Jei laikyciau anglu egzamina tai irgi nesimokyciau. Pastebejau, kad jei pries kotrolini mokausi, tai gaunu prasta pazymi, o kai nesimokau gaunu 10 ar bent 9

Folkai: ei, ateik pas mane mokytis...

Tuomet galiu pasijuokti iš tamstos fizikų, kurie 'moksliškai' bando man paaiškinti elementarų dalyką, kodėl obuolys krenta ant galvos. Nemanau, kad būtis ar grožio suvokimas, ar tiesos ir melo skyrimas, ar pažinimo principai yra elementarūs dalykai. Apskritai jeigu skaitai filosofijos vadovėlį ir keikiesi, kad nesąmonių prigalvojo (kaip man yra po visos dienos mokymosi), tai nieko įdomaus. Bet jei susikaupi ir perskaitai, pasistengdamas suprasti, - patikėk, išgliaudyt kokį Heideggerį yra ne ką mažesnis malonumas nei išspręsti matematikos uždavinį, kuriam buvai priverstas atiduoti visas jėgas ir panaudoti visas protines galias...Laiqualasse rašėCOLONO filosofijos ir nereikia suprasti - reikia pasijuokti iš protingų žodžių, kuriais mėginama 'moksliškai' paaiškinti elementarius dalykus[Kažkada skaičiau superinį straipsnį ta tema, tik ten buvo ne apie filosofinius, o apie fizikinius terminus. Jei ką domina - R. Karazijos knyga "linksmoji fizika"]
Ot ir išvengiamas, tam tikrom aplinkybėm ir tam tikrose mokyklose. Mane nuo visų 3 egzų atleidoMilda rašėCOLONJo, sesija neišvengiamas dalykas. Ką jau padarysi.
Visų pirma - atsiprašau, jei netyčia įžeidžiau, tikrai to nenorėjau.Starlin rašėCOLONTuomet galiu pasijuokti iš tamstos fizikų, kurie 'moksliškai' bando man paaiškinti elementarų dalyką, kodėl obuolys krenta ant galvos. Nemanau, kad būtis ar grožio suvokimas, ar tiesos ir melo skyrimas, ar pažinimo principai yra elementarūs dalykai. Apskritai jeigu skaitai filosofijos vadovėlį ir keikiesi, kad nesąmonių prigalvojo (kaip man yra po visos dienos mokymosi), tai nieko įdomaus. Bet jei susikaupi ir perskaitai, pasistengdamas suprasti, - patikėk, išgliaudyt kokį Heideggerį yra ne ką mažesnis malonumas nei išspręsti matematikos uždavinį, kuriam buvai priverstas atiduoti visas jėgas ir panaudoti visas protines galias...