Prisistatykite, naujokai! -- 4
:shock: SEniau temos nepamačiau... Ne per vėlai? Jau tris postus padariau...
Sveiki. Man 13 metų. Gyvenu Vilniuje, mokausi A. Kulviečio vid. m-kloje.
Šiuo metu įveikinėju ŽV pirmąją dalį, jau perskaičiau Hobitą, kuris man paliko labai didelį įspūdį, ir, atleiskit
, abidvi Perumovo knygas
. Mėgstu mokytis
, skaityti, na, kartais pažaisti kompiuteriu, pasėdėti internete. Savęs rimtu tolkinistu nelaikau, nes net ŽV dar neesu perskaitęs. Tiek apie save 
P.S. Dabar bus geras parašas?
Sveiki. Man 13 metų. Gyvenu Vilniuje, mokausi A. Kulviečio vid. m-kloje.
Šiuo metu įveikinėju ŽV pirmąją dalį, jau perskaičiau Hobitą, kuris man paliko labai didelį įspūdį, ir, atleiskit

P.S. Dabar bus geras parašas?

[img]http://fantasy.vhost.lt/images/DwarfSlayervsBlackOrc_s.jpg[/img]
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
Velkam atvykusį
Jauskis patogiai, vis tiek greitai neištrūksi 

And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
- Senasis Gollumas
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1618
- UžsiregistravoCOLON 15 Bal 2004, 20:15
- MiestasCOLON vis ten pat
- CONTACTCOLON
- uruk-hai
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 334
- UžsiregistravoCOLON 31 Rgp 2006, 18:58
- MiestasCOLON vilnius
Jau pora menesiu esu forumo dalyvis, bet tik dabar sugebejau prisistatyti.
Esu Rudolfas, pora metu vyresnis uz Smeli.
Esu Olandas, bet kazkaip ilgai uztrigo Lietuvoje. (jau virs 10 metu)
Is karto noriu atsiprasyti uz mano Lietuvo kalba. Kursu nelankiau, viskas is praktikos, ir i zodyna beveik neziuriu. Jeigu per daug erzina sakykit, gal tai butu gera postumi kursus lankyti
Turiu labai gera zmona ir du fantastikus vaikus. (Vyriausias jau viska zino apie ziedu valdova. Reikia auginti nauju fanu)
Ziedo Valdova skaiciau pirma karta pries 25 metu, ir is karto paliko labai didele ispudi.
Esu ekonomistas ir atstovaju Lietuvoje imones is Olandijos.
Pradejau lankyti foruma del to kad mane domina stalo zaidimu.
Siaip Lietuvoje esu pakankama integruotas (irgi zmonos deka) Esu darzelio valdybos pirmininkas, ir Jaunimo psichologijos ir paramos centro valdybos pirmininkas. Megstu krepsini. (pirmas rodyklis kad tikrai integruotas i lietuvos visuomene) Megstu rocko muzika (pink floyd, genesis, rush ir daug panasu grupiu. (Gaile kad i Lietuva beveik nieks nevazuoja. Olandijoje karta per men. vazuodavau i koncerta). Megstu stalo zaidimus (dazniausia zaidziu su sunumis, bet dabar radau per foruma bendraminciu. Uz tai forumo moderatorius padekoju. (stenguosi buti mandagus))

Esu Rudolfas, pora metu vyresnis uz Smeli.
Esu Olandas, bet kazkaip ilgai uztrigo Lietuvoje. (jau virs 10 metu)
Is karto noriu atsiprasyti uz mano Lietuvo kalba. Kursu nelankiau, viskas is praktikos, ir i zodyna beveik neziuriu. Jeigu per daug erzina sakykit, gal tai butu gera postumi kursus lankyti
Turiu labai gera zmona ir du fantastikus vaikus. (Vyriausias jau viska zino apie ziedu valdova. Reikia auginti nauju fanu)
Ziedo Valdova skaiciau pirma karta pries 25 metu, ir is karto paliko labai didele ispudi.
Esu ekonomistas ir atstovaju Lietuvoje imones is Olandijos.
Pradejau lankyti foruma del to kad mane domina stalo zaidimu.
Siaip Lietuvoje esu pakankama integruotas (irgi zmonos deka) Esu darzelio valdybos pirmininkas, ir Jaunimo psichologijos ir paramos centro valdybos pirmininkas. Megstu krepsini. (pirmas rodyklis kad tikrai integruotas i lietuvos visuomene) Megstu rocko muzika (pink floyd, genesis, rush ir daug panasu grupiu. (Gaile kad i Lietuva beveik nieks nevazuoja. Olandijoje karta per men. vazuodavau i koncerta). Megstu stalo zaidimus (dazniausia zaidziu su sunumis, bet dabar radau per foruma bendraminciu. Uz tai forumo moderatorius padekoju. (stenguosi buti mandagus))
- Warrior elf
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 481
- UžsiregistravoCOLON 02 Bir 2004, 20:45
- MiestasCOLON Havens...
- CONTACTCOLON
- Senasis Gollumas
- Žiedų valdovas
- PranešimaiCOLON 1618
- UžsiregistravoCOLON 15 Bal 2004, 20:15
- MiestasCOLON vis ten pat
- CONTACTCOLON
Sveikas sveikas! O aš ir galvojau, iš kur pats būsi...(būtent dėl kalbos), bet tikrai nesitikėjau, kad net iš Olandijos! Na, šaunuolis, jei be kursų kalbą taip išmokai. O ar mokytis kursuose, tai tik pačiam spręsti, žinoma. Mes jau žinosiva dabar situaciją, ir suprasiva lengviau
Dėl "jūs" forume gal niekas nieko nevadina, bet "gyvai" siūlau pasisaugoti Izio, jis šia mėgėjas versti jaustis nepatogiai ir milijoną kartų sakyti :"Sakyk man TU"

Dėl "jūs" forume gal niekas nieko nevadina, bet "gyvai" siūlau pasisaugoti Izio, jis šia mėgėjas versti jaustis nepatogiai ir milijoną kartų sakyti :"Sakyk man TU"

---