O kadangi prakalbom apie sveikatą (įkuriam kampelį "paklausk mediko"?

na... 2009-iuosius į 1409-uosius tuoj keisim.. ligoninėse jau banalaus fentanilio trūksta, kuris kainuoja gal 1lt (ampulė) ir kuris naudojamas narkozei. tai juokaujama kad tuoj migdys žmones kaip prieš anestezijos erą - spiritu arba plaktuku per galvą....Starlin rašėCOLONE? Kas čia apie tas datas?
Starlin rašėCOLONO kadangi prakalbom apie sveikatą (įkuriam kampelį "paklausk mediko"?), tai turiu klausimą: ar gali stresas ir nuovargis būti padažnėjusio kraujavimo iš nosies priežastis?
Heh, taigi pesimistai visada vadina save realistais, kai kalba su optimistais. Nesakyk, kad ne.Magnus rašėCOLONNah, visuotinis gėris man nerūpi. And yes, I fail at joking. Visgi, man tiesiog nesisieja realizmas ir panika. "We're screwed" labiau pesimizmo gaidelę primena.
P.N., tingiu daugiau aiškintis, vis tiek nesitikiu supratimo.
Nu tai o aš ką sakau? Ar prieštarauju, ką? Tik man nepatinka tas "ububūūū, baisi erkė, visur erkės, tau jau šakės". Nu nekanda jos manęs, ir tiek. Sumažėjęs rizikos faktorius, tarkim, ir aš dėl to labai džiaugiuos, ir taškas. Nesimušam, ok?nassa rašėCOLONmano mintis buvo ta, kad jei turi galimybę tai ja ir pasinaudok, jei gali pasiskiepyk, jei gali apsisaugot
Pas mus kaime kamanę užsipuolė erkės.Aiquen rašėCOLONAš irgi nepakaltinama, man pavasaris.![]()
Tai ir džiaugiuos, va tik nustebino tas faktas, jog įsikirsti bandė šuninės erkės. Dėl ti ir sakau, kad gal čia man išvadas kokias pasidaryt, ar ką...Ale jos ir į vilnonę antklodę bandė siurbtis, geras vaizdelis, net gaila paliko nabagių nesupratingujų...
Išgelbėjai, tikiuos?Magnus rašėCOLONPas mus kaime kamanę užsipuolė erkės.