Mitrilo vėrinukas 2!!
Smokey hits London! - gaisras, gaisras! - Taip ir sudegė... Liūdna... - negyvai užsidepresuosiu - kuosa - nykstančios rūšys - homo sapiens - klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas-Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
Smokey hits London! - gaisras, gaisras! - Taip ir sudegė... Liūdna... - negyvai užsidepresuosiu - kuosa - nykstančios rūšys - homo sapiens - klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys
Fortune Presents Gifts Not According to the Book
- Nasliakalys
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 41
- UžsiregistravoCOLON 27 Bir 2008, 04:08
- MiestasCOLON Lietuva
gaisras, gaisras! - Taip ir sudegė... Liūdna... - negyvai užsidepresuosiu - kuosa - nykstančios rūšys - homo sapiens - klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys-Haradrimai
Nekisk nosies i burtininku reikalus nes gali likti be jos !
gaisras, gaisras! - Taip ir sudegė... Liūdna... - negyvai užsidepresuosiu - kuosa - nykstančios rūšys - homo sapiens - klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai
Taip ir sudegė... Liūdna... - negyvai užsidepresuosiu - kuosa - nykstančios rūšys - homo sapiens - klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
- Nasliakalys
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 41
- UžsiregistravoCOLON 27 Bir 2008, 04:08
- MiestasCOLON Lietuva
negyvai užsidepresuosiu - kuosa - nykstančios rūšys - homo sapiens - klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra
Nekisk nosies i burtininku reikalus nes gali likti be jos !
negyvai užsidepresuosiu - kuosa - nykstančios rūšys - homo sapiens - klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra -vudu
Raganauju –
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės nuo nemigos, širdies dieglių –
žolelės, kad pavirstum vilkolakiu –
žolelės, kad prašvistų aptemę akys,
žolelės, kad aptemtų šviestos akys,
žolelės, žolelės...
ir driežai.
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės nuo nemigos, širdies dieglių –
žolelės, kad pavirstum vilkolakiu –
žolelės, kad prašvistų aptemę akys,
žolelės, kad aptemtų šviestos akys,
žolelės, žolelės...
ir driežai.
negyvai užsidepresuosiu - kuosa - nykstančios rūšys - homo sapiens - klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- UžsiregistravoCOLON 28 Vas 2004, 12:48
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
kuosa - nykstančios rūšys - homo sapiens - klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai!
nykstančios rūšys - homo sapiens - klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa
klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa - kiškis skeltalūpis
---
- pukisbaisuoklis
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 123
- UžsiregistravoCOLON 03 Vas 2009, 13:16
- MiestasCOLON Vilnius (skype - zaliaskrumas)
klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa - kiškis skeltalūpis - Mykė Pukuotukas su Asiliuku ir Knysliuku priešaky
klysti žmogiška - slysti šaligatviu - buldozeris - statybos mano kieme -mano namai - mano tvirtovėėė(jeiii) - maži barzdoti milžinai - balti arkliai - toli mėlyna... - Jūra Vandenynas - Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa - kiškis skeltalūpis - Mykė Pukuotukas su Asiliuku ir Knysliuku priešaky - ant savo uodegos strakaliojantis tigras
Pilkasis Uostas.. - didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa - kiškis skeltalūpis - Mykė Pukuotukas su Asiliuku ir Knysliuku priešaky - ant savo uodegos strakaliojantis tigras - spyruoklė
Nes tavo jėga, turtai, valdžia
Turėjimas nieko, nieko neturėjimas,
Turėjimas nieko...
Turėjimas nieko, nieko neturėjimas,
Turėjimas nieko...
didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa - kiškis skeltalūpis - Mykė Pukuotukas su Asiliuku ir Knysliuku priešaky - ant savo uodegos strakaliojantis tigras - spyruoklė - futbolistė
didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa - kiškis skeltalūpis - Mykė Pukuotukas su Asiliuku ir Knysliuku priešaky - ant savo uodegos strakaliojantis tigras - spyruoklė - futbolistė - basomis per žolę
didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa - kiškis skeltalūpis - Mykė Pukuotukas su Asiliuku ir Knysliuku priešaky - ant savo uodegos strakaliojantis tigras - spyruoklė - futbolistė - basomis per žolę - pūkai kutenantys ausį
- Vulpecula
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 466
- UžsiregistravoCOLON 08 Spa 2007, 18:43
- MiestasCOLON Vilniava
didelis pilkas šuva judria nosim - pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa - kiškis skeltalūpis - Mykė Pukuotukas su Asiliuku ir Knysliuku priešaky - ant savo uodegos strakaliojantis tigras - spyruoklė - futbolistė - basomis per žolę - pūkai kutenantys ausį - ant eglės radau
pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa - kiškis skeltalūpis - Mykė Pukuotukas su Asiliuku ir Knysliuku priešaky - ant savo uodegos strakaliojantis tigras - spyruoklė - futbolistė - basomis per žolę - pūkai kutenantys ausį - ant eglės radau - ERKĖ!!!
- Vulpecula
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 466
- UžsiregistravoCOLON 08 Spa 2007, 18:43
- MiestasCOLON Vilniava
pasiutęs dramblys - Haradrimai - karakumai - karamelinis voras-Ciupakabra - vudu - somnambulizmas - vampyrai! - prakąsta viršutinė lūpa - kiškis skeltalūpis - Mykė Pukuotukas su Asiliuku ir Knysliuku priešaky - ant savo uodegos strakaliojantis tigras - spyruoklė - futbolistė - basomis per žolę - pūkai kutenantys ausį - ant eglės radau - ERKĖ!!! - aaa... gal kas nori iš šuns ištraukti erkę? Ne, pati radai pati ir ištrauk