Puodo turinys (receptai)

Ghâsh, snaga! - Karybos teorija ir praktika. Karo laukas.
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
smeli
Žiedų valdovas
PranešimaiCOLON 2162
UžsiregistravoCOLON 29 Kov 2004, 13:06
MiestasCOLON Vilnius

Puodo turinys (receptai)

#1 Standartinė smeli » 05 Bal 2004, 17:50

Cia bus recepteliai, che che che


Skrudintos elfu ausytes su zirniais

Sis patiekalas yra tradicinis orku gurmanu valgis. Gaminamas jis isskirtinai is svieziu ausyciu, ypac tam tinka svelnios jaunu elfiu ausytes.
Patiekalo ruosimas prasideda nuo tu ausyciu nupjovimo:
Jokiu budu negalima isgasdinti elfes, nes tada sugenda subtilus ausytes skonis. Beje ta subtiluma jau minejau gali pajusti tik gurmanai, paprastam orkui nera skirtumo ar kerpe nuo medzio nulupta ar elfo ausis - skonis tokiam orkui toks pat.
Taigi reikia sudominti elfe kuom nors tarkim gelytemis, pakvieti ja paziureti gelyciu, ji pasilenkia pauostyti o tada greitai peiliui cirkst ir ausyte tavo rankose. Beje rankas pries tai butina nuplaut, nes nesijaus skirtumo ar tai meslyno kirmeles ar ausyte buvo patiekta.
Taigi ausyte supjaustyti plonais griezineliais ir istepti alvyvuogiu aliejumi. Visa tai atlikti greitai, kol is ausytes neisvarvejo visas kraujas.Tada pasauti i orkaite ir kepinti ten kol apskrus.
Tada galima ja isimti ir patiekti kartu su ankciau paruostais zirniais.
Pageidautina partiekti su papuosimais kaip ausyte ant salotu lapo su kadagio uoga ertmeje. Taip pat vietoje zirniu galima naudoti alyvuoges.


Tik neklauskite kvailu klausimu tipo: "o kodel negalima is karto praryti ta ausi po nupjovimo", nes tada nebutina sudominti elfes gelemis, tada uztenka tiesiog prieiti ir nupjauti jai ta ausi. Ir is viso is ausies sotus nebusi. Todel ji naudojama arba orko kaklo veriniui, ypac rekomenduojama dovanoti orkems tokius verinius arba gurmanu patiekalams bei kitu patiekalu is elfu papuosimui
Beje - veriniams labiau tinka vyresniu elfu ausys, o ne jaunuciu mergaiciu.
ROTW - Return of The Warlord

Vartotojo avataras
Aiquen
Ardos bamba
PranešimaiCOLON 4087
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:35

#2 Standartinė Aiquen » 06 Bal 2004, 14:16

Oi. Gerai, kad aš ne elfė, o puselfė, tai mano auselės turbūt neskanios... :oops:

*...atsargiai pasičiupinėja, ar dar vietoje brangiosios ausytės...*
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?

Vartotojo avataras
smeli
Žiedų valdovas
PranešimaiCOLON 2162
UžsiregistravoCOLON 29 Kov 2004, 13:06
MiestasCOLON Vilnius

#3 Standartinė smeli » 13 Bal 2004, 12:23

HP idarytas Taksu

Reiskiasi imate HP ir nuplaunate po tekaciu vandeniu. Perpjaunate jam pilva ir isimate jo turini ir sumaitinate ji taksams. Tada imate to turinio apimties taksa ir pasvilinate ji ant lauzo, nudiriate oda ir tuomet sugrudate vietoje HP zarnu. Kad neiskristu sukabinate perpjauta vieta viela.
Tuomet kisate gauta pusfabrikati i orkaite ir kepinate 2.5 valandas ant letos ugnies.

HP idarytas Taksu pikantiskai
Pries svilindami taksa perpjaukite jo pilvuka ir isimkite zarnas, vietoje ju idekite cili pipiriuku bei dziovintu slyvu.
ROTW - Return of The Warlord

Maja
Tamsioji Magistrė
PranešimaiCOLON 1154
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 19:20
MiestasCOLON Musdaubė
CONTACTCOLON

#4 Standartinė Maja » 13 Bal 2004, 14:15

:toimonster: Bijau, kad po šitos gijos lankymo teks bėgti į tualetą...
:)

Vartotojo avataras
Aiquen
Ardos bamba
PranešimaiCOLON 4087
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:35

#5 Standartinė Aiquen » 13 Bal 2004, 14:51

Taksas? Į taksą grūsti slyvas? :shock: A pablūdai, slyvomis įdaro tik mopsus ir prancūzų buldogus, taksams reikia kažko gaivesnio, pvz, mandarinų, gal dar obuoliukai laukiniai tiktų...Paveikslėlis Antraip ir taksas, ir HP niekais nueis.... :twisted:
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?

Vartotojo avataras
smeli
Žiedų valdovas
PranešimaiCOLON 2162
UžsiregistravoCOLON 29 Kov 2004, 13:06
MiestasCOLON Vilnius

#6 Standartinė smeli » 13 Bal 2004, 16:24

Joooo.... Zaegin, tu buvai teisus del Aiquen rases.
Cia jau greiciau pusorke!!!
ROTW - Return of The Warlord

Vartotojo avataras
Elva
Žiedo nešėjas
PranešimaiCOLON 777
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 20:02
MiestasCOLON Mirkwood, trečias melirnas iš dešinės

#7 Standartinė Elva » 13 Bal 2004, 18:43

:shock: smeli?... o tu pvz negamini patiekalų iš kitų kompiuterių? tik iš Hewlet Pacard? o jis dar ir pilvą turi? :? hm...
*Elva susirūpinusi varto savo pc bandydama surasti jo pilvą*
Tupperware - originalu ir patogu.

Vartotojo avataras
Aiquen
Ardos bamba
PranešimaiCOLON 4087
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:35

#8 Standartinė Aiquen » 13 Bal 2004, 19:14

Haha, jokia aš ne pusorkė, juk nei iltys nekyšo, nei dvokiu kaip ožys..:twisted: Bet maitintis tai tenka viskuo, kas papuolė, juk ne amerikėj gyvenam. Tokiom sąlygom ne tik HP ar taksus, net brolius ir gimines valgyt pradėsi... ;)

Elfo šonkauliukai su troškintomis kriaušėmis

Vienas elfas, 9 didelės kriaušės, šaukštas sviesto, nedidelė saliero šaknis, druskos, rudojo cukraus, imbieras, žiupsnelis cinamono, aliejaus skardai ištepti, stiklinė sauso vyno.

Visų pirma, elfas turi būti ne vyresnis, nei 250 metų, antraip mėsą prieš kepant reikia ilgokai marinuoti, kad nebūtų sausa. Geriausiai šitam patiekalui tinka jaunučiai elfukai, pageidautina, blondinai (juodaplaukiai turi aitrų prieskonį ir visiškai nedera su kriaušėmis).
Šonkakluliukus reikia atskirti nuo stuburo, tačiau stengtis išsaugoti vienoje "armonikoje". Įtrinti tarkuotais salierais, druska, ruduoju cukrumi, imbieru ir trupučiu cinamono, pašlakstyti vynu. Pridengti drėgnu šilku ir palikti vėsioje vietoje porai valandų. Tuo tarpu paruošti kriaušes- švariai nuplauti, nulupti, perpjauti per pusę, išgremžti sėkliukes, sudėti į troškintuvą, užpilti šaltinio (jokiu būdu ne vandentiekio!) vandeniu ir, įdėjus šaukštą sviesto, troškinti uždengus ant silpnos ugnies, kol kriaušės suminkštės, bet nepraras formos.
Pusę šonkauliukų patiesti į skardą, ant viršaus sudėti kriaušes, aplaistyti likusiu vynu ir kriaušių nuoviru, uždengti kita šonkauliukų armonika. Orkaitę įkaitinti iki 300 laipsnių, pridengti kepsnį folija ir kepti maždaug valandą. Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, kad šonkauliukai apskrustų. Supjaustyti porcijomis po 3 kaulelius. Patiekti su ryžiais ir šviežiomis salotomis.
Pagrindinė klaida, kurią daro visi, ruošiantys patiekalus iš elfų- barstyti grūsto atelaso, idant kepsnys įgautų daugiau "elfiškumo". Taip daryti griežtai nerekomenduojama, jei nenorite, kad jūsų pietūs imtų ropinėti po lėkštę ir dainuoti apie gėles. Tikrai nekoks vaizdelis ant šventinio stalo...
;)
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?

Vartotojo avataras
Elva
Žiedo nešėjas
PranešimaiCOLON 777
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 20:02
MiestasCOLON Mirkwood, trečias melirnas iš dešinės

#9 Standartinė Elva » 13 Bal 2004, 19:41

:shock: *Elva pakraupusi žiūri į pusELFĘ...*
tu...tu valgai ELFUS?....savo pusiau gimines?!
*atsiremia į kėdę nes kojos kažko ima nelaikyti*
Tupperware - originalu ir patogu.

Vartotojo avataras
Aiquen
Ardos bamba
PranešimaiCOLON 4087
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:35

#10 Standartinė Aiquen » 13 Bal 2004, 19:44

Aš nevalgau elfų... bet Zaegin, kaipo padorus orkas, nuolatos prašo pietums ko nors skanaus... :cry: Tai ir tenka suktis... sakau, šiais laikais net brolius valgyt pradėsi- arba mirk badu... Manai, manęs sąžinė negraužia? :cry:
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?

Vartotojo avataras
Zaegin
Lietė Žiedą
PranešimaiCOLON 143
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 23:42
MiestasCOLON Raudondvaris, Kauno raj.
CONTACTCOLON

#11 Standartinė Zaegin » 13 Bal 2004, 21:58

Aiquen, pamiršai pridurti - ruošiant elfą pietums, ji darinejant, reikia (BŪTINAI!!!) gerai išdarinėti ir nukaulinėt (ne vien gi šonkauliukus valgai, suvartoji ir likusią mėsą netrukus). Svarbiausia išrankiot iš mėsos visokius daiktus, pvz. segtukus... :twisted:

Vartotojo avataras
Aiquen
Ardos bamba
PranešimaiCOLON 4087
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:35

#12 Standartinė Aiquen » 14 Bal 2004, 01:59

O va čia, brangusis, tu jau persistengei :evil: :evil: :evil: Segtukai- būtinas periedas išsirakinėt dantims.
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?

Vartotojo avataras
smeli
Žiedų valdovas
PranešimaiCOLON 2162
UžsiregistravoCOLON 29 Kov 2004, 13:06
MiestasCOLON Vilnius

#13 Standartinė smeli » 14 Bal 2004, 10:10

puselfe... o kita puse matyt orkiska
turim unikalia asmenybe:

puselfe pusorke
ROTW - Return of The Warlord

Vartotojo avataras
Tomas :P
Lietė Žiedą ++
PranešimaiCOLON 303
UžsiregistravoCOLON 07 Bal 2004, 11:51
MiestasCOLON Skeletų krantas

#14 Standartinė Tomas :P » 14 Bal 2004, 12:38

Elfas savo sultyse
Reikia: Vieno didelio puodo
1 elfo(gyvo)
10l. vandens
daug malku
Padekite puoda ant malku, supilkite vandeni. Idekite elfa i puoda(BUTINAI GYVA) stipriai uzdenkite puoda, kad nepabegtu. Valgis bus gatavas kai nutils riksmai. Skanaus.
Turintiems skrandzio sutrikimu siulome priesh dedant elfa i puoda ji nurengti.
Nekenčiu rasizmo ir elfų

Vartotojo avataras
Aiquen
Ardos bamba
PranešimaiCOLON 4087
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:35

#15 Standartinė Aiquen » 14 Bal 2004, 13:00

Net druskos nereikia? Hm, neišrankus tu maistui, Tomuk ;)
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?

Vartotojo avataras
smeli
Žiedų valdovas
PranešimaiCOLON 2162
UžsiregistravoCOLON 29 Kov 2004, 13:06
MiestasCOLON Vilnius

#16 Standartinė smeli » 14 Bal 2004, 13:02

Aiquen, jis nenurengia elfu pries virdamas, o juk tada elfu mesoj visokiu smeigtuku sagiu, ar net sarvu pasitaiko. Skonio receptoriai nuo tokios dietos tikrai netobuleja
ROTW - Return of The Warlord

Vartotojo avataras
Aiquen
Ardos bamba
PranešimaiCOLON 4087
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:35

#17 Standartinė Aiquen » 14 Bal 2004, 13:12

Mmm-jooo... ne visi čia gurmanai...
Beje, gal žinai kokių patiekalų iš dvorfų? Girdėjau, į šernieną panašu, bet ragaut neteko... :roll:
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?

Maja
Tamsioji Magistrė
PranešimaiCOLON 1154
UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 19:20
MiestasCOLON Musdaubė
CONTACTCOLON

#18 Standartinė Maja » 14 Bal 2004, 15:44

Karštai rūkytas dvorfo kumpis. Prieš rūkant galima įtrinti rupia druska (kol visa iš parduotuvių nedingo :wink: ), juodaisiais maltais pipirais ir lauro lapais.
Pati tokio šedevro negaminau, bet sako, kad gardu...
:)

Vartotojo avataras
Senasis Gollumas
Žiedų valdovas
PranešimaiCOLON 1618
UžsiregistravoCOLON 15 Bal 2004, 20:15
MiestasCOLON vis ten pat
CONTACTCOLON

lepioškos iš gnomienos

#19 Standartinė Senasis Gollumas » 18 Bal 2004, 15:24

Lepioškos (tipo Kijevo kotletai) iš gnomienos

Produktai turi būti švieži, o ne pusfabrikačiai (naudojant šaldytus gnomus, reikia juos gerai atitirpinti, nes kitu atveju - už pasekmes neatsakau)
Produktai vienai porcijai:
· 3 švieži (aber gerai atitirpinti) gnomai;
· maišai (gali būti bulviniao, nes į “Maximos” netilps) – po 1 kiekvienam gnomui;
· marinatas (jei kas mėgsta0 – pusė statinės/1 gnomui.
Patiekalą gali paruošti net trolio vaikas, paaugęs iki atitinkamos svorio kategorijos. Tačiau reikia ypatingą dėmesį skirti gnomų gaudymo taktikai.
Gnomų gaudymo taktika:
Kad viskas vyktų sklandžiai, gaudynėse turi dalyvauti bent 3 suaugę kalnų troliai. Gaudytojai atvirame lauke ( ne toliau kaip 300 nuo Fangorno ribos) sukuria laužą ir pasislepia, paruošę maišus. Kai gnomai susirinks apie laužą ir žiūrės į jo liepsną, jiems ant galvų užmetami maišai. Po to reikia juos tinkamai supakuoti transportavimui.
Gnomų pakavimas:
Gnomai kruopščiai užrišami maišuose taip, kad jų kojų galai būtų išlindę. Sugavus pakankamą kiekį gnomų reikia atimti iš jų aštrius daiktus.
Patiekalo paruošimas:
Pradedama nuo pačių svarbiausiųjų ir geriausiai įmitusių gnomų (jie ,paprastai, nešioja geltonas kojines). Maišas su atrinktu gnomu dedamas ant plokščio akmens (nes asfalto ten ir su žiburiu nerasi), palaistomas marinatu ( jei kas mėgsta marinuotą gnomieną). Atsitraukiama 30-50 m ir, gerai įsibėgėjus teškiamasi ant gnomo taip, kad jis subliukštų į blyną, bet kojos iki kelių liktų sveikos (už jų patogiau paimti valgant). Nuo paruošto gnomo nupilamas ištekėjęs skystis, nuimamas maišas ir nulupami drabužiai (nuo ilgo nešiojimo, jie gali būti nuodingi)
Serviravimas:
Jei patiekalas naudojamas kaip užkanda prie tauriųjų troliškų gėrimų, jis sudedamas į vieną iš kalnų krištolo išskobtą dubenį (po 7-10 vnt. “Lepioškų”). Žygio sąlygomis galima išdėliot ant žolės.
Warning:
Gnomų lepioškos – greit gendantis produktas, todėl ilgiau, kaip 24 valandas jo nerekomenduojama laikyti.
ŠKANAUŠ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lepioškos vaizdzialys http://www.funpix.ru/12/image-6.html
- Пап, а Лукьяненко существует ?
- Нет, сынок, это фантастика.

Vartotojo avataras
Senasis Gollumas
Žiedų valdovas
PranešimaiCOLON 1618
UžsiregistravoCOLON 15 Bal 2004, 20:15
MiestasCOLON vis ten pat
CONTACTCOLON

#20 Standartinė Senasis Gollumas » 22 Bal 2004, 17:36

Dar vienas receptas, tiems, kas nemoka skaityti.
http://www.funpix.ru/12/image-12.html
ir nors ten parodyta, kaip paruošti kivi, bet nemanau, kad jis kuo nors skiriasi nuo kitų gyvuliukų
- Пап, а Лукьяненко существует ?
- Нет, сынок, это фантастика.

BUTTON_POST_REPLY