Legolas20 rašėCOLONsielagaudys rašėCOLONLegolas20 rašėCOLONTAI GAL DAR PAMOKYT?

Galėsi poto lakstyt su dvasiom

Pasirašau.
Tai tuomet aš tau į e-mail'ą nusiųsiu(man taip patogiau, bus ir vaizdinė medžiaga)

Tinka -
Valdas.Kalvis@ff.vu.lt . Artimiausiom dienom peržiūrėsiu, kiek liks laiko nuo darbo ir sesijos.
Antra vertus, iškvietinėti pats vienas neapsiimu(t.y. padarysiu tai įdomumo dėlei pagal galimybes, bet būtų pageidautinas ir dvasiomis tikinčių tolkienistų dalyvavimas), nes paskui tvirtinsit, kad neiškvietinėjau arba kažką ne taip dariau.
Perkelta. 3D.
Sielagaudy, maloniai prašom perskaityti forumo taisykles.~Elentatri~
Nimrodel rašėCOLONĮsikišiu ir aš. Dievas yra, dabar per vieną žinutę tau visko nepaaiškinsiu, jei kada sutiksiu tai paskolinsui kelias knygas, kuriose viskas labai aiškiai išdėstyta. Sutinku, kad mirusiųjų sielų neįmanoma išsikviesti ir kad tai haliucinacijos, bet geriau net nepradėti, nes dar egzistuoja tokis daiktas kaip piktoji dvasia, taigi.
Piktoji dvasia? ogogo. Va mane vienas kursiokas nuolat bando sukryžiuotais pirštais atbaidyt, tai turbūt čia aš ir būsiu.
Būt labai įdomu paskaityt rimtus įrodymus apie dievo buvimą. O tamstai rekomenduočiau iš bibliotekos pasiimt Carl Sagan "Demonų apsėstas pasaulis", gal atvers akis.
I'm a leaf on a wind. Watch how i soar.
The planet is fine...the people are FUCKED! - George Carlin