Sveiki
Atėjau prisistatyti, bet pamačiau tuos 10 punktų ir kažkaip išsigandau, kad reiks dabar rašyti ir sugalvoti...
Bet tada nusprendžiau, kad reik baimes nugalėti

O ir nieks neliepė numeruoti.
Tai va. Esu Monika, visur fantastiniuos pasauliuos prisistatanti kaip Cassiopeia, nes šis žvaigždynas vaikystėj ne tik atrodė kaip M (ok ok - W, bet vis tiek), bet ir įkvėpė mane daugeliui dalykų. O ir skambesys jo labai tiko mano elfiškai prigimčiai.
Taip taip, dar net neskaičius jokių Žiedų valdovų, visokiuose RPG visada būdavau tik elfė : )) Man atrodo, kad mano tik ausys neišsivystė, nes visu kitkuo aš ir esu elfė (na, jei nesilaikysime taisyklės, kad tolkinistiniai elfai privalo būti aukšti). Man išties įdomu, kiek man duos metų, kai būsiu kokių 40, jei dabar, būnant 25-iamete sako, kad man 17...
Kaip praeitą savaitę paskaičiavom, gali būti, kad būsiu viena pirmųjų forumo lankytojų, nes kažkada, senai senai, kokioj 9 klasėj (ogi tai buvo prieš 9 metus) paskaitydavau

Tik niekad nebuvau registruota..

Bet studijoms užgožus visas fantastikas, prie Jūsų sugrąžino.. baisioji snukiaknygė.. Kur netikėtai gavau Laiqua kvietimą į Tolkinėjimus

Nors prireikė daug laiko, kad galų gale galėčiau nueiti, bet dabar esu nuolatinė lankytoja

Ir galų gale gėda prisistatinėti "neforumiete" privedė prie registracijos čia

Aš per stipriai įklimpstu į dalykus, tad bijojau, kad jei jau prisiregistruosiu.. tai turėsiu viską perskaityti : )))
Tikriausiai gėdingai nuskambės, kad Žiedų valdovą perskaičiau tik pamačiusi pirmą filmą. Pasiteisinimas labai labai nekoks - mano sesė su drauge buvo taip "ant jo" pamišusios, kad tuo savo pamišimu mus kitus truputį atstūmė nuo to (ak, ta kvaila vaikystė). Bet paskui su savo charakteriu įklimpau ir aš, su "Silmarilionais", "The Elder Sisters" (mano ir sesės surengtas žaidimas draugei gimtadienio proga, Žiedų valdovo tema, bet su aliuzija į mėgstamą "The Elder Scrolls" pasaulį), bet savo sesės lygio nepasiekiau, nes jai tik pavydėti galima meniškumo, perteikiant Tolkieno pasaulį ant šilko, lipdant Palantirus ar perpiešiant Ardos žemėlapius... <3 Aš, deja, ne menininkė, esu tiksliukė matematikė, tik su keistu polinkiu į fotografiją.
Aš visada buvau fantastikos mėgėja, kažkaip visiškai nesugebanti skaityti science fiction

Daugiausiai klimpusi į Raganiaus, Žiedų valdovo, Hario Poterio ir Warcraft istorijos serijas, su dar krūva knygų, laukiančių ant lentynos (ar Kindle) : )) [kažkaip labai sutrukdė studijų laikai fantastikos skaitymui, po truputį bandau atsigriebti, vis dar neskaičiusi tokių garsenybių kaip Discoworld'as]
Mm.. kaip neplanavus visai neblogas prisistatymas išėjo : ))
Iki pasimatymo rytoj oro uoste, pakeliui į Oksfordą