Prašome rašyti - nuteisti, ar išteisinti tokio miestelio likimą? Jūsų nuomonė[22:38:25] Nim. sako: Ne taip parašiau biškį. Ar neįmanoma tolkienistams, ir visokiems kitokio plauko paplaukėliams sukurti atskiros valstybės?
[22:38:32] Nim. sako: Nu žėk, nebūtų mašinų
[22:38:42] Nim. sako: Nebūtų elektros
[22:38:48] Nim. sako: Visi rengtųsi kaip elfai
[22:39:00] Nim. sako: taip ištobulėtų, kad taptų elfais
[22:39:15] Beržynėlis sako: mano pati karščiausia svajonė, elektros ir mašinų nicht - gėris
[22:40:11] Nim. sako: Jo, jo, jo. Faina būtų. Aš tai galvoju, reik lietuvos fantastams, kurie ne sci-fi skaito, o fantasy keltis gyventi į dzūkvūdą, ir ten susikurti savo kaimelį, gyventi atsiskyrus nuo visuomenės:D:D
[22:41:05] Beržynėlis sako: aha, ten geras būtų, o tu čia nesijuok aš apie tai seniai svaoju
[22:41:20] Beržynėlis sako: o kokį tu tą kaimelį insivaizduoji?
[22:46:00] Nim. sako: Nu tai sakau, jėgelė būtų. Aš kada nors nupiešiu. Ten nebūtų elektros, visi prižiūrėtų ūkį ir būtų malūnas, kuris suktūsi be vėjo (nežinau kaip). Ten nebūtų mašinų. Galbūt, ten maistas nebūtų auginamas, o perkamas, bet tai būtų vienintlė sąsaja su pasauliu. Ten visi dainuotų dainas, šoktų ir tai būtų prie upės. Ten jie plauktu valtimis. Gulbių formos ir ne plastmasinėmis. Jie būtų gražūs, kaip miško elfai ir ten nebūtų pykčio. Nebūtų šiukšlių. Ten visi vieni kitus mylėtų ir būtų mylimi. Jie būtų laisvi, ir jų vaikai nebūtų registruojami prie paprastų gyventojų. Ne, nebūtų. Jie išvis nebūtų registruojami, o tas kaimelis būtų pamirštas žmonių ir išbrautas iš žemėlapio. Visi keliai vedantys ten būtų užželdinti žole, o jei nebūtų, tai per 15 km atstumą jie pasistatytų akmeninę sieną. Kaip per stardust. Ir jie būtų laimingi, nemušami ir visi kitus suprastų.
[22:47:52] Nim. sako: Tai - mano vizija. Ir gal nepilna. Bet kol kas. Dabar.
[22:48:27] Beržynėlis sako: vau
[22:48:37] Nim. sako: Bet taip nebus.
[22:48:53] Beržynėlis sako: o gaila
[22:48:58] Nim. sako: taip
[22:49:00] Nim. sako: gaila
[22:49:01] Beržynėlis sako: labai norėčaiu
[22:49:10] Beržynėlis sako: kad būtų

P.S. prašau nerakinti gijos. Bent kol kas