reikės:
svogūnų
morkų
paprikos
konservuotų pomidorų savo sultyse
raudonėlio
cukinijos
baklažano
bulvių
fetos sūrio
duonelės
pradžiai į didelį puodą įpyli aliejaus, jame pakepini svogūnus, tada beri morkas ir papriką (žalia geriausia), užpili konservuotų pomidorų, užbarstai raudonėlio. palauki kol pradės kunkuliuot, tada įdeti pjaustytą baklažaną, cukinijas (juos reik grežinėliais pjaustyt) ir bulves (supjaustytas į 4 dalis).
ir troškini viską.
valgyti su fetos sūriu ir duonam pagal skonį.
kokių daržovių kiek, tai pagal skonį spręsk, kurias labiau mėgsti, gamyba su pjaustymų užima apie 40min, jei daugiau žmonių valgys, tai žinoma daugiau laiko.
daržoves galima keist kitom, bet graikiško esmę sudaro raudonėlis ir feta, taip kad jie turi likt.
ar tu sūrio ir ne itin mėgsti??
o dar vieną mėgstamą savo galiu pasakyt
na tiksliau, einamiausią "dressing" ant salotų - vyno actas, sojos padažas, alyvuogių aliejus ir bazilikas. totaliai gėris. vieną kartą nusipirkus produktų, užrenka ilgam

šiaip, aš tai dažnai verčiu viską kas šaldytuve yra, ir salotom darau - sūris, alyvuogės, lapai, pomidorai.. t. t. ir pan. ir vėl koks nors užpilas - tarkim garstyčios su alyvuogėm, balzamiku ir pan.
na ir tavo atveju, vartok gi maisto papildus, geležį ir viską ko negauna tavo veganiškas kūnelis