Sveika prisijungusi .Idrilė rašėCOLONAtrodo, kad mums abiems patinka Idrilė. Kad nesimaišytų, aš būsiu Idrilė nr.2
![]()
Šį vardą man vardų konverteris pasiūlė

(mes ir herbą turim

Sveika prisijungusi .Idrilė rašėCOLONAtrodo, kad mums abiems patinka Idrilė. Kad nesimaišytų, aš būsiu Idrilė nr.2
![]()
Yay, turėsiu bendravardį bendraamžį forumeDheltarion rašėCOLONSveiki, nenorėjau kurti naujos temos dėl vieno klausimo, tai šalia prisistatymo jo ir paklausiu.
Taigi, Paulius, 20m, iš Kauno. Tolkieno kūryba ir viduržemiu, ypač viduržemiu domiuosi jau gan senai. Niekas nenori su manim žiedų valdovo žiūrėtnes aš po dvi valandas aiškinu kas didžiajame kontekste vyksta kiekvienoj scenoj, nu žodžiu, die hard fan. Nežinojau net kad lietuvoje turim tokią draugiją. Maniau kad labai nepopuliarus dalykas lietuvoje yra tolkienas. Todėl radęs jūsų forumą nustebau ištikro. Pačiam buvo kilus idėja kažkada tokią bendruomenę burti, bet aš ne toks žmogus, kad tokio dalyko imčiaus, tai nieko ir nedariau.
Žod-iu, turiu vieną klausimą. Nepastebėjau LOTRO (Lord of the Rings Online) subforumo (skilties) jūsų forume. Taigi ar nėra pas jus žmonių, žaidžiančių šį žaidimą? Visdėlto, juk tai geriausiai perteiktas viduržemis elektroninėje erdvėje.
Sveikinimai! Mūsų gretos auga nesustabdomai!