Standartinė
LiuLiuoti » 06 Geg 2010, 21:42
Sveiki, vis planuodavau čia užsiregistruoti, bet buvo sunku atrasti tam laiko, o šis vakaras kiek laisvesnis...
Surašysiu papunkčiui, nes taip, matyt, lengviau skaityt.
1. Pagrindai: Mano vardas Reda, man 21 metai, šiuo metu studijuoju molekulinę biologiją Vilniaus Universitete.
2. Darbas ir hobis: rašau naujajam IQ. The Economist (mokslo ir technologijų skilčiai), truputį rašau ir dabar jau tik internetiniam Miesto IQ, pramogai rašau savo asmeninį blogą - liuliuoti.blogas.lt, pusiau pramogai ir pusiau darbui rašau muzikos festivalio GaDi blogą - gadiopenair.lt
3. GMF SA: Gamtos mokslų fakulteto Studentų atstovybė, kuriai aš priklausau ir kurios negaliu nepaminėt, nes ten tenka praleisti daug laiko. Šiuo metu organizuojam muzikos festivalį GaDi (kuris kitą savaitgalį, beje), šiemet aš dirbu su infosklaida ir truputį pakuruoju pirmakurses. Šiaip esu projektų vadovė.
4. Tolkien: Hobitą aš perskaičiau dar pradinėj mokykloj, po to perskaičiau visą Žiedų Valdovą, filmai, vėliau jau knygos originalo kalba, Silmariljonas, Hurino vaikai... Visad labai norėjau pasimokyt elfų kalbos, bet vis neatrandu tam laiko, arba nesugebu susidėliot sistemos savarankiškai (galbūt šitas forumas man padės šiuo klausimu). Visa Tolkien kūryba man labai magiška, t.y. estetiškai geras tekstas, veikėjai labai moralūs, labai tvirti, charizmatiški, bet kartu ir žmogiški, šilti, kartais liūdintys ar klystantys.
5. Knygos: Literatūrą aš šiaip labai mėgstu. Man labai patinka pietų Europos autoriai - Saramago, E. Vila - Matas, Juan Marse.
6. Laisvalaikis: aš šiaip miesčionė - mėgstu parodas, teatrą, koncertus, man patinka pasivaikščiot senamiesčiu su puodeliu kavos ar išgerti porą taurių vyninėj, bet gamtą irgi myliu.
7. Sportas: seniau sportavau ninjutsu, bet dabar neturiu tam laiko, tai bėgioju arba tiesiog pusdieniui išeinu į mišką su šuniu.
8. Muzika: Placebo! O šiaip klausau labai įvairios... Galiu ir į death metal koncertą nueit, o dabar namie skamba Kanye West.
9. Žmonės: labai mėgstu žmones, tiek savo draugus, tiek naujas pažintis. Žmonės mane įkvepia.
10. Nežinau, ar tinkamai prisistačiau, turbūt perlenkiau su teksto kiekiu, aš grafomanė, pripažįstu. Šiaip stengsiuos rašyti kukliau.