Keisti dalykai
-
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 846
- UžsiregistravoCOLON 04 Spa 2004, 11:19
Kai sapnuoji vaizdą ir pamatai jį realiam gyvenime, laisvai gali būti ta iliuzija Nr. d, kurią minėjo Laiqua (yra dar vienas panašus aiškinimas, ale tingiu dabar gūglint). Iš savęs pastebėjau, kad situacijoje "pala, šitas gi jau buvo/šitą sapnavau", niekada neprisimenu konkrečių sapno detalių, o tik tai, kad tai kažkada jau buvo.
IMO, žmonės per daug sureikšmina ir mistifikuoja sapnus. Šaunus dalykas, be jų būtų nuobodu, bet nė kiek ne mistiškesnis nei bet kuris kitas smegenų produktas.
IMO, žmonės per daug sureikšmina ir mistifikuoja sapnus. Šaunus dalykas, be jų būtų nuobodu, bet nė kiek ne mistiškesnis nei bet kuris kitas smegenų produktas.
[size=75]Mes, elfai, nesame rasistai, ir tenepamiršta šito žemesniosios rasės! [/size]
[img]http://img.photobucket.com/albums/v605/shlykshtukas/47.gif[/img]
Vat ir vėl aš užvakar sapnavau, kad man dantys krenta. Iškrito trys, ir aš galvojau: "O, Dieve, kaip reikės man šypsotis dabar?!" Užtat rytą atsibudus palengvėjo, pamakalvau pirštu po burną -visi
O tuos krentančius dantis aš jau metus sapnuoju, buvo mėnesis, kai beveik kasnakt sapnuodavos (tik kartais dantistė juos sudėdavo atgal, o kartais - ne). Apsiramino, kai ėmiau papildomai skalaut burną visokiais marmalais, užsiregistravau pas stomatologę, bet kadangi tą dieną pramiegojau, ir neteko nueit pažiūrėt tų dantų.. Velniai juos tegu griebia. 

Tuf Tuf Club
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Apie tokius sapnų išsipildymus, horoskopus ir pan. - jei kažkur skaitei, kad sakoma, jog bus taip, ir taip nutinka - tu tą pastebi ir manai, kad yra sąsaja. Jei nenutinka taip, kaip tikėjaisi - neatkreipi dėmesio.
Aišku, negalima sakyti, kad sapnininkuose jokios tiesos nėra, bet vertinti derėtų skeptiškai.
Aišku, negalima sakyti, kad sapnininkuose jokios tiesos nėra, bet vertinti derėtų skeptiškai.
And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
-
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 846
Déja vu (ir dar brūkšnėkas virš a), jei jau visai tiksliai. :-P Realiausiai šį reiškinį aiškinanti hipotezė sako, kad ans tiesiog yra RAMo gliukas.
Perkelta
Laiqualasse birželio 30, 2006, 14:04
shlykshtukas rašo:
ans tiesiog yra RAMo gliukas.
Turi omeny, kad tai yra nedidelis sutrikimas Matricos darbe?
Indraja birželio 30, 2006, 14:05
Ne, čia asmeninio RAM'o, to kur pakaušy lizdas. Matricinis - tik jei keliems vienu metu.
Ellorion birželio 30, 2006, 23:26
shlykshtukas rašo:
Déja vu (ir dar brūkšnėkas virš a), jei jau visai tiksliai. Realiausiai šį reiškinį aiškinanti hipotezė sako, kad ans tiesiog yra RAMo gliukas.
reiškinys taip, bet pavadinimas kilo nuo de je vu.
Laiqualasse liepos 1, 2006, 10:33
Ellorion rašo:
[nukryptemė]Kiek dar atsimenu prancūzų kalbos gramatiką, "de je vu" yra netaisyklingai sakinys, o "deja vu" (su tomis diakritikomis) būtent ir reiškia "jau matyta"[/nukryptemė]
Ellorion liepos 1, 2006, 22:34
nu nežinau aš tokio dalyko. tai nesiginčysiu
2006 07 09: tokie pasisakymai kaip "mėgstu sapnuoti" ir "man būna deja vu" bus trinami.
2006 08 25: pasisakymai, vardinantys gyvūnų rūšis, su kuriomis mokate susikalbėti, bus trinami.
Perkelta
Laiqualasse birželio 30, 2006, 14:04
shlykshtukas rašo:
ans tiesiog yra RAMo gliukas.
Turi omeny, kad tai yra nedidelis sutrikimas Matricos darbe?
Indraja birželio 30, 2006, 14:05
Ne, čia asmeninio RAM'o, to kur pakaušy lizdas. Matricinis - tik jei keliems vienu metu.
Ellorion birželio 30, 2006, 23:26
shlykshtukas rašo:
Déja vu (ir dar brūkšnėkas virš a), jei jau visai tiksliai. Realiausiai šį reiškinį aiškinanti hipotezė sako, kad ans tiesiog yra RAMo gliukas.
Laiqualasse liepos 1, 2006, 10:33
Ellorion rašo:
[nukryptemė]Kiek dar atsimenu prancūzų kalbos gramatiką, "de je vu" yra netaisyklingai sakinys, o "deja vu" (su tomis diakritikomis) būtent ir reiškia "jau matyta"[/nukryptemė]
Ellorion liepos 1, 2006, 22:34
nu nežinau aš tokio dalyko. tai nesiginčysiu
2006 07 09: tokie pasisakymai kaip "mėgstu sapnuoti" ir "man būna deja vu" bus trinami.
2006 08 25: pasisakymai, vardinantys gyvūnų rūšis, su kuriomis mokate susikalbėti, bus trinami.
[size=75]Mes, elfai, nesame rasistai, ir tenepamiršta šito žemesniosios rasės! [/size]
-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 5119
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:16
- MiestasCOLON Reality: Extended Edition
- CONTACTCOLON
Dalykas tikrai keistas... Nepaisant daugybės komentarų ir, manyčiau, toli gražu ne tik mano žinutės redakcijai, Delfiui astrologija - mokslas. Žurnalistai, sutinku, neprivalo leistis į "gilias" filosofijas, ar tai tikrai ne mokslas, bet jiems labai tiktų vadovautis tokiais sąrašais, kaip čia (žemiau).
Folio diagnostikos reklamą jau mačiau "15 min." Hrrrr.
Folio diagnostikos reklamą jau mačiau "15 min." Hrrrr.
Nai tulya elenelya le
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 5119
- CONTACTCOLON
Turbūt turėčiau pateikti visapusišką informaciją, bet, kadangi reklamą surasti ir taip labai lengva (bei išgirsti iš pažįstamų, kurie "nuėjo pas homeopatę, atliko Folio diagnostiką ir nustatė kirmėles migravimo stadijoje" (t.y. kai kitais metodais patikrinti, ar jos yra, ar jų nėra, negalima)), pateiksiu nuomonę, panašią į mano.
Nai tulya elenelya le
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
-
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 846
Aš vis pagalvoju, kurių velnių aš murksau dulkinam ofise, kai ant .lt šitiek idiotų su šitiek nereikalingų pinigų. Atidaryt biznį reiktų būrimo salonu - įtariu, užtektų mėnesio elektroniniam divaisui įsigyt ir pereit į aukštesnę kategoriją. 

- Sidabrinė Plunksna
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 123
- UžsiregistravoCOLON 04 Rgp 2006, 22:42
- MiestasCOLON radiacine zona
Astrologija astronomija. Pamanykit skirtumasIndraja rašėCOLONDalykas tikrai keistas... Nepaisant daugybės komentarų ir, manyčiau, toli gražu ne tik mano žinutės redakcijai, Delfiui astrologija - mokslas.

- vytzka
- Matė Žiedą
- PranešimaiCOLON 68
- UžsiregistravoCOLON 16 Rgs 2006, 17:40
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Panašiai kaip filologija ir filosofijaSidabrinė Plunksna rašėCOLON Astrologija astronomija. Pamanykit skirtumas
[i]As isvaziavau is Olandijos del ziemos. Man turistu vadovele parase kad Lietuvoje garantuota gera ziema. Bet siemet ziema tas pats kaip Olandijoje. Plius 5 ir lietaus. Ka daryti: tik galima figurelius dazyti.[/i] - uruk-hai
- nassa
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 815
- UžsiregistravoCOLON 20 Sau 2006, 18:05
- MiestasCOLON urbanistinis rojus...
Keisti dalykai arba kai persimokai medicinos
Dievaži haliūnkės paskutiniu metu užpuolė, nežinau, pasakykit kas nors kad ir jums taip, nes kai bus paskaita adresu vasaros 5 tai ir užsiliksiu kokiai parai, dviem, savaitei
pvz - nuolat išsigąstu kokio rūbo, šešėlio, dažniausiai savo (nesmagu kaip...), arba šiaip nieko ir ką vaizduotė nupiešia..
vaidenasi kažkokie siluetai... ir dar visokie sunkiai aprašomi dalykai dedas..
tai var ir mąstau ar mokslai ar tikrai dėl encefalopatijos atsiradęs koks... ką žinau kas..
pasimetus šiuo metu..
Dievaži haliūnkės paskutiniu metu užpuolė, nežinau, pasakykit kas nors kad ir jums taip, nes kai bus paskaita adresu vasaros 5 tai ir užsiliksiu kokiai parai, dviem, savaitei

pvz - nuolat išsigąstu kokio rūbo, šešėlio, dažniausiai savo (nesmagu kaip...), arba šiaip nieko ir ką vaizduotė nupiešia..
vaidenasi kažkokie siluetai... ir dar visokie sunkiai aprašomi dalykai dedas..
tai var ir mąstau ar mokslai ar tikrai dėl encefalopatijos atsiradęs koks... ką žinau kas..
pasimetus šiuo metu..
don't read my AURA!!!
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Žiūrint į tavo parašą matyti, kad turbūt per daug bendrauji su savo galva. Nustojai bendrauti su aplink esančiomis dvasiomis, tai jos dabar pyksta ir reikalauja dėmesio. 
Jei rimtai - man irgi pasitaiko tokių periodų. Bet jie būna trumpalaikiai. Košmarus šiuo mety sapnuoji? Jei taip - manau, kad nieko baisaus, praeis. Jei ne - tada jau nežinau, gal tikrai persimokei?

Jei rimtai - man irgi pasitaiko tokių periodų. Bet jie būna trumpalaikiai. Košmarus šiuo mety sapnuoji? Jei taip - manau, kad nieko baisaus, praeis. Jei ne - tada jau nežinau, gal tikrai persimokei?
And the strings crescendo like the sunrise in the sky
- Senasis Gollumas
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1618
- UžsiregistravoCOLON 15 Bal 2004, 20:15
- MiestasCOLON vis ten pat
- CONTACTCOLON
Man, kai reguliariai ir ilgą laiką mažai miegu, tai priprantu ir išsimiegojimui užtenka 5-6 val per para. Na, bet jei nemiegi parom ir taip gan ilgai, tai nenuostabu, kad matai nesamones. Paskutiniu metu jau koks mėnesis pas mane irgi įtampa ir pervargimas, taigi paskutiniu metu taip pat haliucinacijos aplankė. Ne taip žiauriai, kaip tau, bet kartais pažvelgus į šalį pasivaidena (darbe vietoj kompo kartais silueta matau
). Isimiegok, gerai pavalgyki ir praeis. 

Raganauju –
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės nuo nemigos, širdies dieglių –
žolelės, kad pavirstum vilkolakiu –
žolelės, kad prašvistų aptemę akys,
žolelės, kad aptemtų šviestos akys,
žolelės, žolelės...
ir driežai.
Saulėj garuoja džiūdamos
žolelės nuo nemigos, širdies dieglių –
žolelės, kad pavirstum vilkolakiu –
žolelės, kad prašvistų aptemę akys,
žolelės, kad aptemtų šviestos akys,
žolelės, žolelės...
ir driežai.
-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 5119
- CONTACTCOLON
Darbo laboratorijoje taisyklė nr. XXX:
„Netikėtai regėjimo lauko pakraštyje sušmėžavęs ne aplinkos kilmės šešėlis nėra pakankamai svari priežastis nukreipti dėmesį nuo vykdomo darbinio proceso, nes antraip galima padaryti klaidą“.
Laimė, nieko įspūdingesnio kol kas nepasitaiko, bet profilaktiškai turiu taisyklę, jog nesvarbu kas beimtų rodytis – svarbiausia neišsigąsti ir nepradėti overreact. Tik kad įtariu, jog tokios būsenos, kai jau rimtai „rodosi“, žmogaus savikontrolė irgi sėkmingai sutrinka. Thu thu thu...
O miegoti (man tai reikšia bent dvylika valandų) būtina, nors kartą per savaitę. Teeina tas darbas į Angbandą.
„Netikėtai regėjimo lauko pakraštyje sušmėžavęs ne aplinkos kilmės šešėlis nėra pakankamai svari priežastis nukreipti dėmesį nuo vykdomo darbinio proceso, nes antraip galima padaryti klaidą“.
Laimė, nieko įspūdingesnio kol kas nepasitaiko, bet profilaktiškai turiu taisyklę, jog nesvarbu kas beimtų rodytis – svarbiausia neišsigąsti ir nepradėti overreact. Tik kad įtariu, jog tokios būsenos, kai jau rimtai „rodosi“, žmogaus savikontrolė irgi sėkmingai sutrinka. Thu thu thu...
O miegoti (man tai reikšia bent dvylika valandų) būtina, nors kartą per savaitę. Teeina tas darbas į Angbandą.
Nai tulya elenelya le
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
- Senasis Gollumas
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1618
- UžsiregistravoCOLON 15 Bal 2004, 20:15
- MiestasCOLON vis ten pat
- CONTACTCOLON
"Miegojimas-nemiegojimas"... Jei pameti gyvensenos ritmą - tai ir prasideda viskie nukreizėjimai. Ir visai nesvarbu kiek miegi (5 ar 12 valandų) ar kiek dirbi. Svarbu - KADA MIEGI ir KADA DIRBI. Svarbiausia - neperlenkti lazdos į vieną ar į kitą pusę.
- Пап, а Лукьяненко существует ?
- Нет, сынок, это фантастика.
- Нет, сынок, это фантастика.