠMAUKŠT!!! - mazochiztinė kelionė - su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
rimbas - ŠMAUKŠT!!! - mazochiztinė kelionė - su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus
- Košmaraitė
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 282
- CONTACTCOLON
ŠMAUKŠT!!! - mazochiztinė kelionė - su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi
"This is. And thou art. There is no safety. There is no end. The word must be heard in silence. There must be darkness to see the stars. The dance is always danced above the hollow place, above the terrible abyss."
- Exo
- Dešimtmečio Gimlis
- PranešimaiCOLON 518
- UžsiregistravoCOLON 15 Gru 2008, 00:24
- MiestasCOLON Kažkur anapus!
- CONTACTCOLON
mazochiztinė kelionė - su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus
- Košmaraitė
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 282
- CONTACTCOLON
su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus - Akcija! Pirk vieną batą, antrą gausi nemokamai
- pukisbaisuoklis
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 123
- UžsiregistravoCOLON 03 Vas 2009, 13:16
- MiestasCOLON Vilnius (skype - zaliaskrumas)
su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus - Akcija! Pirk vieną batą, antrą gausi nemokamai - Tie prekybos agentai...
Greitakalbių training'as - Panabagybė
su laiminga pabaiga - titanikas - paskenduoliai - deadmarshezzz... - 'dovanok man akivaruuuus...' - Palangos jūroj - plafkės nuskendo - ir šaltos bangos jų neatiduos - Pilkieji uostai - Išlydi į tolį laivus - alus - triumo statinėse kliuksi - žiurkės bėga - girtos po denį ratu - Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus - Akcija! Pirk vieną batą, antrą gausi nemokamai - Tie prekybos agentai... - Parduos Eskimui ledo, kaip matai.
Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus - Akcija! Pirk vieną batą, antrą gausi nemokamai - Tie prekybos agentai... - Parduos Eskimui ledo, kaip matai. - "Šiaurės ašigalis, šalta, speigai; eskimai susėdę galvoja ilgai.."
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
- pukisbaisuoklis
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 123
- UžsiregistravoCOLON 03 Vas 2009, 13:16
- MiestasCOLON Vilnius (skype - zaliaskrumas)
Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus - Akcija! Pirk vieną batą, antrą gausi nemokamai - Tie prekybos agentai... - Parduos Eskimui ledo, kaip matai. - "Šiaurės ašigalis, šalta, speigai; eskimai susėdę galvoja ilgai.." - Žiulis Vernas
Greitakalbių training'as - Panabagybė
Pono Bobinskio pelių cirkas - sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus - Akcija! Pirk vieną batą, antrą gausi nemokamai - Tie prekybos agentai... - Parduos Eskimui ledo, kaip matai. - "Šiaurės ašigalis, šalta, speigai; eskimai susėdę galvoja ilgai.." - Žiulis Vernas - Kelionės fotelyje prie židinio su knyga
- Košmaraitė
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 282
- CONTACTCOLON
sagutės - žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus - Akcija! Pirk vieną batą, antrą gausi nemokamai - Tie prekybos agentai... - Parduos Eskimui ledo, kaip matai. - "Šiaurės ašigalis, šalta, speigai; eskimai susėdę galvoja ilgai.." - Žiulis Vernas - Kelionės fotelyje prie židinio su knyga - šlepečių sportas
- Nimrodel
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 932
- UžsiregistravoCOLON 12 Rgp 2007, 11:41
- MiestasCOLON Pilaitė
žiba akys mažutės - vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus - Akcija! Pirk vieną batą, antrą gausi nemokamai - Tie prekybos agentai... - Parduos Eskimui ledo, kaip matai. - "Šiaurės ašigalis, šalta, speigai; eskimai susėdę galvoja ilgai.." - Žiulis Vernas - Kelionės fotelyje prie židinio su knyga - šlepečių sportas - didelis pilvukas
vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus - Akcija! Pirk vieną batą, antrą gausi nemokamai - Tie prekybos agentai... - Parduos Eskimui ledo, kaip matai. - "Šiaurės ašigalis, šalta, speigai; eskimai susėdę galvoja ilgai.." - Žiulis Vernas - Kelionės fotelyje prie židinio su knyga - šlepečių sportas - didelis pilvukas - riebus hobitukas
vilkai tamsoje suvalgė bastūnus - ir paspringę nudvėsė visi - še tau sveikas maistas, kad nori-mcdonaldas - joks sunkmetis jam nebaisus - krizė - batų raišteliai baigėsi - pirk naujus batus - Akcija! Pirk vieną batą, antrą gausi nemokamai - Tie prekybos agentai... - Parduos Eskimui ledo, kaip matai. - "Šiaurės ašigalis, šalta, speigai; eskimai susėdę galvoja ilgai.." - Žiulis Vernas - Kelionės fotelyje prie židinio su knyga - šlepečių sportas - didelis pilvukas - riebus hobitukas - laksto po ola su pyragėliais mikliai