Atsakysiu citata:Starlin rašėCOLON Kuris aš būsiu: Numis ar geekas?
![]()
:]
[20:52:50] Barbora says: tai gal geriau aš irgi būsiu vienintelė ir nepakartojama

O, geras, sveikinu, kažkada ten metalą baigiau, ech, geri laikai buvo... Stipkė 90lt ir plaukai iki subinėsNūmenorietė rašėCOLONtai pasigirsiu jie jau leidi![]()
as i VDA TDF taikomaja skulptura
tai sakė šiemet pakėlė, bus beveik 100LTLaurien rašėCOLONO, geras, sveikinu, kažkada ten metalą baigiau, ech, geri laikai buvo... Stipkė 90lt ir plaukai iki subinėsNūmenorietė rašėCOLONtai pasigirsiu jie jau leidi![]()
as i VDA TDF taikomaja skulptura
visų pirma įsojau į administravimą (tėvų įtaka. Pasidaviau gan lengvai, nes kažkaip nemokėjau pasakyti 'ne'), paskui muzikines techmologijas, deja, iliuzijos nesutapo su realybe, grupėje buvo krūva fyfų ir lochų, mokslas labiau priminė bet ką, tik ne meninę kryptį, žodžiu... galiausiai įstojau į psichologiją. Vėlgi neradau to, ko norėjau, nes dėstytojai pasirodė gan 'tūpi', mokslas sausas - perdaug nereikalingos teorijos, bet ne pačios esmės. Taip man nepatinka.Nūmenorietė rašėCOLONo tai ko tu jau esi ragavus?gerai kad vis nebijai keisti ir ieškoti savo specialybės, pašaukimo
![]()
Aš netgi galiu sakyti, kad tai buvo mano geriausias laikas! Nors ketvirtakursiai sakys, kad "jų laikais buvo geriau" - netikėk, ten visuomet geriausias metas. (mano maman, pvz, irgi sako, kad "jos laikais" ir studentai buvo įdomesni, ir labiau idėjiniai, mažiau materialistiški, o dėstytojai labiau užsidegę ir t.t., tą patį maniau ir aš po 20 metų="Nūmenorietė
aš tai panačiau per stojamuosius kad ateina man geri laikai![]()
labai patiko ta vieta, miestas ir žmonės.salyginai džiauguosi kad Zinkelė nedėstis
atsimeni ją?
Buvo čia forume persona, kuri ar ne keturis kartus keitė specialybę, ir vis nebaigė...Ieva rašėCOLONEh, kaip sakant, aš tai stojau tris metus iš eiles. Vis įstodavau ir vis nepatikdavo mokymosi eigoj... Hm. Pagaliau nusprendziau, kad dar nežinau, ko noriu, bet kai ateis laikas, reiks mokytis. hm. Gal pencijoj
Aš šitą atsiminsiuStarlin rašėCOLONSielagaudy. Juk laikinai...
Daugmaž čia:sielagaudys rašėCOLONAr drakonas ir slibinas - tas pats? Berods kažkada kažkur jau mačiau diskusiją ta tema, ale neatsimenu nei kur, nei kaip baigėsi.
Jei žiūrėsim pagal kilmę, vandens drakonai (ar slibinai, no matter) yra senesni, ugnimi alsojančios pabaisos atsirado daug vėliau. IMNSHO, slibinas (net ir pagal skambėsi asocijuojasi su kažkuo slidžiu) sietinas su vandens stichija, Tolkieno gi drakonai, sparnuoti ar ne, visgi atstovauja ugnį. Todėl manau, kad geriau naudoti terminą drakonas; jei net DLKŽ toksai yra, tai tikrai problemų nematau. O į slibiną man nei Glaurungas, nei Smogas nepanašūs.