Atvažiuok į Klaipėdą! Šiandien dar vieną kioską radau, norėjo studentiškus talonėlius parduoti...Aiquen rašėCOLONKur tas kioskas? Manęs jau pusantrų metų nebeprašo dokumentų, tai taip veee...![]()

Atvažiuok į Klaipėdą! Šiandien dar vieną kioską radau, norėjo studentiškus talonėlius parduoti...Aiquen rašėCOLONKur tas kioskas? Manęs jau pusantrų metų nebeprašo dokumentų, tai taip veee...![]()
Galiu parekomenduoti tris kioskus ir vieną R-kioską Vilniuje - ten dokumentų prie cigarečių kartais prašo manęs.Aiquen rašėCOLONKur tas kioskas? Manęs jau pusantrų metų nebeprašo dokumentų, tai taip veee...![]()
man tai juokinga būna kai perku alų/cigaretes IKI ir dokumentu paprašo, ištraukiu studento pažymėjimą, ir man sako "čia metu nėra parašytu" (tada kyla mintis kad kasininkė idiotė) - aš jai aiškinu kad tai "studento pažymėjimas" ir tai jau faktas kad aš pilnametė (jau 19 munę ), o metai yra asmens kode.shlykshtukas rašėCOLONGaliu parekomenduoti tris kioskus ir vieną R-kioską Vilniuje - ten dokumentų prie cigarečių kartais prašo manęs.Aiquen rašėCOLONKur tas kioskas? Manęs jau pusantrų metų nebeprašo dokumentų, tai taip veee...![]()
Man irgi greit bus tiek. Šiaip, jei jau kalba apie tuos dokus, pažymėjimus, tai manęs neprašo jau nuo kokių 16 metų, nes esu toks visai ne žemas, tai bent jau kaip pilnametis atrodžiau jau seniai:)Exo rašėCOLONJoo, bet širdį dar neruoduoMan 27
Na reikės patikrinti kaip ten toje Anglijoje... O ten ne 21+?Starlin rašėCOLONLietuvoj, atrodo, nebeprašo. Arba aš seniai pirkau čia ką nors tokio, kad prašytų... Anglijoj prašo, nes ten viskas griežčiau. Vieną kartą taip išėjo, kad sesutė turėjo man nupirkt bokalą, nes aš teturėjau studento pažymėjimą (postgraduate!! bet be gimimo datos, užtat netinka) :]] Dar tikrinau, kaip veikia sistema su savitarnos kasom. Pasirodo, veikia. Jei nuskanuoji kokią nors 18+ prekę, neleidžia atsiskaityt, kol neprieina budintis darbuotojas ir nepatikrina pažymėjimo... tiesa, tą kartą blakstienom paklapsėjau ir studento pažymėjimas suėjo :]]
Ne, ten 18+, bet jei atrodai kaip 21-, tai prašo pažymėjimo.YourBestNightmare rašėCOLONNa reikės patikrinti kaip ten toje Anglijoje... O ten ne 21+?
ar ne ankstoka? Aš čia, aišku, nemoralizuoju...Vulpecula rašėCOLONgaliu pridurti, kad aš nesu vaikas![]()
jau nebe...