PS: Nuo dabar myliu pagonis!
Vardas Voldemortas ir įvairios jo formos seniau nebuvo tokios retos, kaip gali atrodyti. Taip pat ir bendrašaknės pavardės. Pvz.: Voldemaras, Valdemaras, Voldemoras.Darla_Jr rašėCOLONLabiausiai apstulbino Voldemortas.Čia iš Harry Potter į kalendorių pateko ar į Harry Potter iš kito kalendoriaus?
Aš tik pajuokavau dėl VoldemortoLabiausiai apstulbino Voldemortas.Čia iš Harry Potter į kalendorių pateko ar į Harry Potter iš kito kalendoriaus?
Ne tik tolkinistiniai. Jau esu minėjęs - mano vardas tikrai netolkinistinis, bet bendravardį pažįstu vos vieną.Coranar rašėCOLONTolkinistiški vardai bent jau nesidubliuotų.
Lotas ir Nora tai tokie šuniui idėtiAngerona, Rusnė, Lotas, Nora, ir dar keturi panašiai dažnai sutinkami (dabar jau net neatsimenu, kokie).
Ir mano prosenelė buvo vardu Rozalija. Kitų vardai buvo Liucija, Adelė ir ..(gėda prisipažinti, bet nepamenu). Savo dukrą tikrai pavadinsiu Adele.Aiquen rašėCOLONO ką, Domicelė- nieko vardasNors gaila, kad manęs prosenelės garbei nepavadino Rozalija...
Savo vaiko tikrai nepavadinčiau Norbertu, nes vieną tokį pažinojau. Baisus tipelis.Starlin rašėCOLONNorbertas - normalus vardas :shock: Bent jau aš tai esu mačius porą žmonių tokiu vardu. Beje, dar vienas gražus ir gan sindiškas vardas - Jogilė.