Prisistatykite, naujokai! -- 4
- Nūmenorietis
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 264
- UžsiregistravoCOLON 21 Rgs 2006, 21:55
- MiestasCOLON Negyvenu, stumiu laiką.
- CONTACTCOLON
Sveikinimai iš Nūmenoro 
Virtualus svoločius mėgsta Country blues - Delta blues - Jazz blues - Jump blues - Piano blues - Boogie-woogie - Chicago blues - Swamp blues - Texas blues ir kitus regioninius bluzo stilius, kūriuos pabijojo kopinti į parašą, nes būt gavesis labai didelis ir nazgūlai ragų duotų.
- Senasis Gollumas
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1618
- UžsiregistravoCOLON 15 Bal 2004, 20:15
- MiestasCOLON vis ten pat
- CONTACTCOLON
- Simas
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 21
- UžsiregistravoCOLON 15 Sau 2007, 16:54
- MiestasCOLON Vilnius
Ačiū už šiltą priėmimą 
smeli,
Visko gali būti, imho kiekviename iš mūsų yra ir orko ir elfo, sumaišai ir gaunasi žmogus
Senasis Gollumai,
Dabar rašinėju žurnaluose "Autoplius" ir "Kelias" bei tinklapiuose autoplius.lt ir domoplius.lt. Tsakant transportas, logistika ir vis daugiau nekilnojamo turto .

smeli,
Visko gali būti, imho kiekviename iš mūsų yra ir orko ir elfo, sumaišai ir gaunasi žmogus

Senasis Gollumai,
Dabar rašinėju žurnaluose "Autoplius" ir "Kelias" bei tinklapiuose autoplius.lt ir domoplius.lt. Tsakant transportas, logistika ir vis daugiau nekilnojamo turto .
Belenkiek debesų belenko...
- Senasis Gollumas
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1618
- UžsiregistravoCOLON 15 Bal 2004, 20:15
- MiestasCOLON vis ten pat
- CONTACTCOLON
Sveiki
Pavadinsiu save Pavėjui - vardu, kuriuo mane LiveJournal platybėse aptiko Indraja ir pakvietė į Jūsų draugiją.
Na ką, 10 karštų faktų apie mane:
1. Forumą kartkartėm pasyviai paskaitinėdavau kaip svečias jau kokius pusantrų metų. Dabar bandau "apsiforminti" ir pasakyti kažką (galbūt) prasmingo.
2. Su JRRT kūryba susipažinau kokiais 1973/74 metais, perskaitęs ŽV lenkiškai. Taigi, man ne 15 ir net ne 25 metai
Vėliau perskaičiau ŽV rusiškai (puikus IMHO leidyklos "Severo-Zapad" leidimas), kuri man tapo kasmet vis paskaitoma knyga, kurioje kaskart atrasdavau kažką naujo.
3. Paskutinį dešimtmetį kažkiek atitolau nuo intensyvaus domėjimosi JRTT (ir apskritai nuo fantastinės literatūros), tačiau ir toliau kažkiek rinkau jo kūrinių iliustracijas bei žemėlapius skaitmeniniu pavidalu. Deja, kolekcija žuvo po virusų atakos
Dabar bandau tai atkurti, bet ne taip lengvai gaunasi, o ir tas skaitmeninis jovalas pats niekaip nesusitvarko...
4. Paskutiniu metu lietuviškai skaitytas rašytojas - Sapkowskis. Šiaip esu perskaitęs DAUG (fantastika, karyba, istorija, technika etc...)
5. Mėgstu klasikinę rock-pop muziką, todėl Lietuvoje težinau tik radijo stotį M1+, o M1+ 1000ukas, įrašytas į CD, yra JĖGA.
6. Nesitapatinu savęs nei su viena iš žinomų Viduržemės rasių ar tautų. Gal todėl, kad Viduržemės žemėlapiai neaprėpia visos Viduržemės
7. Mėgstu gamtą ir keliones, fotografuoju (bet sau, nes nelaikau savęs fotomeninYku)
8. Laisvalaikiu dažnai tiesiog klaidžioju po Internetą be pradžios, be tikslo ir be pabaigos...
Kaip kad nutiko Bilbo ir Frodo kadaise - išėję pro duris, jie pakliuvo į tokias avantiūras, kokios kitiems hobitams net nesisapnavo. Taip ir aš - kai kada randu tokių įdomių dalykų, apie kuriuos net negirdėjau.
9. Kompiuteriu dažniausiai žaidžiu (greičiau - žaisdavau, kol turėjau laiko) strateginius žaidimus (Civilization - forevah
) arba tiesiog kokius nors galvosūkinius.
10. IMHO esu paprastas, kuklus, sąžiningas
Tai va tiek kol kas apie mane - nei ypač gero, nei ypač blogo

Na ką, 10 karštų faktų apie mane:
1. Forumą kartkartėm pasyviai paskaitinėdavau kaip svečias jau kokius pusantrų metų. Dabar bandau "apsiforminti" ir pasakyti kažką (galbūt) prasmingo.
2. Su JRRT kūryba susipažinau kokiais 1973/74 metais, perskaitęs ŽV lenkiškai. Taigi, man ne 15 ir net ne 25 metai

3. Paskutinį dešimtmetį kažkiek atitolau nuo intensyvaus domėjimosi JRTT (ir apskritai nuo fantastinės literatūros), tačiau ir toliau kažkiek rinkau jo kūrinių iliustracijas bei žemėlapius skaitmeniniu pavidalu. Deja, kolekcija žuvo po virusų atakos

4. Paskutiniu metu lietuviškai skaitytas rašytojas - Sapkowskis. Šiaip esu perskaitęs DAUG (fantastika, karyba, istorija, technika etc...)
5. Mėgstu klasikinę rock-pop muziką, todėl Lietuvoje težinau tik radijo stotį M1+, o M1+ 1000ukas, įrašytas į CD, yra JĖGA.
6. Nesitapatinu savęs nei su viena iš žinomų Viduržemės rasių ar tautų. Gal todėl, kad Viduržemės žemėlapiai neaprėpia visos Viduržemės

7. Mėgstu gamtą ir keliones, fotografuoju (bet sau, nes nelaikau savęs fotomeninYku)
8. Laisvalaikiu dažnai tiesiog klaidžioju po Internetą be pradžios, be tikslo ir be pabaigos...

9. Kompiuteriu dažniausiai žaidžiu (greičiau - žaisdavau, kol turėjau laiko) strateginius žaidimus (Civilization - forevah

10. IMHO esu paprastas, kuklus, sąžiningas

Tai va tiek kol kas apie mane - nei ypač gero, nei ypač blogo
- Nūmenorietis
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 264
- UžsiregistravoCOLON 21 Rgs 2006, 21:55
- MiestasCOLON Negyvenu, stumiu laiką.
- CONTACTCOLON
Na pirmas pasveikinsiu aš. Tai sveikinu atvykus.
Malonu, kad daugėja žmoniu kurie klausosi seno roko, šiame forume.
Malonu, kad daugėja žmoniu kurie klausosi seno roko, šiame forume.

Virtualus svoločius mėgsta Country blues - Delta blues - Jazz blues - Jump blues - Piano blues - Boogie-woogie - Chicago blues - Swamp blues - Texas blues ir kitus regioninius bluzo stilius, kūriuos pabijojo kopinti į parašą, nes būt gavesis labai didelis ir nazgūlai ragų duotų.
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Sveikas atvykęs, malonu matyti, kad ir "tie, kam per 30" vis dar supranta, kad tolkinizmas yra jėga 

And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...