Slapyvardžiai
- sielagaudys
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 539
- UžsiregistravoCOLON 02 Lie 2007, 19:14
- MiestasCOLON kartais Vilnius, kartais kitur, dažniausiai negyvenu
- Giltinelle
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 8
- UžsiregistravoCOLON 11 Kov 2009, 23:35
- MiestasCOLON Lt Vilnius
Kodėl Laik būtų į forumo tematiką?
Juk ji visai iš kito pasaulio, visai nesusieto su Arda. Ji vampyrė iš Генри Лайон Олди kurybos, net ne vienam kurinyje pasirodanti.
Tarp kitko rusų kalba yra audioknyga iskaityta... (Aš dbr truputi pamišusi dėl audioknygų, dėl mano profėsinės specifikos man patogiau klausytis, o skaitymas yra labai brangus malonumas dėl laiko stokos).
Juk ji visai iš kito pasaulio, visai nesusieto su Arda. Ji vampyrė iš Генри Лайон Олди kurybos, net ne vienam kurinyje pasirodanti.
Tarp kitko rusų kalba yra audioknyga iskaityta... (Aš dbr truputi pamišusi dėl audioknygų, dėl mano profėsinės specifikos man patogiau klausytis, o skaitymas yra labai brangus malonumas dėl laiko stokos).
Šiaip aš Tir4elis. jau beveik 10 metų taip vadinuosi. Bet daugelis tą niką taria velniai žino kaip. O paklausus ką jis reiškia tenka ilgokai pasakot apie žaidimus, angelus, kompiuterinę lingvistiką, apie tuos metus kada IT Lietuvoje buvo baisi egzotika ir kompiuterių lietuvinimas buvo dar didesnė egzotika. Taigi teko keistis į ką nors suprantamesnio.
Taigi.
Gedeonas. Arba pilnai tariant Gedeonas Spiletas. Personažas iš Žiulio Verno "paslaptingoji sala". Žurnalistas rašantis ne kaip atrodo, o kaip yra ir tuo pat metų visada ištiesiantis draugams pagalbos ranką kai jiems to reikia ir šiaip įdomi asmenybė. Kadangi tai man atrodo labai siektinos savybės, nusprendžiau šį vardą ir panaudot
.
Taigi.
Gedeonas. Arba pilnai tariant Gedeonas Spiletas. Personažas iš Žiulio Verno "paslaptingoji sala". Žurnalistas rašantis ne kaip atrodo, o kaip yra ir tuo pat metų visada ištiesiantis draugams pagalbos ranką kai jiems to reikia ir šiaip įdomi asmenybė. Kadangi tai man atrodo labai siektinos savybės, nusprendžiau šį vardą ir panaudot

Išėjau aš rasotais takeliais, gauruotom kojelėm mindamas lapus..
- Laiqualasse
- Melkoras Morgotas Metraštininkas
- PranešimaiCOLON 8383
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 18:22
- MiestasCOLON negyvenu, tai žalingas įprotis
- CONTACTCOLON
O gal nepatingėtum paaiškinti kada nors?Gedeonas rašėCOLONO paklausus ką jis reiškia tenka ilgokai pasakot apie žaidimus, angelus, kompiuterinę lingvistiką, apie tuos metus kada IT Lietuvoje buvo baisi egzotika ir kompiuterių lietuvinimas buvo dar didesnė egzotika.

And the strings crescendo like the sunrise in the sky
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
The brass is roaring like the mighty ocean’s tide
Creation is music, and music is creation
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
The percussion section thunders like the storm clouds in their wonder up on high
- Nasliakalys
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 41
- UžsiregistravoCOLON 27 Bir 2008, 04:08
- MiestasCOLON Lietuva
-
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 846
- UžsiregistravoCOLON 04 Spa 2004, 11:19
Gedeonas rašėCOLONTiesiai į taikinįMagnus rašėCOLONKlausimas, ne Tyrael buvo arkangelo vardas iš Diablo? IT kalba, a.k.a. h4x kalba?
Pagalvojus, mano nick yra vardo antonimas.. Praėjus Diablo, galutinai susiformavo dabartinis niko variantas.
Aš Tir4elis pirmiausia skaityčiau kaip TyrFOURelis, tada Tyrčelis, tada Tirketureilis...žo, gal nesistebėk, kad kas kaip nori, tas taip taria.

Visai neseniai sugalvojau pagaliau atžaist NWN2 su elfu, ir geresnio vardo nei Duriel Andariel jam nesugalvojau.

[size=75]Mes, elfai, nesame rasistai, ir tenepamiršta šito žemesniosios rasės! [/size]
[img]http://img.photobucket.com/albums/v605/shlykshtukas/47.gif[/img]
[img]http://img.photobucket.com/albums/v605/shlykshtukas/47.gif[/img]
- Exo
- Dešimtmečio Gimlis
- PranešimaiCOLON 518
- UžsiregistravoCOLON 15 Gru 2008, 00:24
- MiestasCOLON Kažkur anapus!
- CONTACTCOLON
Ir aš nusprendžiau parašyti šia tema 
Exo (tariasi Echo). Yra kaip žinia aidas. Idėja - paslaptingas aidas kažkur tamsioje tyloje, gal netgi šnabždesiai
O va dėl jo rašybos čia visai kita istorija. Dabartinis žmogus be abejo šitą niką taria Ekso. Bet kadangi esu gimęs ir augęs vis dar "didžiosios tėvynės" prieglaudoje, tai šis tas yra likę. Gal netgi sakyčiau šis tas, kuom dabar skiriuosi nuo aplinkos
O jų kalboje kaip žinia x tariasi kaip ch.
Vat tokie va papaistymai

Exo (tariasi Echo). Yra kaip žinia aidas. Idėja - paslaptingas aidas kažkur tamsioje tyloje, gal netgi šnabždesiai

O va dėl jo rašybos čia visai kita istorija. Dabartinis žmogus be abejo šitą niką taria Ekso. Bet kadangi esu gimęs ir augęs vis dar "didžiosios tėvynės" prieglaudoje, tai šis tas yra likę. Gal netgi sakyčiau šis tas, kuom dabar skiriuosi nuo aplinkos

Vat tokie va papaistymai

- Bombadilas
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 785
- UžsiregistravoCOLON 01 Bir 2009, 16:24
- MiestasCOLON Old Forest
- LiuLiuoti
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 3
- UžsiregistravoCOLON 06 Geg 2010, 21:13
- MiestasCOLON Trakai
LiuLiuoti, visų pirma, tai man žodžio skambesys gražus, o ir aš pati esu liuliuojanti, esu gan ramus žmogus, nemėgstu pykčių, nemėgstu pakelto tono, bet nemėgstu ir perdėto rėkimo, žvengimo ir t.t. bet pati nuolat judu, nuolat kažką veikiu, kažkur skubu. Ramybė judėjime 
Liu dar ir nes Liucijus Anėjus Seneka - mano mėgstamiausias filosofas.

Liu dar ir nes Liucijus Anėjus Seneka - mano mėgstamiausias filosofas.
- Elky
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 14
- UžsiregistravoCOLON 18 Bir 2010, 16:50
- MiestasCOLON Bastūnas
Elkis pasivadinau nes man patinka briedžiai.
(kad ir kaip kvailai tai skambėtų.) Bet poto kaškaip persivadinau į Elky, po to sužinojau, kad yra ir pokerio žaidėjas Elky, tapau jo gerbėju ir nekeičiau slapyvardžio, nors dabar jis man kaškaip pabodo. 

Ten orkai ir kalbantys medžiai,
Žaliuojančios pievos ir šuoliuojantys raiteliai,
Žibantys urvai ir balti bokštai,
Auksinės salės, žiaurūs mūšiai
Ir nuostabūs laivai...
Žaliuojančios pievos ir šuoliuojantys raiteliai,
Žibantys urvai ir balti bokštai,
Auksinės salės, žiaurūs mūšiai
Ir nuostabūs laivai...
- Laiqualasse
- PranešimaiCOLON 8383
- CONTACTCOLON
Sveika atvykusį į forumą
Linkiu ilgo ir malonaus užsibuvimo 

- Laiqualasse
- PranešimaiCOLON 8383
- CONTACTCOLON
Re: Slapyvardžiai
"Laiqualasse" yra į kvenją išverstas sindiškas vardas "Legolas"Laegaladh rašėCOLONAš irgi nemoku.O ką tavo slapyvardis reiškia?

- Nimrodel
- Žiedo nešėjas
- PranešimaiCOLON 944
- UžsiregistravoCOLON 12 Rgp 2007, 11:41
- MiestasCOLON Pilaitė
Geras, aš daugmaž visą laiką galvojau, kad čia iš mandrumo taip parašyt sugalvojai
¯\_(ツ)_/¯
- Laiqualasse
- PranešimaiCOLON 8383
- CONTACTCOLON
Ne. Seniai seniai, kai dar nebuvo išleisti ŽV filmai, internetuose klajojau kaip "Legolas". Bet po filmų pasirodymo kilo noras truputį apsisaugoti nuo begalybės nazgirlių ir neatrodyti klišišku fanbojumi. Beje, pirma vieta, kur panaudojau šitą slapyvardį, jei neklystu, ir buvo TL forumas (tiesa, dar senasis aimoo variantas).