Na vienu žodžiu, ne esmė. Alataras pralinksmino

Mmmm kaip laukiu krikštynų

Mjo, man keistas toks požiūris... Kartais atrodo, kad žmonės, sulaukę 40, visus iki 30 metų laiko pacukais, nevertais dėmesio, o vyresnius- normaliais žmonėmis... tiesa, su salyga, kad žmogui sekasi gyvenime. Maždaug- turi mašiną? Kiek uždirbi? Tik tiek? Vadinasi, esi tinginys, ir man nėra su tavim apie ką šnekėt. O jei dar pasakai, kad nežiūri kriminalinės kronikos, nesvaigsti dėl "myli nemyli" ir visų "barų" tai apskritai nurašo į psichinius ligonius. Gal kitur ir kitaip, bet va savo aplinkoj būtent tą pastebiu. Demoralizuoja totaliai.Toma rašėCOLONAiquen, kaip gerai tave suprantu. Paprastai tokiais atvejais pasakau, kad tie jaunesni turi daugiau košės smegeninėj nei kai kurie vyresnieji. Bet geriausia, ko gero, nekreipti dėmesio. Kažkaip pagalvojau, ar kai, pvz., 50 metų žmonės bendrauja su keturiasdešimtmečiais irgi yra nenormalu, nes jie bendrauja su jaunesniais? Kažkokie savotiški standartai mūsuose...
Ėgi kad visgi su vienu žmogum, kuris laikosi požiūrio- "klausyk ir daryk, kaip sakau, o jei nedarysi- parinsiu tol, kol pradėsi klausyt". Dabar ir mano mažoji tapo ginklu jos rankose- bando įrodyti, jog Beatričei geriau gyventi pagal jos pažiūras. O juk dabar vardan mažosios apskritai reikėtų užmiršti visus nesutarimus ir galvoti visų pirma apie vaiką o ne ... (priėjo iki tokio absurdo, kad pradėjo aiškinti, kokiu garsu reikia žiūrėti televizorių ir klausytis muzikos, o konkrečiai- kuo garsiau, tuo geriau, ir geriausia Bavarija, nes ten gražūs berniukai gražiai dainuoja. Na suprantu, ji mėgsta- ir į sveikatą, bet įrodinėti, jog vaikui gyvybiškai būtina tokia, tik tokia ir ne kitokia muzika... tobulėjimui... Bū.). Trumpiau- ji neatleidžia man už tai, kad nesu tokia, kaip ji ir aklai nesižaviu tuo, kas patinka jai. ir apskritai už tai, kad turiu savo nuomonę. Kažkoks absurdiškas, idiotiškas karas dėl visiškų niekų. Iš pradžių maniau, kad suveiks tas "pakalbėkim kaip protingi žmonės" ale kad jis suveikia tik tada, kai tavęs apskritai klausosi... Po to išbandžiau visus likusius būdus normaliai sutarti, kokius tik galėjau sugalvoti, ir vienintelis veiksmingas dalykas- klausyti ir linksėti, ir daryti, ką liepia taiop, kaip liepia. Turiu pasakyt, kad man toks gyvenimas nėra smagus, norėtųsi ir savo asmeninės erdvės bent minimumo. Et. Beviltiška.smeli rašėCOLONcia tu reikala turi su ~musu~/~jusu~ visuomene, o ne su tuo konkreciu zmogumi
Nežinau, ar tave tai paguos, ar pralinksmins, ar ne, bet žinok, kad tokių komentarų galima susilaukti ne tik iš 40-mečių bambeklių, bet ir iš, regis, protingų bendrakursiųAiquen rašėCOLONO jei dar pasakai, kad nežiūri kriminalinės kronikos, nesvaigsti dėl "myli nemyli" ir visų "barų" tai apskritai nurašo į psichinius ligonius.