Pliurpalai nr. 11
- Warrior elf
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 481
- UžsiregistravoCOLON 02 Bir 2004, 20:45
- MiestasCOLON Havens...
- CONTACTCOLON
Pliurpalai nr. 11
Persikėlėm iš čia. Atsiprašau, per klaidą neperkėliau paskutinio Aiquen klausimo. Būtinai paskaitykit senoje gijoje.
Gal galėtų kas padėti, kada Lietuvos laiku yra 9pm Anglijoje?
Gal galėtų kas padėti, kada Lietuvos laiku yra 9pm Anglijoje?
Life is better lived together.
- Warrior elf
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 481
- UžsiregistravoCOLON 02 Bir 2004, 20:45
- MiestasCOLON Havens...
- CONTACTCOLON
Nieko, Al... bet negi manai, kad uždavinėčiau tokius klausimus, jei veiktų tavo išvardintos priemonės? Beje, o gal visgi žinai, kaip išvengti "pravalų" atmintyje (blaivioje būsenoje)?
Paskutinį kartą redagavo 1 Aiquen. Iš viso redaguota 19 kartus.
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
Mano nurodytas patarimas susikoncentravus pavyksta. Tai yra savotiska savihipnoze,kuria reikia ismokti kontroliuoti. Praktiskai dzedaju triukas
Jei bandei ir nepavyko tuomet isties reikia speco patarimo
Zinia,papigiaja sitie nesimeto,o tie,kurie yra,neretai buna alia mokyklos psichologai-zodziu visiskai beviltiskas reikalas. Bet uz kelias konsultacijas baisiai neturetu nuplesti tarkime,Kaune. Nepazistu,istiesu ne vieno,ir nenutuokciau nuo kur pradet ieskot (greiciausiai nuo ol'good google bei 118)
Kita vertus,jei tai yra papr. atminties blackoutai,tai gali buti nebutinai psichologines priezastys. Vitaminai,ju trukumas,aplinka,aplinkos poveikis..daugybe susivedanciu i viena,kuri galu gale pasireiskia per smegenine. Visgi is cia,kur esu nelabai kuo galeciau pagelbeti-nei info,nei ziniomis...

Kita vertus,jei tai yra papr. atminties blackoutai,tai gali buti nebutinai psichologines priezastys. Vitaminai,ju trukumas,aplinka,aplinkos poveikis..daugybe susivedanciu i viena,kuri galu gale pasireiskia per smegenine. Visgi is cia,kur esu nelabai kuo galeciau pagelbeti-nei info,nei ziniomis...

- Senasis Gollumas
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1618
- UžsiregistravoCOLON 15 Bal 2004, 20:15
- MiestasCOLON vis ten pat
- CONTACTCOLON
Re: Pliurpalai nr. 11
Warrior elf rašėCOLONGal galėtų kas padėti, kada Lietuvos laiku yra 9pm Anglijoje?
Man atrodo, kad 2 val ne į tą pusę pastūmėte Anglijoje 9 PM - Lietuvoje 23 val.Alatar rašėCOLON WE, 19 val.
- Пап, а Лукьяненко существует ?
- Нет, сынок, это фантастика.
- Нет, сынок, это фантастика.
- Senasis Gollumas
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1618
- CONTACTCOLON
- Senasis Gollumas
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1618
- CONTACTCOLON
na is gyvates tai zmones nera jau tokie visi unikaliai skirtingia sia prasme,kad jiems negalima butu bent tam tikru atzvilgiu taikyti kokiu nors modeliu. Suprantama,jog yra sarlatanu,arba tiesiog tokiu(kaip pvz. labai daug ju yra JAV),kur uz pinigus duoda tokius patarimus,jog pas mus eilinis runkelis ismastytu...
kai kurie tingi mastyti,kiti neturi laiko,o "psichologai" is to pelnosi. Taciau griztant prie rimtu savo profesijos zinovu tai jie remiasi tiek patirtimi,tiek gryna matematika. Dazniausiai sprendimai buna tradiciniai. Galbut nuobodu,taciau efektyvus.
Kas del psichiatru,tai cia jau iskarto kyla psichologine problema-kaip pas juos eiti... Be to atminties praradimas ar pan. problemos nebutinai yra psichiatro kompetencija...

Kas del psichiatru,tai cia jau iskarto kyla psichologine problema-kaip pas juos eiti... Be to atminties praradimas ar pan. problemos nebutinai yra psichiatro kompetencija...
Na, man tikrai nereikia aiškintis priežasčių- jas žinau pati, ir nei psichiatras, nei tuo labiau bendrosios praktikos gydytojas čia niekuo negalėtų padėti (va va, būtent- lieptų išsimiegoti ir pakeisti aplinką, kas praktiškai nepakeistų visiškai nieko). Man labiau reikia kažko, kas padėtų išpainioti situaciją ir rasti kažkokį sprendimą. Tegu tai bus kažkoks modelis- nepretenduoju į išskirtinumą ir ypatingumą, ir nemanau, kad iki manęs niekas neturjo tokių problemų- jau ko ko, o didybės manijos pasireiškimų man dar nebuvo.
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
Atleiskit už 3D. Galėsite ištrinti šitą žinutę iškart po to, kai kas nors ją perskaitys (aišku, prieš tai perkelkite info į prieš tai esančią).
SVARBU
Skubiai reikia surasti namus dviems katinukams. Zae dieduko katė mūsų palėpėje vakar atsivedė du nuostabius pūkų kamuolėlius, kuriuos diedukas griežtai pareiškė nuskandinsiąs, jei per 3 dienas nesurasiu, kas galėtų juos priglausti.
Labai prašau, padėkit! Neturiu jokių vilčių perkalbėti šeimyną jų nežudyti- mano balsas čia nieko nereiškia... Vos išmeldžiau tas tris dienas... 
SVARBU

Skubiai reikia surasti namus dviems katinukams. Zae dieduko katė mūsų palėpėje vakar atsivedė du nuostabius pūkų kamuolėlius, kuriuos diedukas griežtai pareiškė nuskandinsiąs, jei per 3 dienas nesurasiu, kas galėtų juos priglausti.