Visada labai pavydėdavau žmonėms, kurie turėdavo galimybę lankytis forumo renginiuose, nes aš kaip ir per maža dar buvau, tad dabar jei tik sutaps mano buvimo Lietuvoje laikas su kokiu nors tolkinistų susitikimu, būtinai dalyvausiu!

Tuojau pakeisiu tavo pašto adresą ir slaptažodį, ne problema, galėsi jungtis senu varduBrethil rašėCOLONO dėl nicko tai problema ta, kad nebepamenu slaptažodžio ir to el. pašto nebenaudoju. Jeigu vis tiek būtų įmanoma kaip nors susigrąžinti, tai norėčiau, nes pačiai kažkaip keista staiga būt su nauju nicku, prie ano labai įpratus buvau
Ale ką gi man tai primena?Ireth Tari Anwamanë rašėCOLON2. Labai griet užsidegu ir išdegu. Kai kuriais atvėjais tai privalumas anksciau minetos rietenos), bet dažnai pritrūksta garo ar tiesiog motyvacijos užbaigti projektus, darbus ir t.t. ,bet kadangi nuo to labai dar nenukentėjau tai kaip ir nesiskundžiu. Taip pat esu Avinas ir mane absoliučiai visos jo savybės atitinka, so there's that.
Labai malonu, kad patiko, o dėl tų bendraminčių tai neveltui registravaus, kad būtų apie ką šnekėt. Užteks kaip kokiam Morgotui aplink Valinorą sukinėtis.Elentari rašėCOLONSveika atvykusi, Ireth Tari AnwamanëAle jau niko ilgumas, reiks pravardę galvot, o tai liežuvį galima nusilaužt
Gerai, Irith tinka
Koks išsamus ir linksmas prisitatymas, ačiūPagal tai, ko apie save pripasakojai, tai surasi čia bendraminčių ne tik apie Tolkiną pakalbėti, bet ir apie kitką
![]()
Kaip malonu skaityti ištrauką iš savo asmeninio charakterio aprašymo, go us, Ireth TariElentari rašėCOLONAle ką gi man tai primena?Ireth Tari Anwamanë rašėCOLON2. Labai griet užsidegu ir išdegu. Kai kuriais atvėjais tai privalumas anksciau minetos rietenos), bet dažnai pritrūksta garo ar tiesiog motyvacijos užbaigti projektus, darbus ir t.t. ,bet kadangi nuo to labai dar nenukentėjau tai kaip ir nesiskundžiu. Taip pat esu Avinas ir mane absoliučiai visos jo savybės atitinka, so there's that.
O, kaip tu čia gražiaiAldarion rašėCOLONLabas, Ireth Tari Anwamanë. Labai gražus tavo pilnas elfiškas vardas, daugiau tokių! Ir visai mielai kreipčiausi pirmais abiem vardais Ireth Tari, gražu, elfiška klasė (Ireth Tari, Elen-tari - beveik pusbendravardės
).
Apie ką ir šnekuAldarion rašėCOLON Kaip malonu skaityti ištrauką iš savo asmeninio charakterio aprašymo
Aldarion rašėCOLONLabas, Ireth Tari Anwamanë. Labai gražus tavo pilnas elfiškas vardas, daugiau tokių! Ir visai mielai kreipčiausi pirmais abiem vardais Ireth Tari, gražu, elfiška klasė (Ireth Tari, Elen-tari - beveik pusbendravardės
).
Kaip malonu skaityti ištrauką iš savo asmeninio charakterio aprašymo, go us, Ireth Tari. Šiauliai taip pat mano gimtasis miestas, taip kad sveika prisijungusi, tautiete
. Jei kada kokiam bendram renginy susitiksim, tikrai sutarsim. Žinoma, linkiu greit šiam forume neišdegti ir užsibūti kiek ilgiau - jauskis kaip namie!
Aredhel rašėCOLONSveika prisijungusi prie teisingai trenktų draugijos.Mes turime profilį ir feisbuke, ten galima lengviau sekti visus įvykius ir susitikimus, jei tik domins.
Sveiki!Laiqualasse rašėCOLONSveika atvykusi, Ireth! Visada malonu matyti naujus vardus forume, tikimės, kad pasiliksi ilgam
Tiesa, forumas paskutiniu metu nėra aktyvus, taigi nenustebk, kad naujų žinučių čia rasi tikrai ne kasdien. Tai nereiškia, kad ir kaip bendruomenė nieko neveikiame - renginių vyksta daug, tik jie nepasireiškia dideliu aktyvumu forume.
Na, ačiū ačiū. Nors Torino kostiumas į premjerą ėjo ir nebaigtas.noriu pagirti Thorino ir Tranduilo cosplayerius, nu tikrai įspūdingai!
Na kaip, GJan netgi atvažiavo gyventi į Šiaulius kad galėtų kurti ir rašyti dainas su Roku, vadinasi mieste vis dar yra įdomių bei veiklių žmoniųIreth Tari Anwamanë rašėCOLON(kaži kodėl Šiauliai tokie apmirę?)