Komp. žaidimai
- Warrior elf
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 481
- UžsiregistravoCOLON 02 Bir 2004, 20:45
- MiestasCOLON Havens...
- CONTACTCOLON
- Coranar
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1138
- UžsiregistravoCOLON 17 Bal 2004, 23:43
- MiestasCOLON http://diary.ru/~ya-coranar/
Aš turiu rusišką Armagedono kalaviją-ten dwarvai antroje pilyje, rusiškai ji vadinama Oplot.Ji mano mėgstamaiusia dėl arklių ir į juos panašių padarų.Bet to, yr nebrangi,patogi ir turi herojų, kuris specailybė-logistika.O gal angl. kitaip-jei ką tai, kai duoda nueiti daugiau kelio.Taip pat turiu Erafijos prisikėlimą-ten dwarfa irgi Oplote.Dar mačiau Heroes 3:Mirties kvėpavimas, bet nežaidžiau.O ketvrituose herojuose viskas kitaip, kiek aš mačiau, kaip draugė žaidė. Nenorėjau, kad mums įrašytų.
Po šiuo dangumi gimsta labai mažai būtybių, kurių norai turi kokią nors reikšmę.
- Warrior elf
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 481
- MiestasCOLON Havens...
- CONTACTCOLON
- Exon
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1883
- UžsiregistravoCOLON 02 Kov 2004, 19:32
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Ten ne tower'is, sakyčiau, o irgi Rampart. Tower'is - tai Tvarkos (Order) pilis.
Man tai ir tretieji, ir kervirtieji Heroes patinka. Juodieji drakonai, sure, jega, bet ir vampyrai rulez (Grandnecromancy forever
).
Bet nesakyčiau, kad Heroes laabai būtų su LotR susiję, veikiau paprasčiausia su fentezi, na, o fentezi pradininkas tai aišq kas
...
Man tai ir tretieji, ir kervirtieji Heroes patinka. Juodieji drakonai, sure, jega, bet ir vampyrai rulez (Grandnecromancy forever

Bet nesakyčiau, kad Heroes laabai būtų su LotR susiję, veikiau paprasčiausia su fentezi, na, o fentezi pradininkas tai aišq kas

Mergaitė Gyvatė
[i]Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?[/i]
[i]Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?[/i]
- Warrior elf
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 481
- MiestasCOLON Havens...
- CONTACTCOLON
-
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 280
- UžsiregistravoCOLON 24 Kov 2004, 19:38
- MiestasCOLON Priešų šešėliai
Jie PERNELYG normolaus. Visko gali buti perdaug-net normalumo...

Ka tik ishbanzhiau senaji Icewind Dale 2. Fe nors ir esu didelis FR gerbejes turiu pripazhinti- tai TIKRAI nuobodoka...

Ka tik ishbanzhiau senaji Icewind Dale 2. Fe nors ir esu didelis FR gerbejes turiu pripazhinti- tai TIKRAI nuobodoka...

Tūkstančiaias nematomų siūlų slėgia tave pasaulis. Perkirsi vieną-nusikaltėlis. Dešimt-pasmerktas miriop. Visas-Dievas.
- Bombadilas
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 785
- UžsiregistravoCOLON 01 Bir 2009, 16:24
- MiestasCOLON Old Forest
- sielagaudys
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 539
- UžsiregistravoCOLON 02 Lie 2007, 19:14
- MiestasCOLON kartais Vilnius, kartais kitur, dažniausiai negyvenu
- Bombadilas
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 785
Re: Komp. žaidimai
Ieškau MYSTerijokų. Ne šiaip "žaidžiau, patiko", bet rimtai pasinešusių - galbūt net skaičiusių knygas ir žinančių apie filmo kūrimą.
Na, ar bent jau suprantančių, ką reiškia mano parašas
Na, ar bent jau suprantančių, ką reiškia mano parašas

Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?
- Aldarion
- Dešimtmečio Meris
- PranešimaiCOLON 1519
- UžsiregistravoCOLON 10 Geg 2004, 14:17
- MiestasCOLON Rumšiškės/Kaunas
Apie pusmetį iš principo nepasidaviau brolio rekomendacijai išbandyti Crysis 2, bet kai tai kažkaip atsitiko... WOW!!! Net jei ir nežaidžiat žaidimų, siūlau bent trailerį pasižiūrėti, įspūdinga! 

"Few now remember them ... yet still some go wandering, sons of forgotten kings walking in loneliness, guarding from evil things folk that are heedless."
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Šaudyklė/skerdyklė ir tiek, sprendžiant iš treilerio. O dar kai fone skamba baisus pasišaipymas iš Sinatros dainos, tai išvis... Tai kas ten tokio "WOW"?
And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
- Aldarion
- Dešimtmečio Meris
- PranešimaiCOLON 1519
Šiaip nesu didelis mėgėjas pirmo asmens šaudyklių (Half-life tikriausiai vienintelį rimčiau žaidžiau, bet pabandęs esu daugumą jų), tad irgi nenorėjau patikėti, jog šis žaidimas kažkuo ypatingas, bet... jis toks...Laiqualasse rašėCOLONTai kas ten tokio "WOW"?

"Few now remember them ... yet still some go wandering, sons of forgotten kings walking in loneliness, guarding from evil things folk that are heedless."
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Sinatros originalas.
Šaudyklės man nepatinka ne dėl jų menamos žalos psichikai
Ir kartais jas pažaidžiu, bet noras kyla labai jau retai.
Šaudyklės man nepatinka ne dėl jų menamos žalos psichikai

And the strings crescendo like the sunrise in the sky
- Aldarion
- Dešimtmečio Meris
- PranešimaiCOLON 1519
Oh, čia šita daina! Visgi buvau ją girdėjęs
Graži tokia ir melodinga, dėkui už nuorodą, apsišviečiau bent truputį ir žaidimų gijoje 

- Bombadilas
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 785
mano regejimas su naujais akiniais kaip perejimas is cs 1.6 i crysis 2 XDDDD bet siaip jeigu tureciau galimybes zaist ta zaidima tik del grafikos zaiscisu
)

Hey! Come derry dol! Can you hear me singing? Old Tom Bombadil is a merry fellow;
Bright blue his jacket is, and his boots are yellow!
Bright blue his jacket is, and his boots are yellow!