Sveiki visi!
Taigi aš esu Nelė, o sheila vadinuosi visuose internetiniuose puslapiuose jau labai seniai, todėl nepykit, kad nepasivadinau jokiu Viduržemietišku vardu :P
Man 26-eri, esu kūrybinga ir laisva siela, o kartu ir varlė keliauninkė - šokuoju iš vienos šalies į kitą, ir niekaip neatrandu man skirto kūpsto.
Kalbant apie Tolkien'ą - nelabai buvau girdėjusi apie Žiedų Valdovą iki pat filmo pasirodymo, kurį pradėjusi žiūrėti užmigau po 5 minučių. Ir sakiau, jog niekad nebebandysiu žiūrėti. Bet kažkaip prabėgus 10-ai metų ir pati pasikeičiau, ir mano požiūris į daugelį dalykų. Tik prieš 2 metus pradėjau skaityti Hobitą, paskui Žiedų Valdovą, tada ir filmus peržiūrėjau, ir tiesiog įsimylėjau Viduržemį ir jame besiplėtojančias istorijas. Ir keikiau save, kad nepabandžiau skaityti anksčiau! Dabar vėl skaitau iš pradžių, vėl peržiūrėjau filmus (jau trečią kartą) ir niekaip "nepasisotinu".
Ir pati mėgstu rašyti, tad dabar užsidegusi didžiuliu noru, pradėjau kurti savo pasaulį, ir labai stengsiuos, kad jis būtų bent krupele tiek pat užburiantis, kaip ir Viduržemis. Aišku, su pirmąja knyga kažin ar pavyktų taip gerai kaip Tolkien'ui, bet juk pabandyti verta..
O šį forumą atradau per temą apie Didįjį Žygį per Lietuvą - ach, kaip norėčiau pakeliauti šitaip! Bet kad beveik nebūnu Lietuvoje, tai kažin ar kada pavyktų prisijungti. O jei jau ir visai atvirai šnekant, tai labai norėčiau pakeliaut kraštais, kuriuose mylių myliomis nėra jokių greitkelių, didmiesčių ir elektros stulpų... Pasijusti, lyg keliautum Viduržemiu. Tikriausiai reik keliaut į Naująją Zelandiją, hehe
P.S. Atsiprašau už tokį ilgą prisistatymą. Bet jei prisistatyčiau trumpai drūtai, pokalbis būtų panašus į: "Sveiki, aš Nelė, man patinka Tolkien'as." "Labas, Nele, mums irgi".