Suilaid mellyn nîn
Kaip tik šiuo metu esu labai paveiktas ŽV tad nutariau prisijungt ir štai 10 faktų apie mane.
1. Rokas iš Vilniaus , bet gan dažnai aplankau ir gimtajį Alytų (gal dar kas iš čia?

)
2. Skaitau Fantastiką, tame tarpe ir ŽV.
3. Pirmas kartas kai mačiau ŽV trilogija buvau 7-8 metų, kai pirma kart galima buvo ekrane išvysti tačiau ir dar daug kartų buvo trilogija žiūrėta ir žinoma nepalyginsi su ŽV knygomis ar Hobitu kurių prieš tai deja ir neperskaičiau :|::| Tačiau jau senai nebemačiau ŽV filmų tik ir svajojau kada atsiras tokia kompanija ( ir štai jus atradau ) , nes jei tik kada ir rodo būnu aš apsuptas tokių žmomių kurie tik ale žiūri ir klausinėja kas minute , o man atsakant mane laiko nenormaliu ir šiaip poto klausinėja ar sumanim viskas gerai ? O.o ? ir tikriausiai nuo to laiko kažkas su manim pasidarė.
4. Žinoma :C nuo vaikystės svajoju būti viduržemėje tarp elfų ir jų kultūros. Turiu kai ką bendro su Legolasu galbūt kada ir pamatysite.
5. Esu pakankamai lankstus ir padarau visokių fintų
6. Laisvalaikiu domiuosiu senovės istorija (pagrinde viduramžiais) taip pat ir mitologija Graikų , Skandinavų.
7. Prie širdies man kelionės įvairi veikla. Turiu stiprų ryšį tarp gamtos būnant miške pasijuntu lyg būtų antrieji namai be kurių negaliu.
8. Dar esu formoj lankau ušu ir turiu kinų pradmenis. Užsiėmu dar kaip spėju piešimu , šokiais , neseniai jau pradėjau kurti lotr žemėlapį kurį jau turėčiau greit baigt

, kuriu ir fantasy žanro muzika.
9. Vasara dažniausiai užsiimu XII , XIV –a rekonstrukcija šarvų , senoviškų rūbų, bei lankų kūrimu.- gaminu nuo mažumės tačiau vis mažiau tam laiko skiriu.
10. Visai neseniai dovanų gavau bilietą į hobita.
Tai tiek