Pliurpimas Nr. 26
- Košmaraitė
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 282
- UžsiregistravoCOLON 07 Vas 2008, 11:37
- MiestasCOLON Mordoro mūrai
- CONTACTCOLON
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- UžsiregistravoCOLON 28 Vas 2004, 12:48
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
Jeigu netingit paspausti mygtuką, paspauskit už dainą "Mano namai":
http://whatson.delfi.lt/news/music/arti ... d=23076316
Juk vis tiek ten sunku išsirinkti, už ką balsuoti
http://whatson.delfi.lt/news/music/arti ... d=23076316
Juk vis tiek ten sunku išsirinkti, už ką balsuoti

- Košmaraitė
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 282
- CONTACTCOLON
Bendramintėknygų tai turiu apie gamtą, bet daugiausiai pasižymiu praktiniais mokėjimais. daugiau esu gamtininkė: pažįstu augalus, grybus, gyvūnus (ir pastarųjų pėdsakus).

Niekad nesi buvusi Apuolėje? Tai šiek tiek uždaresnis festivalis, kuriame daug mažiau komercijos, ir daugiau jausmo negu Kernavėje ar Juodaragyje.
Raganauju –
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės nuo nemigos, širdies dieglių –
žolelės, kad pavirstum vilkolakiu –
žolelės, kad prašvistų aptemę akys,
žolelės, kad aptemtų šviestos akys,
žolelės, žolelės...
ir driežai.
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės, žolelės...
ir driežai.
-
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 20
- UžsiregistravoCOLON 18 Lie 2009, 17:07
- MiestasCOLON Vilnius
apie Apuolės renginius tai žinau, bet taip ir nepasitaikė proga nuvykti.
Juodaragį ne tik dėl baltiškos tradicijos pėdsakų myliu - daugiau niekur nerandu tokios koncentracijos mane dominančios muzikos.
o pernai, kai dar krepšinis buvo, tai išvis jėga - nors šiaip nesidomiu sporto žiūrėjimu, bet labai jautėsi tokia bendra dvasia, žiūrėjau į sirgalius ir džiaugiausi.
ir šiaip, susiradom saloj labai šaunų užutėkį, kuriame nuogiems galima maudytis
o ką jūs manote apie nudizmą? (fui, koks skambus žodis tokiam paprastam dalykui)
Juodaragį ne tik dėl baltiškos tradicijos pėdsakų myliu - daugiau niekur nerandu tokios koncentracijos mane dominančios muzikos.
o pernai, kai dar krepšinis buvo, tai išvis jėga - nors šiaip nesidomiu sporto žiūrėjimu, bet labai jautėsi tokia bendra dvasia, žiūrėjau į sirgalius ir džiaugiausi.
ir šiaip, susiradom saloj labai šaunų užutėkį, kuriame nuogiems galima maudytis

o ką jūs manote apie nudizmą? (fui, koks skambus žodis tokiam paprastam dalykui)
Sveika, BrėkštaBrėkšta rašėCOLON o pernai, kai dar krepšinis buvo, tai išvis jėga - nors šiaip nesidomiu sporto žiūrėjimu, bet labai jautėsi tokia bendra dvasia, žiūrėjau į sirgalius ir džiaugiausi.
)

Dėl šito tai irgi pritariu, nelabai domiuosi krepšiniu, bet per Juodaragį tai labai smagu buvo kartu su visais stebėt rungtynes, kad ir ne kokiom salygom, bet atmosfera super

Dėl sirgališkos atmosferos pernai Juodaragyje pritariu. O kur jūs ten radot, kad išvis būtų galima maudytis? Mes pernai kiek ieškojom, tai visur vanduo žydėjo 
Nudizmas man asmeniškai nepriimtinas. O kad žodis baisus tai nepasakyčiau, kiekvienam savo

Nudizmas man asmeniškai nepriimtinas. O kad žodis baisus tai nepasakyčiau, kiekvienam savo

Raganauju –
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės, žolelės...
ir driežai.
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės, žolelės...
ir driežai.
-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 5119
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:16
- MiestasCOLON Reality: Extended Edition
- CONTACTCOLON
Man tai labai sunkiai priimtinas maudymasis su rūbais, kuriuos po to turiu tempt keliolika km, džiovint, ... Kažkokio -izmo iš to nedaryčiau, bet man atrodo daug paprasčiau viskas, kai žmonės turi galimybę būti ir apsirengę, ir ne, žiūrint kaip jiems tuo metu šovė į galvą, ir niekas dėl to nesinervina.
Nai tulya elenelya le
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
- Košmaraitė
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 282
- CONTACTCOLON
Čia teisingai pasakyta, bet žnant, kokie yra žmonės sunku rasti, kad kažkam kažkas neužkliūtų.Indraja rašėCOLONMan tai labai sunkiai priimtinas maudymasis su rūbais, kuriuos po to turiu tempt keliolika km, džiovint, ... Kažkokio -izmo iš to nedaryčiau, bet man atrodo daug paprasčiau viskas, kai žmonės turi galimybę būti ir apsirengę, ir ne, žiūrint kaip jiems tuo metu šovė į galvą, ir niekas dėl to nesinervina.
Geriausia tai maudytis nuogam naktį. Tada nieko vis tiek nesimato, ktad ir kaip -izmas nesiskaito.
Mačiau, buvo minėta apuolė, tai vat... gal žinot kas, kuriomis dienomis ten viskas vyks šiemet?

"This is. And thou art. There is no safety. There is no end. The word must be heard in silence. There must be darkness to see the stars. The dance is always danced above the hollow place, above the terrible abyss."
Berods Apuolė dvimantrą-dvimtrečią.
Nudizmas gerai, tiksliau, dzin tie drabužiai...
Naktį - na taip, per pilnatį... Arba per lietų paryčiais. Ale vardan estetikos aš labiausiai mėgstu maudytis su iiiilga suknele. Smagu, kai linai po vandeniu plaikstosi apie kojas. Malonu kažkaip. 
Nudizmas gerai, tiksliau, dzin tie drabužiai...

Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
Aaaaa... o kam maudytis su drabužiais? Juk yra toks išradimas kaip maudymosi kostiumasMan tai labai sunkiai priimtinas maudymasis su rūbais...

Raganauju –
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės, žolelės...
ir driežai.
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės, žolelės...
ir driežai.
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- UžsiregistravoCOLON 28 Vas 2004, 12:48
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
HELP
Labai labai labai reikia miegmaišio. Pakankamai šilto. Nes atsitiko tai, kas paprastai neatsitinka - namuose nėra miegmaišių (visi išvažiavo), o man savaitei į stovyklą. Gal kas nors, kas dabar Vilniuj ir galėtų rytoj (blogiausiu atveju penktadienį) susitikti, gali paskolinti miegmaišį?
Desperatiškai.
Labai labai labai reikia miegmaišio. Pakankamai šilto. Nes atsitiko tai, kas paprastai neatsitinka - namuose nėra miegmaišių (visi išvažiavo), o man savaitei į stovyklą. Gal kas nors, kas dabar Vilniuj ir galėtų rytoj (blogiausiu atveju penktadienį) susitikti, gali paskolinti miegmaišį?
Desperatiškai.
- Ieva
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 34
- UžsiregistravoCOLON 02 Bir 2008, 16:20
- MiestasCOLON London, UK
Na tai va, kadangis neskiriu jokios svarbos tam, ką rašau dabar, tai rašysiu būtent čia, be jokios baimės, kad ne čia papuoliau. Kaip matau, jau aukščiau šnekėjotės ta tema, tad aš tik noriu paklausti: kas važiuojat I Menuo Juodaragį?
Užmetė man tą idėją ir visai man ji patiko. Kaip sakant... Į Lietuvą grįšiu tik kiek daugiau nei savaitei, tad Kodėl nenuveikus kažko įdomaus prie kažko prisiderinant... Vienai ten trenktis nesinorėtų, o draugų besidominčių tokiais dalykais kaip ir nebeliko (išaugo ar kažkątais ;D ). Tad... Gal kas priimtų mane į savo ratelį? =) nesu labai baisus žmogus :P

- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Aredhel ir aš tikrai važiuojam. Dar žadėjo keletas forumiečių būti (Košmaraitė, Morta, gal Aldarionas ir Elanor?).
And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...