Pliurpimas Nr. 23
- Nūmenorietė
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 120
- UžsiregistravoCOLON 18 Lie 2007, 16:18
- MiestasCOLON žemaitijos kalvos
nežinau prie kurios temos rašyti, todel rašysiu čia.
ar jus žinojote kad "Mirusios pelkes" ir jose vykes mušis yra paremtas tikrais įvykiais vykusiais karo metais?
Tolkienui teko dalyvauti baisiam mūšyje, kuris vyko pelekėje. žuve žmonės buvo sukritę į vandenis ir ju mirę veidai matėsi tame pelkės vandenyje (ežia ar kaip ta vieta vadinasi).ir tuo įvykiu ir buvo paremta Viduržemėje "mirusios pelkes" .

ar jus žinojote kad "Mirusios pelkes" ir jose vykes mušis yra paremtas tikrais įvykiais vykusiais karo metais?
Tolkienui teko dalyvauti baisiam mūšyje, kuris vyko pelekėje. žuve žmonės buvo sukritę į vandenis ir ju mirę veidai matėsi tame pelkės vandenyje (ežia ar kaip ta vieta vadinasi).ir tuo įvykiu ir buvo paremta Viduržemėje "mirusios pelkes" .

Onen i-Estel Edain, u-chebin estel anim.
hey,hey, aš išvis ne į temą susuoksiu.
nazgulai turi savo giją ar skyrių ? ;> gi kitaip negali būti, kitaip visa forumo ideali ir jau kaikur per gerklę lendanti tvarka sugriūtų nes trūktų vienos detalės. tai kaip pavadinta nazgūlų irštva? gal kada atrakinsit? ;DD
man atrodo,kad nazgūlai pasislėpę aptaria kokiais sadomazochistiniais būdais būtų galima pakankinti nulinukus, naujokus arba šiaip keistokus ir kreivus žmones.. fetišistai.
nazgulai turi savo giją ar skyrių ? ;> gi kitaip negali būti, kitaip visa forumo ideali ir jau kaikur per gerklę lendanti tvarka sugriūtų nes trūktų vienos detalės. tai kaip pavadinta nazgūlų irštva? gal kada atrakinsit? ;DD
man atrodo,kad nazgūlai pasislėpę aptaria kokiais sadomazochistiniais būdais būtų galima pakankinti nulinukus, naujokus arba šiaip keistokus ir kreivus žmones.. fetišistai.
[size=75]Being hurt inevitably breeds feelings of hatred towards your attacker. We have to deal with their hatred for us, and our own feelings of guilt. But knowing what it feels like to be hurt is exactly why we try to be kind to others. That's what makes us human.[/size]
oj ne žmonės, ar kad ir kas jūs bebūtumėt, negerkit Actimel!
fui, nieko gero iš to išmislo. Organizmas pripranta gauti tas medžiagas nenatūraliai ir imunitetas natūraliai nestiprėja. Paskui tik nustok gert tą Actimel ir kaput būna.. nu ne visai kaput, bet geriau nepradėt žaist su tokias dalykais. Geriau organizmą stiprinti natūraliai.
fui, nieko gero iš to išmislo. Organizmas pripranta gauti tas medžiagas nenatūraliai ir imunitetas natūraliai nestiprėja. Paskui tik nustok gert tą Actimel ir kaput būna.. nu ne visai kaput, bet geriau nepradėt žaist su tokias dalykais. Geriau organizmą stiprinti natūraliai.

O jo, reklamos man tik ir betrūko...Celduin rašėCOLONNe. Tačiau gal pradėk iš ryto gerti Actimel? Nes Actimel - geriausias organizmo draugas! Jame yra pilna vitaminu kurie saugos jūsų organizmą nuo virusų.

O man ir taip kaput.
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
Kam ta imuninė sistema reikalinga, išvis pašalinkim ją
O šiaip pabandyk kavą su kola jei nori neužmigt. Tačiau jei esi pervargus nuo kelių dienų nemigos tai nepadės, o šiaip organizmą atgaivint galima nesunkiai... pamiegok pora dienų, sočiai pavalgyk, pabūk grynam ore.

O šiaip pabandyk kavą su kola jei nori neužmigt. Tačiau jei esi pervargus nuo kelių dienų nemigos tai nepadės, o šiaip organizmą atgaivint galima nesunkiai... pamiegok pora dienų, sočiai pavalgyk, pabūk grynam ore.
Raganauju –
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės nuo nemigos, širdies dieglių –
žolelės, kad pavirstum vilkolakiu –
žolelės, kad prašvistų aptemę akys,
žolelės, kad aptemtų šviestos akys,
žolelės, žolelės...
ir driežai.
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės nuo nemigos, širdies dieglių –
žolelės, kad pavirstum vilkolakiu –
žolelės, kad prašvistų aptemę akys,
žolelės, kad aptemtų šviestos akys,
žolelės, žolelės...
ir driežai.
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8362
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Čia nieko nebuvo, we do not exist, move alongle_golas rašėCOLONAredhel aiškiai žino vietą kur sustoja laikas, ir per porą valandų pasėdi lauke porą dienų. Laikas išduoti paslaptį!

And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
Perkelta
Vulpecula, lapkričio 3, 2007
O ar dar yra tokių kurie lanko folkloro ansamblius???

Aš tai lankau
Nimrodel, lapkričio 4, 2007,
Lankiau, bet mokytoja išvažiavo į Rietavą ar kur ten.. TAi neatsimenu.
Nūmenorietė, lapkričio 4, 2007
i Rietavą? kokia mokytoja? aš šiaip mokausi Rietave [smile]
Nimrodel, lapkričio 6, 2007
Audronė Butkuvienė, muzikos mokytoja
Nūmenorietė, lapkričio 6, 2007
matyt per trumpai aš dar Rietave (2mėn). nžn jos
Vulpecula, lapkričio 3, 2007
O ar dar yra tokių kurie lanko folkloro ansamblius???

Aš tai lankau

Nimrodel, lapkričio 4, 2007,
Lankiau, bet mokytoja išvažiavo į Rietavą ar kur ten.. TAi neatsimenu.
Nūmenorietė, lapkričio 4, 2007
i Rietavą? kokia mokytoja? aš šiaip mokausi Rietave [smile]
Nimrodel, lapkričio 6, 2007
Audronė Butkuvienė, muzikos mokytoja

Nūmenorietė, lapkričio 6, 2007
matyt per trumpai aš dar Rietave (2mėn). nžn jos

---
- Aragornas
- Mūvėjo Žiedą +
- PranešimaiCOLON 269
- UžsiregistravoCOLON 31 Spa 2006, 19:01
- MiestasCOLON Šalčininkai
http://www.travianas.lt kaip bebūtų keista, man naršykliniai geimai nepatinka o štai šitas patiko. Žaidžiama Online egsituoja trys gentis: Romėnai, Galai ir dar kažkokie... Jungites į aliansus ir kariaukit... 

Want hack, serial, crack? Need tutorials of hacking? PM ME.
- grumlinas
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 113
- UžsiregistravoCOLON 02 Lie 2007, 22:17
- MiestasCOLON Pelargiras, Sirith'o ir Anduin'o santaka
pabandžiau. nepatiko būtent tai, kad viskas susiveda tik į kariavimą, ir visas vystymasis nukreiptas tik karybos tobulinimui... nors suprantu, kad tuo metu istorija būtent tokia barbariškai žudikiška buvo, bet trenkiau durimis ir išėjauAragornas rašėCOLONhttp://www.travianas.lt <...>Jungites į aliansus ir kariaukit...

gyvenimas - ne tai, ko tu nori, o tai, ką tu gali
http://www.grumlinas.lt/?cat=13 - šiek tiek Tolkinizmo
http://www.grumlinas.lt/?cat=13 - šiek tiek Tolkinizmo